Cure ja rodila danas u 15:59. Šimun ima 3620 grama i 52 cm.
Sve pohvala ekipi u radaoni u Petrovoj.
Mrva,cestitam!
Čestitke mrva, evo sam ti prije par stranica napisala dojmove iz Petrove, al sad ćeš se sama uvjeriti... nadam se da nema puno gužve i da ćeš brzo na odjel i u sobu jer kad sam ja odlazila bilo je 14 žena koje su i po 12 sati čekale po raznim odjelima da se oslobodi mjesto...
Sretno, uživaj sa Šimunom!
Babuska cestitam :-) :-)
Taichi nece te pustit…samo ti setaj…podji i radi skale to ce ubrzat porod…po meni je krenulo i bolje da si tu da te oni imaju na oku nego da si doma…ajde jos malo :-) javljaj se…dolazit cu cirnit…ocito je vikend pun kinder surprise-a ahahahahahhahahaha
Ma nitko me ni pogleda nije od prijema,znaci punih 12 sati..jedino su mi ctg u podne napravili..i to je to.Doktora sam vidila na minutu jutros u viziti koja je trajala cca minutu,a sestru u prolazu.Niti me ko sta pita niti me prate..katastrofa!A nema setanja van sobe..
Čestitam Mrvo!
Mrva cestitam. Uzivajte ti i Šimun sad.
Ja sam 4.na popisu al mozete me maknuti jer je moja srecica samnom od 25.6 ...."prijavila"sam al me nitko nije maknuo sa liste...hihihi
Babuska i Mrva cestitke!
Kako se prazni lista.. Dok rodimo nas nekoliko zadnjih na popisu već ćete se sve prebacit na temu za mame hahah!
Ja imam termin 14.8.,u Vinogradskoj,Noa nam treba doci,pa ako netko moze/zeli neka nas doda na listu.
Cestitam curama na bebicama,nema ljepse stvari od postati mama. Meni je ovo drugo dijete i da sam mlađa imala bi bar jos jedno. Definitivno najvece ispunjenje i najveca sreca u zivotu je biti roditelj.
A jel ima koja od vas da sama ide na porod? Ja sam zbog toga bas tuzna,al nemamo kome ostaviti starije dijete,pa decko ne moze sa mnom.
Sortiraj odgovore
Najstariji