Little G cestitam draga, bome je trajalo...Pinkice sretno ti sutra!Mi smo jucer dosle kuci😊Ostale curke, sretno!!!
Gala28 ti si im rekla da moras na carski zbog medicinskih razloga itd?
Nisam jos, samo sam se narucila telefonski za sada. Iskreno, nije mi palo na pamet to spomenuti, a zena nije nista pitala osim u kojem sam tjednu i rekla je da u slucaju krvarenja ili komplikacija dodjem na hitnu.Ne znam, mozda sam trebala. Valjda cemo ostati u jednom komadu do 31.7. pa cemo onda na pregledu dogovoriti sto, kako i kada.
Super sto s vama sve ide po planu, bravo cure! Jooos malooo pa smo na reduuu
Curke evo ja danas bila u Bubamare. Kupila par stvari, teta me zabiljezila ko trudnicu, dobila na baby stvari 10% te mi dali poklon paket za trudnice. Unutra mali paketic violeta pelena, dudica, male carapice, chicco jastucici za dojilje uglavnom lijepi paketic i eto ugodno sam se iznenadila.
Gala28 ti si im rekla da moras na carski zbog medicinskih razloga itd?
Nisam jos, samo sam se narucila telefonski za sada. Iskreno, nije mi palo na pamet to spomenuti, a zena nije nista pitala osim u kojem sam tjednu i rekla je da u slucaju krvarenja ili komplikacija dodjem na hitnu.Ne znam, mozda sam trebala. Valjda cemo ostati u jednom komadu do 31.7. pa cemo onda na pregledu dogovoriti sto, kako i kada.
Super sto s vama sve ide po planu, bravo cure! Jooos malooo pa smo na reduuu
Hm mozda si i trebala. Ali ma sigurno cete bit u komadu do 31.7. Joj to me i plasi i veseli. 😁😅
Curke evo ja danas bila u Bubamare. Kupila par stvari, teta me zabiljezila ko trudnicu, dobila na baby stvari 10% te mi dali poklon paket za trudnice. Unutra mali paketic violeta pelena, dudica, male carapice, chicco jastucici za dojilje uglavnom lijepi paketic i eto ugodno sam se iznenadila.
Ooo nadam se da to vrijedi i u zg :) imam inace njihovu karticu jos od prije nego sam postala trudna, a bas se spremam tamo po neke stvarcice jos.
Evo me cure. Bornu su mi prvu ovu noć odvezli, da ja odmorim. Uglavnom moja priča: 20:30 pukne vodenjak iz čistog mira, odem u bolnicu, curi na očigled, trudova nema ni ctg ni ja ne registriramo. Prijem oko 22h. Kažu čekamo do jutra pa onda onaj neki gel. Međutim oko ponoći počinju trudovi. 10min, 6, 4min...ja otvorena 3 prsta...dr još raširi ručno na 4...boli kao sam vrag. U 2:30 klizma. Nije strašno. Ali trudovi jači...naravno vičem i jaucem već iako rekla da neću. Čekali da se otvorim 5 i zvali anesteziologa... Divna žena ništa ja osjetila nisam...ni uvođenje katetera za epiduralnu i bila mirna od trudova... Jedna doza držala 1.5 h...otvaram se 7 prstiju oko 8 h. Oko 9 idemo na 10...drip 3x pojačavali....i kad sam se otvorila na 10 nema više... Tiskaj. Borna visoko, ne spušta se. Ja nemam trud nego mi se raspada desna strana leđa i bubreg. Vičem. Umirem, raspadam se. On neće dolje... Oni svi oko mene, tiskaju mi trbuh, još mi gore, muka mi, povraca mi se...dobila kisik.
Kada sam mislila da ću umrijeti onda je izašao. Epiziotomija i.kiretaza jer su sumnjali da je dio posteljice unutra. Sad sam ok...Borna je divan, ja srednje krvarim, ne boli strašno. Nismo danas sijali jer smo se izmučili. Sad su ga sestre odvezle
.
Ja taj paket nisam dobila...on line sam se prijavila za karticu, kartica mi dosla na adresu. Kad smo isli u shopping za malca potrosili poprilicno novaca, dobila tih 10% jesam i kasnije jos neke kupone za popust...u zg sam...
Ooo nadam se da to vrijedi i u zg :) imam inace njihovu karticu jos od prije nego sam postala trudna, a bas se spremam tamo po neke stvarcice jos.
Ja sam to u zg i nisam dobila taj paket...a imam karticu i u prvom shoppingu potrosila dosta...osim tih 10% utorkom nisam dobila nista..cudno
LittleG cestitam!
Pinkice sretno sutra!
Mi danas bili u Bubamari. Imam njihovu karticu otprije. Kupila tetre i jastuk za dojenje, nisam dobila nikakav paket.. Dobila 10% na tetre i to je to.. Bas bzvz..
al sam zato u mani naletjela na popust od 60% i kupila dva preslatka kompletica za bebu kad malo poraste jer robice za pocetak imam
Evo me cure. Bornu su mi prvu ovu noć odvezli, da ja odmorim. Uglavnom moja priča: 20:30 pukne vodenjak iz čistog mira, odem u bolnicu, curi na očigled, trudova nema ni ctg ni ja ne registriramo. Prijem oko 22h. Kažu čekamo do jutra pa onda onaj neki gel. Međutim oko ponoći počinju trudovi. 10min, 6, 4min…ja otvorena 3 prsta…dr još raširi ručno na 4…boli kao sam vrag. U 2:30 klizma. Nije strašno. Ali trudovi jači…naravno vičem i jaucem već iako rekla da neću. Čekali da se otvorim 5 i zvali anesteziologa… Divna žena ništa ja osjetila nisam…ni uvođenje katetera za epiduralnu i bila mirna od trudova… Jedna doza držala 1.5 h…otvaram se 7 prstiju oko 8 h. Oko 9 idemo na 10…drip 3x pojačavali….i kad sam se otvorila na 10 nema više… Tiskaj. Borna visoko, ne spušta se. Ja nemam trud nego mi se raspada desna strana leđa i bubreg. Vičem. Umirem, raspadam se. On neće dolje… Oni svi oko mene, tiskaju mi trbuh, još mi gore, muka mi, povraca mi se…dobila kisik.
Kada sam mislila da ću umrijeti onda je izašao. Epiziotomija i.kiretaza jer su sumnjali da je dio posteljice unutra. Sad sam ok…Borna je divan, ja srednje krvarim, ne boli strašno. Nismo danas sijali jer smo se izmučili. Sad su ga sestre odvezle
.
Ajoj,zbilja si se namucila!Vazno da ste iboje dobro!Sad kad je sve gotovo uzivajte zajedno!😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji