Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    15. Srpanj 2017. 18:46

Cure ja rodila danas u 15:59. Šimun ima 3620 grama i 52 cm.
    Sve pohvala ekipi u radaoni u Petrovoj. 

Maja 3
    15. Srpanj 2017. 18:53

mrva2017

Mrva,cestitam!

donna83
    15. Srpanj 2017. 19:03

Čestitke mrva, evo sam ti prije par stranica napisala dojmove iz Petrove, al sad ćeš se sama uvjeriti... nadam se da nema puno gužve i da ćeš brzo na odjel i u sobu jer kad sam ja odlazila bilo je 14 žena koje su i po 12 sati čekale po raznim odjelima da se oslobodi mjesto...
    Sretno, uživaj sa Šimunom! 

Taichi.St
    15. Srpanj 2017. 19:25

Bambi34

Babuska cestitam :-) :-)
    Taichi nece te pustit…samo ti setaj…podji i radi skale to ce ubrzat porod…po meni je krenulo i bolje da si tu da te oni imaju na oku nego da si doma…ajde jos malo :-) javljaj se…dolazit cu cirnit…ocito je vikend pun kinder surprise-a ahahahahahhahahaha

Ma nitko me ni pogleda nije od prijema,znaci punih 12 sati..jedino su mi ctg u podne napravili..i to je to.Doktora sam vidila na minutu jutros u viziti koja je trajala cca minutu,a sestru u prolazu.Niti me ko sta pita niti me prate..katastrofa!A nema setanja van sobe..

Taichi.St
    15. Srpanj 2017. 19:26

mrva2017

Čestitam Mrvo!

Pinkica93
    15. Srpanj 2017. 19:45

mrva2017

Mrva cestitam. Uzivajte ti i Šimun sad. 

• tmr28
    15. Srpanj 2017. 20:05

Ja sam 4.na popisu al mozete me maknuti jer je moja srecica samnom od 25.6 ...."prijavila"sam al me nitko nije maknuo sa liste...hihihi

• Anjaaa
    15. Srpanj 2017. 20:31

Babuska i Mrva cestitke!
    Kako se prazni lista.. Dok rodimo nas nekoliko zadnjih na popisu već ćete se sve prebacit na temu za mame hahah!

• evabeba
    15. Srpanj 2017. 21:48

Ja imam termin 14.8.,u Vinogradskoj,Noa nam treba doci,pa ako netko moze/zeli neka nas doda na listu.
    Cestitam curama na bebicama,nema ljepse stvari od postati mama. Meni je ovo drugo dijete i da sam mlađa imala bi bar jos jedno. Definitivno najvece ispunjenje i najveca sreca u zivotu je biti roditelj.

• evabeba
    15. Srpanj 2017. 21:50

A jel ima koja od vas da sama ide na porod? Ja sam zbog toga bas tuzna,al nemamo kome ostaviti starije dijete,pa decko ne moze sa mnom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.