Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LilithMordant
    10. Srpanj 2017. 17:02

Ista stvar i kod mene skuham ono sto mi je najjednostavnije i milina, nemam snage za pomaknut se na ovim vrucinama a kamoli jos kuhat uf... Ali ajde imam srece sto mi svekrva blizu pa nam ona onda donese rucak :) Krepavam... A moja cura fino ne predtaje danas sa svojim aktivnostima njoj je ludilo haha ;) 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

mrva2017
    10. Srpanj 2017. 17:45

Joj nestrpljiva sam dal je Donna rodila.... 

Taichi.St
    10. Srpanj 2017. 17:47

Donna nista ne javlja?!
    Blu pa mogu ti rec da jucer i nije bilo vruce u St rodilistu,klima je radila na nekih 24-25 ..sasvim je bilo ugodno.
    A sta se vrucine tice..ne mrdajte iz kuce,klima i odmor..uostalom kad stignu bebe nema vise lezanja i dosadivanja 

Taichi.St
    10. Srpanj 2017. 17:50

blu5

Ajme Taichi, sva srica nije se nista opasno dogodilo😨

A cuj,dogodilo se samo sta je dobro proslo..MM je odreagira super,inace bi se ta tuka frontalno zabila u nas.Jos kad su me doveli u rodiliste beba bila ekstra mirna,pa sam se pripala ko nikad jer inace nema ni minuta mira.Uzas..uru i po ctg-a.Srica eto na super ekipi koja radi u rodilistu..

donna83
    10. Srpanj 2017. 18:07

Cure, Šta da vam kažem..tipkala sam vam vidim u pol 1, a rodila svoju malu curu u 13.55 😂 Bilo je ludo kad sam dobila drip, u 13, i onda ekspresno. Bolno za popizdit, al ne smijem ništa reci... curka je 3520/50, super smo obje😘😘😘
    Javim vam se kad mogu, ovdje je kliiiimaaaa super, ali u boxu...prevruće. 
    Pusa, držite se!

mrva2017
    10. Srpanj 2017. 18:11

donna83

Cure, Šta da vam kažem..tipkala sam vam vidim u pol 1, a rodila svoju malu curu u 13.55 😂 Bilo je ludo kad sam dobila drip, u 13, i onda ekspresno. Bolno za popizdit, al ne smijem ništa reci… curka je 3520/50, super smo obje😘😘😘
    Javim vam se kad mogu, ovdje je kliiiimaaaa super, ali u boxu…prevruće.
    Pusa, držite se!

Bravo Donna!!!!  

• blu5
    10. Srpanj 2017. 18:17

Cestitam Donna😘😘😘Ekspresno je bome bilo!Super, svaka cast!Taichi, nije me strah u radaoni temperature nego na odjelu😨Radi beba mislim da bi temp mogla bit visa...

• blu5
    10. Srpanj 2017. 18:19

Taichi.St

blu5

Ajme Taichi, sva srica nije se nista opasno dogodilo😨

A cuj,dogodilo se samo sta je dobro proslo..MM je odreagira super,inace bi se ta tuka frontalno zabila u nas.Jos kad su me doveli u rodiliste beba bila ekstra mirna,pa sam se pripala ko nikad jer inace nema ni minuta mira.Uzas..uru i po ctg-a.Srica eto na super ekipi koja radi u rodilistu..

Ma naravno da je opasno nego sam mislila sva sreca da tebi i bebi nije nista opasno😊Ima tih tuka za volanom jadna im majka

Maja 3
    10. Srpanj 2017. 18:23

Cestitam donna!

NevaNevičica
    10. Srpanj 2017. 18:31

donna83

Cure, Šta da vam kažem..tipkala sam vam vidim u pol 1, a rodila svoju malu curu u 13.55 😂 Bilo je ludo kad sam dobila drip, u 13, i onda ekspresno. Bolno za popizdit, al ne smijem ništa reci… curka je 3520/50, super smo obje😘😘😘
    Javim vam se kad mogu, ovdje je kliiiimaaaa super, ali u boxu…prevruće.
    Pusa, držite se!

Čestitam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.