Ima koga budnog? Ja ne mogu spavati koliko me trbuh steze…prekosutra sam punih 38 tt…mali podivljao unutra…ne mogu leci ali nikako. Ne znam jesu lazni ili pravi trudovi…leda me ne bole…samo trbuh steze jako
Isto i kod mene... makar mene su jucer boljela i leda... valjda se to kosti razmicu ili nesto.

Ja sam cure ostala u bolnici, imala malo povisen tlak. Tak da sam na njihovu promatranju. A sad sam 38+2 😊..
Ja sam cure ostala u bolnici, imala malo povisen tlak. Tak da sam na njihovu promatranju. A sad sam 38+2 😊..
U kojoj bolnici? Tak velik da su te ostavili?

U splitu...a dva dana mi bio povisen, jucer ujutro 180/104.. i poslali me za bolnicu...i ovdje se popodne spustio i evo jutros takodjer normalan... a samo sam na kontrolama, nema tableta...i ne smijem slano...a nikad problema nisam imala..
I ja ostala na promatranju, zagreb, vinogradska. Sutra sam punih 38 tt. Nisam jos otvorena....
Curke ja sam kupila 2 paketa vir 80 ulozaka, paket libres nocnih i imam obicne koje inace koristim. Mislite da mi bude to dosta? Opce si ne mogu zamisliti kolko bi toga trebalo 😁 i ne znam jel da kupujem sto za pupak ili ne?

I ja ostala na promatranju, zagreb, vinogradska. Sutra sam punih 38 tt. Nisam jos otvorena….
Zasto su te ostavili na promatranju?
Nemojte me strasit..ja sam sutra isto punih 38 tj i danas idem na pregled u bolnicu - doduse prvi put.

Curke ja sam kupila 2 paketa vir 80 ulozaka, paket libres nocnih i imam obicne koje inace koristim. Mislite da mi bude to dosta? Opce si ne mogu zamisliti kolko bi toga trebalo 😁 i ne znam jel da kupujem sto za pupak ili ne?
Pa uvijek ti netko moze jos dodatno kupit i donijet. Ja sam dobila paket chicco ulozaka, kupila sam jedan paket nocnih libresse i isto imam one koje inace koristim. Za bolnicu sam spakirala samo te chicco i nekoliko nocnih za prvu ruku.

U splitu…a dva dana mi bio povisen, jucer ujutro 180/104.. i poslali me za bolnicu…i ovdje se popodne spustio i evo jutros takodjer normalan… a samo sam na kontrolama, nema tableta…i ne smijem slano…a nikad problema nisam imala..
Pa veliki je tlak.. Ja sam vec mislila da su te ostavili zbog neke sitnice.

A ne znam meni su rekli da treba hrpa tih ulozaka. Ali mislim da je to induvidualno. Ja sam kupila 4-5 paketa vir, chico jedan i moji ulosci... Neko je rezan pa se kloni plasticnih po mjesec dana. Netko nakon 14 dana prede na svoje. Uglavnom svatko ima svoju pricu. Ja mislim da u bolnicu necu nosit svoje samo vir i chico i ostavila sam doma vrecicu sa svim duplim stvatima koje mi mogu zatrebat, za muza i mamu nek samo vade...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji