Cure ja rodila danas u 15:59. Šimun ima 3620 grama i 52 cm.
Sve pohvala ekipi u radaoni u Petrovoj.
Mrva2017, jeeeej!!! Čestitam od srca, a Šimunu želim dobrodošlicu!!! Uživajte sad, nadam se da se niste previše namučili...
A jel ima koja od vas da sama ide na porod? Ja sam zbog toga bas tuzna,al nemamo kome ostaviti starije dijete,pa decko ne moze sa mnom.
Idem ja sama...nas dvoje ćemo sve sami, jer sa tatom nemamo više neki pametan odnos. Tako da ćemo biti sami i jako hrabri Ne brinem se oko toga, bude sve ok, pa u krajnjem slučaju prije nije ni postojala mogućnost da tate sudjeluju, a gle koliko nas ima. He he...više me brine administracija po raznoraznim uredima nakon rođenja.
Mrva cestitam!!!Grli svoga Simuna i omorite se, pa napisi kako je prosao porod.
Mrva cestitam,Šimune dobrodošao!!!
Curke kojima partneri,muzevi nejdu na porod...povedite nekog vama bliskog na porod...da moj muz nejde ja bi povela sogoricu.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Čestitam!
Šta recimo ako mene trudovi uhvate a moram ić na carski ?da li to ima veze?
Nikakve veze.Samo ako te uhvate ranije od dogovorenog termina ces i ranije na carski i to je to.
Mrva, cestitke! Dobrodosao nam, Simun!
Valentina, to je i mene neki dan mucilo. Ako bebaci i pozure prije termina, reci cemo im da trebamo na carski. Ionako treba imati svu med.dokumentaciju sa sobom. Ne brini. Drzimo fige da ostanemo sto duze u komadu.
Evabeba, ja bih isla sama vjerojatno da ne idem na carski, tj. decko bi bio ispred ili negdje u blizini. Nekad davno mi je mama bacila bubu u uho da je ona pozalila sto je moj stari bio u radjaoni, i nikad tu bubicu nisam uspjela izaciti koliko god razmatrala. Slazem se da se radi o posebnom trenutku i vrsti podrske ali ipak je prevagnulo da bih radje da je s druge strane vrata daleko od akcije u juznim predjelima. Najbitnije je da sve dobro prodje, a kasnije ima vremena za sve.
Sortiraj odgovore
Najstariji