Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • evabeba
    20. Srpanj 2017. 21:07

Cestitam pinkica,samo ti odmaraj i uzivaj u bebici😊

• Anjaaa
    20. Srpanj 2017. 21:15

Manuela cestitam!
    Pinkica, vec smo se zabrinule za tebe! Cestitam od srca! Eto vidis da su se zeznuli za tezinu, malena je sasvim ok javi nam sve detaljnije kad stignes

Rozaa
    20. Srpanj 2017. 21:16

Cure cestitam na bebicama!!!

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Sundi
    20. Srpanj 2017. 21:40

Pinkica93

Evo uhvatila malo vremena da se pohvalim da je jucer u 14:42 stigla na svijet moja buhtlica od 46cm i 2790g. Rodila vaginalno s dripom i bez epiduralne. Morali me malo zarezat i sad se tu borim sa savovima. Mala nista ne vuce pa ju sestre moraju dohranjivati. Javim detalje kad stignem.

Ooo divno. Vec si nas sve drzala na iglama.. puuuno pusa... a kaj se tice odjenja nis se ne brini snaci cete se vas dvije...

Maja 3
    20. Srpanj 2017. 21:42

Pinkice,cestitam!

• summerchild
    20. Srpanj 2017. 23:34

Cestitam cure!

• credolina
    21. Srpanj 2017. 00:15

Ima koga budnog? Ja ne mogu spavati koliko me trbuh steze...prekosutra sam punih 38 tt...mali podivljao unutra...ne mogu leci ali nikako. Ne znam jesu lazni ili pravi trudovi...leda me ne bole...samo trbuh steze jako

Tamara..
    21. Srpanj 2017. 01:58

Pinkice cestitke na curici,  super sto je zdrava i ziva,  početi ce ona pati..  Već si nas zabrinula pomalo..  Ljubi malenu  i brzi oporavak  vam zelim.. Credolina ja mislim da se to nama tijelo priprema za porod.. 

mamika3
    21. Srpanj 2017. 03:28

Pinkica93

Evo uhvatila malo vremena da se pohvalim da je jucer u 14:42 stigla na svijet moja buhtlica od 46cm i 2790g. Rodila vaginalno s dripom i bez epiduralne. Morali me malo zarezat i sad se tu borim sa savovima. Mala nista ne vuce pa ju sestre moraju dohranjivati. Javim detalje kad stignem.

Bravo,Pinkice!Skoro 3 kile!Super tezina!Posto su oni digli paniku da je beba mala...Eto im sad!Pametnjakovici!Uzivajte vas dvije!Jesi spomenula ime mozda negdje?😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    21. Srpanj 2017. 04:46

credolina

Ima koga budnog? Ja ne mogu spavati koliko me trbuh steze…prekosutra sam punih 38 tt…mali podivljao unutra…ne mogu leci ali nikako. Ne znam jesu lazni ili pravi trudovi…leda me ne bole…samo trbuh steze jako

Isto i kod mene... makar mene su jucer boljela i leda... valjda se to kosti razmicu ili nesto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.