Ista stvar i kod mene skuham ono sto mi je najjednostavnije i milina, nemam snage za pomaknut se na ovim vrucinama a kamoli jos kuhat uf... Ali ajde imam srece sto mi svekrva blizu pa nam ona onda donese rucak :) Krepavam... A moja cura fino ne predtaje danas sa svojim aktivnostima njoj je ludilo haha ;)
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Donna nista ne javlja?!
Blu pa mogu ti rec da jucer i nije bilo vruce u St rodilistu,klima je radila na nekih 24-25 ..sasvim je bilo ugodno.
A sta se vrucine tice..ne mrdajte iz kuce,klima i odmor..uostalom kad stignu bebe nema vise lezanja i dosadivanja
Ajme Taichi, sva srica nije se nista opasno dogodilo😨
A cuj,dogodilo se samo sta je dobro proslo..MM je odreagira super,inace bi se ta tuka frontalno zabila u nas.Jos kad su me doveli u rodiliste beba bila ekstra mirna,pa sam se pripala ko nikad jer inace nema ni minuta mira.Uzas..uru i po ctg-a.Srica eto na super ekipi koja radi u rodilistu..
Cure, Šta da vam kažem..tipkala sam vam vidim u pol 1, a rodila svoju malu curu u 13.55 😂 Bilo je ludo kad sam dobila drip, u 13, i onda ekspresno. Bolno za popizdit, al ne smijem ništa reci... curka je 3520/50, super smo obje😘😘😘
Javim vam se kad mogu, ovdje je kliiiimaaaa super, ali u boxu...prevruće.
Pusa, držite se!
Cure, Šta da vam kažem..tipkala sam vam vidim u pol 1, a rodila svoju malu curu u 13.55 😂 Bilo je ludo kad sam dobila drip, u 13, i onda ekspresno. Bolno za popizdit, al ne smijem ništa reci… curka je 3520/50, super smo obje😘😘😘
Javim vam se kad mogu, ovdje je kliiiimaaaa super, ali u boxu…prevruće.
Pusa, držite se!
Bravo Donna!!!!
Cestitam Donna😘😘😘Ekspresno je bome bilo!Super, svaka cast!Taichi, nije me strah u radaoni temperature nego na odjelu😨Radi beba mislim da bi temp mogla bit visa...
Ajme Taichi, sva srica nije se nista opasno dogodilo😨
A cuj,dogodilo se samo sta je dobro proslo..MM je odreagira super,inace bi se ta tuka frontalno zabila u nas.Jos kad su me doveli u rodiliste beba bila ekstra mirna,pa sam se pripala ko nikad jer inace nema ni minuta mira.Uzas..uru i po ctg-a.Srica eto na super ekipi koja radi u rodilistu..
Ma naravno da je opasno nego sam mislila sva sreca da tebi i bebi nije nista opasno😊Ima tih tuka za volanom jadna im majka
Cure, Šta da vam kažem..tipkala sam vam vidim u pol 1, a rodila svoju malu curu u 13.55 😂 Bilo je ludo kad sam dobila drip, u 13, i onda ekspresno. Bolno za popizdit, al ne smijem ništa reci… curka je 3520/50, super smo obje😘😘😘
Javim vam se kad mogu, ovdje je kliiiimaaaa super, ali u boxu…prevruće.
Pusa, držite se!
Čestitam
Sortiraj odgovore
Najstariji