Evo cure da vam napišem. Dakle, iz TA sam upućena u rodilište jer sam 5 cm otvorena i ctg je bio nešto kao slabo aktivan (beba je spavala, zato). Došla u rađaonu s malim trudovima, skoro ništa. Prvo me stavili samo na ctg da vide šta je s tim, da bi ctg ispao super jer se beba probudila. Kaže doktor, ostavit ćemo vas jer drugorotkama često treba samo mali poticaj (drip) i bit će to brzo. Dobila klizmu i čekala do pol 1 u predrađaoni s tim malim trudovima, nikakvim.
U pol 1 u boxu, u 13 dobila drip. Bolovi se intenzivirali, tražim nešto za bolove kaže dokt može i epiduralna ali moraju vam isteći 2 boce infuzije prije toga…sestra stavlja kapanje infuzije na najjače jer vidi da me opako boli. Jedan trud jedva prodisala, drugi sam počela urlat kao sumanuta! Svi su se skupili, pa i studenti, okrenuli me na ledja i porod je započeo. Dakle, to je toliko boljelo da sam ja njih ko u filmu čula zakašnjelo…ništa nisam razumjela sto govore, loše sam surađivala. Totalno u bunilu. Rodila u sljedeća dva opaka truda. Dobila 3 sava, a dokt je rekla da bih prošla i bez toga da sam ih bolje slušala.
Prvi porod s epiduralnom, dulje trajao, istina, ali ova bol bez ikakvih lijekova…strava.
Sad me skoro ništa ne boli, super sam 😄
Ajme to je bilo expresno, ali i bolno. Sad je to sve iza tebe i napokon se mozes posvetiti svojoj malenoj mirisljavoj curkici. Drago mi je da nije trajalo dulje posto je bilo jako bolno.
Evo cure da vam napišem. Dakle, iz TA sam upućena u rodilište jer sam 5 cm otvorena i ctg je bio nešto kao slabo aktivan (beba je spavala, zato). Došla u rađaonu s malim trudovima, skoro ništa. Prvo me stavili samo na ctg da vide šta je s tim, da bi ctg ispao super jer se beba probudila. Kaže doktor, ostavit ćemo vas jer drugorotkama često treba samo mali poticaj (drip) i bit će to brzo. Dobila klizmu i čekala do pol 1 u predrađaoni s tim malim trudovima, nikakvim.
U pol 1 u boxu, u 13 dobila drip. Bolovi se intenzivirali, tražim nešto za bolove kaže dokt može i epiduralna ali moraju vam isteći 2 boce infuzije prije toga…sestra stavlja kapanje infuzije na najjače jer vidi da me opako boli. Jedan trud jedva prodisala, drugi sam počela urlat kao sumanuta! Svi su se skupili, pa i studenti, okrenuli me na ledja i porod je započeo. Dakle, to je toliko boljelo da sam ja njih ko u filmu čula zakašnjelo…ništa nisam razumjela sto govore, loše sam surađivala. Totalno u bunilu. Rodila u sljedeća dva opaka truda. Dobila 3 sava, a dokt je rekla da bih prošla i bez toga da sam ih bolje slušala.
Prvi porod s epiduralnom, dulje trajao, istina, ali ova bol bez ikakvih lijekova…strava.
Sad me skoro ništa ne boli, super sam 😄
Bitno da si obavila. Sjeti se kad si u petak u TA pozeljela da dodes na pregled i budes otvorena 5 cm... he he
Daj mi reci, jel ima neko vrijeme kad rodbina moze bebu vidjet ili kak to ide? Znam da jedna osoba moze u sobu doc, ali dal se pokazuju bebe posebno ako netko dode?
Uh,uh, uvik je bolno al sva sreca pa ti je kratko trajalo.Meni je isto drugi porod bio intenzivniji po pitanju boli al krace je trajalo.Doduse,opet je trajalo 6 sati, dok je prvi bio 15 sati...Vidit cemo sad ovaj porod, al da boli, boli ajme! Drip je bas zeznut!
Cure, Šta da vam kažem..tipkala sam vam vidim u pol 1, a rodila svoju malu curu u 13.55 😂 Bilo je ludo kad sam dobila drip, u 13, i onda ekspresno. Bolno za popizdit, al ne smijem ništa reci… curka je 3520/50, super smo obje😘😘😘
Javim vam se kad mogu, ovdje je kliiiimaaaa super, ali u boxu…prevruće.
Pusa, držite se!
Super!Cestitam!..bome ste bile super brze!
Blue sta se tice temperatura u sobama to je istina..vruce je za poludit,sobe su s juga,sunce cili dan,navodno da ne daju otvorit prozore radi beba..e sad,vidit cemo i ti i ja vrlo brzo kakva je stvarno situacija
Mrva, danas sam fulala posjete, al su nam rekli od pol 5 do 5 jedna osoba bez djece. Bebe pokazuju na zahtjev u isto to vrijeme. Ali mislim da se te posjete odnose na sobu jer sam ja prvi put kad sam rodila izašla na hodnik i tamo mi je došlo par ljudi i sve ok
Kak js na sv.duhu sa posjetama sad za vrijeme ljeta? Kad sam bila u posjeti prije 2 godine smjeli smo jedan po jedan u sobu od 4-5.
Donna cestitam 😀
Zene koje ste pred porodom jel vas netko pitao koja je partner krvna grupa, da li je to uopce bitno?
Kak js na sv.duhu sa posjetama sad za vrijeme ljeta? Kad sam bila u posjeti prije 2 godine smjeli smo jedan po jedan u sobu od 4-5.
Rekli su nam da u sobu smiju po 2 odrasle osobe...ja sam izlazila na hodnik jer je i ovako u sobi bilo zagusljivo i tamo je bilo i vise od dvije osobe po rodilji i nitko nije prigovarao...bebu nosas sa sobom-nema onog pokazivanja na prozor hihihi
Rekli su nam da u sobu smiju po 2 odrasle osobe…ja sam izlazila na hodnik jer je i ovako u sobi bilo zagusljivo i tamo je bilo i vise od dvije osobe po rodilji i nitko nije prigovarao…bebu nosas sa sobom-nema onog pokazivanja na prozor hihihi
Znaci mogu s bebom na hodnik? Super. Kad sam bila to prije 2 godine bila je zima i vrijeme viroza i gripe pa su imali stroze uvjete, zato pitam.
Sortiraj odgovore
Najstariji