Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MaryT
    21. Srpanj 2017. 05:04

Ja sam cure ostala u bolnici, imala malo povisen tlak. Tak da sam na njihovu promatranju. A sad sam 38+2 😊..

Sundi
    21. Srpanj 2017. 06:44

MaryT

Ja sam cure ostala u bolnici, imala malo povisen tlak. Tak da sam na njihovu promatranju. A sad sam 38+2 😊..

U kojoj bolnici? Tak velik da su te ostavili?

• MaryT
    21. Srpanj 2017. 06:52

U splitu...a dva dana mi bio povisen, jucer ujutro 180/104.. i poslali me za bolnicu...i ovdje se popodne spustio i evo jutros takodjer normalan... a samo sam na kontrolama, nema tableta...i ne smijem slano...a nikad problema nisam imala..

• credolina
    21. Srpanj 2017. 07:41

I ja ostala na promatranju, zagreb, vinogradska. Sutra sam punih 38 tt. Nisam jos otvorena....

• Kiara19
    21. Srpanj 2017. 07:59

Curke ja sam kupila 2 paketa vir 80 ulozaka, paket libres nocnih i imam obicne koje inace koristim. Mislite da mi bude to dosta? Opce si ne mogu zamisliti kolko bi toga trebalo 😁 i ne znam jel da kupujem sto za pupak ili ne?

• summerchild
    21. Srpanj 2017. 08:04

credolina

I ja ostala na promatranju, zagreb, vinogradska. Sutra sam punih 38 tt. Nisam jos otvorena….

Zasto su te ostavili na promatranju? 
    Nemojte me strasit..ja sam sutra isto punih 38 tj i danas idem na pregled u bolnicu - doduse prvi put. 

• summerchild
    21. Srpanj 2017. 08:05

Kiara19

Curke ja sam kupila 2 paketa vir 80 ulozaka, paket libres nocnih i imam obicne koje inace koristim. Mislite da mi bude to dosta? Opce si ne mogu zamisliti kolko bi toga trebalo 😁 i ne znam jel da kupujem sto za pupak ili ne?

Pa uvijek ti netko moze jos dodatno kupit i donijet. Ja sam dobila paket chicco ulozaka, kupila sam jedan paket nocnih libresse i isto imam one koje inace koristim. Za bolnicu sam spakirala samo te chicco i nekoliko nocnih za prvu ruku.

Sundi
    21. Srpanj 2017. 08:21

MaryT

U splitu…a dva dana mi bio povisen, jucer ujutro 180/104.. i poslali me za bolnicu…i ovdje se popodne spustio i evo jutros takodjer normalan… a samo sam na kontrolama, nema tableta…i ne smijem slano…a nikad problema nisam imala..

Pa veliki je tlak.. Ja sam vec mislila da su te ostavili zbog neke sitnice.

Sundi
    21. Srpanj 2017. 08:28

A ne znam meni su rekli da treba hrpa tih ulozaka. Ali mislim da je to induvidualno. Ja sam kupila 4-5 paketa vir, chico jedan i moji ulosci... Neko je rezan pa se kloni plasticnih po mjesec dana. Netko nakon 14 dana prede na svoje. Uglavnom svatko ima svoju pricu. Ja mislim da u bolnicu necu nosit svoje samo vir i chico i ostavila sam doma vrecicu sa svim duplim stvatima koje mi mogu zatrebat, za muza i mamu nek samo vade...

• evabeba
    21. Srpanj 2017. 08:46

Credolina,zasto su te ostavili na promatranju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.