Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    10. Srpanj 2017. 20:10

donna83

Evo cure da vam napišem. Dakle, iz TA sam upućena u rodilište jer sam 5 cm otvorena i ctg je bio nešto kao slabo aktivan (beba je spavala, zato). Došla u rađaonu s malim trudovima, skoro ništa. Prvo me stavili samo na ctg da vide šta je s tim, da bi ctg ispao super jer se beba probudila. Kaže doktor, ostavit ćemo vas jer drugorotkama često treba samo mali poticaj (drip) i bit će to brzo. Dobila klizmu i čekala do pol 1 u predrađaoni s tim malim trudovima, nikakvim.
    U pol 1 u boxu, u 13 dobila drip. Bolovi se intenzivirali, tražim nešto za bolove kaže dokt može i epiduralna ali moraju vam isteći 2 boce infuzije prije toga…sestra stavlja kapanje infuzije na najjače jer vidi da me opako boli. Jedan trud jedva prodisala, drugi sam počela urlat kao sumanuta! Svi su se skupili, pa i studenti, okrenuli me na ledja i porod je započeo. Dakle, to je toliko boljelo da sam ja njih ko u filmu čula zakašnjelo…ništa nisam razumjela sto govore, loše sam surađivala. Totalno u bunilu. Rodila u sljedeća dva opaka truda. Dobila 3 sava, a dokt je rekla da bih prošla i bez toga da sam ih bolje slušala.
    Prvi porod s epiduralnom, dulje trajao, istina, ali ova bol bez ikakvih lijekova…strava.
    Sad me skoro ništa ne boli, super sam 😄

Ajme to je bilo expresno, ali i bolno. Sad je to sve iza tebe i napokon se mozes posvetiti svojoj malenoj mirisljavoj curkici. Drago mi je da nije trajalo dulje posto je bilo jako bolno.

mrva2017
    10. Srpanj 2017. 20:44

donna83

Evo cure da vam napišem. Dakle, iz TA sam upućena u rodilište jer sam 5 cm otvorena i ctg je bio nešto kao slabo aktivan (beba je spavala, zato). Došla u rađaonu s malim trudovima, skoro ništa. Prvo me stavili samo na ctg da vide šta je s tim, da bi ctg ispao super jer se beba probudila. Kaže doktor, ostavit ćemo vas jer drugorotkama često treba samo mali poticaj (drip) i bit će to brzo. Dobila klizmu i čekala do pol 1 u predrađaoni s tim malim trudovima, nikakvim.
    U pol 1 u boxu, u 13 dobila drip. Bolovi se intenzivirali, tražim nešto za bolove kaže dokt može i epiduralna ali moraju vam isteći 2 boce infuzije prije toga…sestra stavlja kapanje infuzije na najjače jer vidi da me opako boli. Jedan trud jedva prodisala, drugi sam počela urlat kao sumanuta! Svi su se skupili, pa i studenti, okrenuli me na ledja i porod je započeo. Dakle, to je toliko boljelo da sam ja njih ko u filmu čula zakašnjelo…ništa nisam razumjela sto govore, loše sam surađivala. Totalno u bunilu. Rodila u sljedeća dva opaka truda. Dobila 3 sava, a dokt je rekla da bih prošla i bez toga da sam ih bolje slušala.
    Prvi porod s epiduralnom, dulje trajao, istina, ali ova bol bez ikakvih lijekova…strava.
    Sad me skoro ništa ne boli, super sam 😄

Bitno da si obavila. Sjeti se kad si u petak u TA pozeljela da dodes na pregled i budes otvorena 5 cm... he he
    Daj mi reci, jel ima neko vrijeme kad rodbina moze bebu vidjet ili kak to ide? Znam da jedna osoba moze u sobu doc, ali dal se pokazuju bebe posebno ako netko dode?

• blu5
    10. Srpanj 2017. 20:46

Uh,uh, uvik je bolno al sva sreca pa ti je kratko trajalo.Meni je isto drugi porod bio intenzivniji po pitanju boli al krace je trajalo.Doduse,opet je trajalo 6 sati, dok je prvi bio 15 sati...Vidit cemo sad ovaj porod, al da boli, boli ajme! Drip je bas zeznut!

Taichi.St
    10. Srpanj 2017. 20:51

donna83

Cure, Šta da vam kažem..tipkala sam vam vidim u pol 1, a rodila svoju malu curu u 13.55 😂 Bilo je ludo kad sam dobila drip, u 13, i onda ekspresno. Bolno za popizdit, al ne smijem ništa reci… curka je 3520/50, super smo obje😘😘😘
    Javim vam se kad mogu, ovdje je kliiiimaaaa super, ali u boxu…prevruće.
    Pusa, držite se!

Super!Cestitam!..bome ste bile super brze!

Taichi.St
    10. Srpanj 2017. 20:55

Blue sta se tice temperatura u sobama to je istina..vruce je za poludit,sobe su s juga,sunce cili dan,navodno da ne daju otvorit prozore radi beba..e sad,vidit cemo i ti i ja vrlo brzo kakva je stvarno situacija

donna83
    10. Srpanj 2017. 21:06

Mrva, danas sam fulala posjete, al su nam rekli od pol 5 do 5 jedna osoba bez djece. Bebe pokazuju na zahtjev u isto to vrijeme. Ali mislim da se te posjete odnose na sobu jer sam ja prvi put kad sam rodila izašla na hodnik i tamo mi je došlo par ljudi i sve ok

• summerchild
    10. Srpanj 2017. 21:35

Kak js na sv.duhu sa posjetama sad za vrijeme ljeta? Kad sam bila u posjeti prije 2 godine smjeli smo jedan po jedan u sobu od 4-5.

MalaRuzica
    10. Srpanj 2017. 21:40

Donna cestitam 😀
    Zene koje ste pred porodom jel vas netko pitao koja je partner krvna grupa, da li je to uopce bitno?

• tmr28
    10. Srpanj 2017. 21:47

summerchild

Kak js na sv.duhu sa posjetama sad za vrijeme ljeta? Kad sam bila u posjeti prije 2 godine smjeli smo jedan po jedan u sobu od 4-5.

Rekli su nam da u sobu smiju po 2 odrasle osobe...ja sam izlazila na hodnik jer je i ovako u sobi bilo zagusljivo i tamo je bilo i vise od dvije osobe po rodilji i nitko nije prigovarao...bebu nosas sa sobom-nema onog pokazivanja na prozor hihihi

• summerchild
    10. Srpanj 2017. 22:01

tmr28

summerchild

Rekli su nam da u sobu smiju po 2 odrasle osobe…ja sam izlazila na hodnik jer je i ovako u sobi bilo zagusljivo i tamo je bilo i vise od dvije osobe po rodilji i nitko nije prigovarao…bebu nosas sa sobom-nema onog pokazivanja na prozor hihihi

Znaci mogu s bebom na hodnik? Super. Kad sam bila to prije 2 godine bila je zima i vrijeme viroza i gripe pa su imali stroze uvjete, zato pitam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.