Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    19. Srpanj 2017. 13:07

Cure, jel itko od vas osjeća spuštanje bebe? Neki čudan osjećaj, pogotovo se javlja u hodu. Ne znam kako opisati osim da se ne osjeti u predjelu stomaka nego "ginekološki".
    Do pregleda prošli tjedan nisam bila sigurna što je to, onda je doktor rekao da se mali već fino spustio i da to osjetim. Danas je baš osjetno i neugodno. Mislim da ću službeno otvoriti fazu mirovanja danas, sad sam već sva sfurena od svega, prvo ti bolovi jučer u donjem dijelu stomaka i lažnjaci preksinoć, sad ovo, pušem i na hladno. 

• gala_28
    19. Srpanj 2017. 13:09

Sundi

gala_28

Sundi

Gala28 ti si im rekla da moras na carski zbog medicinskih razloga itd?

Nisam jos, samo sam se narucila telefonski za sada. Iskreno, nije mi palo na pamet to spomenuti, a zena nije nista pitala osim u kojem sam tjednu i rekla je da u slucaju krvarenja ili komplikacija dodjem na hitnu.Ne znam, mozda sam trebala. Valjda cemo ostati u jednom komadu do 31.7. pa cemo onda na pregledu dogovoriti sto, kako i kada.
    Super sto s vama sve ide po planu, bravo cure! Jooos malooo pa smo na reduuu

Hm mozda si i trebala. Ali ma sigurno cete bit u komadu do 31.7. Joj to me i plasi i veseli. 😁😅

Tako sam i ja, i svako malo mi se mijenja stanje u glavi. :D Malo bih odmah da sve bude gotovo, a malo sam u frci. Mislim da ću se sad neko vrijeme držati mantranja da bih još dva tjedna pa onda kad bude...nek bude... :)

• gala_28
    19. Srpanj 2017. 13:11

LittleG, nadam se da si uspjela zasluženo odmoriti i da uživate u upoznavanju. :)
    Pinkice, sretnooo! Javi nam se kad stigneš. :) Čekamo. :)

• Bambi34
    19. Srpanj 2017. 15:13

Ja danas idem do dm-a kupit sve sto mi treba, sutra do lidla i onda je to to. Danas sam se malo prepala jer su mi prokomentirali da mi se stomak dobro spustio a i prsti na rukama su mi nateceni i jedva osjet u rukama imam. Bas me strah. Zelim jos barem 3 tj. Nervozna sam i grizem ahahaahhaha mislim da cu ovaj tjedan sve i oprat. Za svaki slucaj.

• summerchild
    19. Srpanj 2017. 15:38

Ja sam se sa malcem dogovorila da mora cekat bar do 25.07., iako mozda bi bilo bolje do 31.07.
    LOL, kao da ce on mene slusat. Mislim da mu je vec sad poprilicno tijesno. Kaze mi frendica da je ona cijelo vrijeme mislila da ce ranije rodit i bila je otvorena 2 prsta mjesec dana pred porod, na kraju je tak mantrala i prenijela skoro tjedan dana ;)

Rozaa
    19. Srpanj 2017. 16:23

Pinkice u iscekivanju smo!
    Mi smo danas u 35-om tjednu saznali da ce se roditi curica...do sada se nije htjela pokazati i bila je.na zadak ali evo okrenula se.S obzirom da smo sve pripremili neutralno i ja sam bila u fazi da do kraja nezelim znati spol...muz je ipak zelio znati i sad kad smo saznali neki sklop u glavi se promijenio😊zamisljas neke situacija,a i dogodilo se kaj sam mislila...vec smo nakon izlaska iz trudnicke neutralnoj oblekici dodali zivosti zenskastim stvarima

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Rozaa
    19. Srpanj 2017. 16:25

Malo sam ostala paf jer je beba procjenjena cca 3kg,a imamo jis 5tjedana.Dr kaze sve je to super...i znam da je procjena...bit ce to velika puca.od zadnje kontrole nisam dobila na kilazi...sve pojede😉
    Kolko otp.bebice dobivaju po tjednu?

24.08.2017.

Rozaa
    19. Srpanj 2017. 16:28

Mojabebica

Rozaa

Curke ako znate sluuuucajno….radim u skoli i sjeo je regres-meni jos nije.Na komplikacijama sam od pocetka trudnoce,dobila sam naknadu nakon 90dana bolovanja…pa zna li netko mozda razlog zbog cega nisam dobila regres iako se ja jos uvijek nadam da bu sjelo😉

Jesi li koristila go. za 2017?

Jesam...evo saznala sam da nisu prikazali godusnji prije bolovanja.

24.08.2017.

• gala_28
    19. Srpanj 2017. 16:31

Rozaa, čestitam! :) Bome vas je mala držala u napetosti. I super je što vam je većina toga neutralna za slučaj da mislite imate drugo dijete. Tako sam i ja planirala pa se na kraju omakla muževna vibra :D za slučaj da imamo drugo, spašava me što kod dečka u familiji prevladavaju sinovi pa tko zna...možda i posloži. Jao, uživaj sada u svim tim divnim stvarima za curice :) kakvih suknjica ima, da ti pamet stane!
    Summer, je je, i mi smo se kao dogovorili. Baš sam rekla mami da bih najrađe malom dala da potpiše da neće mrdati do 3.8. barem, a onda kak bude...trenutno sam u fazonu da se trudim misliti samo o lijepo i smirujućim stvarima što je inače potpuno suprotno od moje prirode, ali moja mama tvrdi da on sad sve već osjeti pa trebam ulagati dodatnu energiju u mir. Ne znam dal brije ili je stvarno tako, ali na kad pomislim na neke stvari, uvijek me izlupa.
    Bambi, polako, mislim da nas sve sad već lupa kolektivno ludilo kak je prošla sredina srpnja i lista se pomiče. :)

• gala_28
    19. Srpanj 2017. 16:36

Rozaa

Malo sam ostala paf jer je beba procjenjena cca 3kg,a imamo jis 5tjedana.Dr kaze sve je to super…i znam da je procjena…bit ce to velika puca.od zadnje kontrole nisam dobila na kilazi…sve pojede😉
    Kolko otp.bebice dobivaju po tjednu?

Opa, komad cure! :) 
    Moj je dobio u tri tjedna između pregleda oko 850 grama, taj zadnji pregled nam je prošli tjedan taman na 34+4. Imao je oko 2 i 600 kg plus minus...neće biti velika beba kaže doktor, neki prosjek. A sad do kraja dobivaju i više po tjednu. Rekao je doktor da ovisi i od genetike. 
    Mi smo oboje krakati pa će i on vjerojatno biti dugonja. Ništa ne brini, bitno da se razvijaju kao što je predviđeno, i tijekom života će svi biti različiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.