Donna sretno!Ja s pregleda, 2 cm otvorena.Sluzni cep poceo ispadat, plodna voda je bistra, glavica je jos visoko.Reka mi je dr da je nalaz odlican i zreo i da samo budem strpljiva.Ja mu kazem, da je doc u rodiliste i bit 5-6 cm otvorenai reka mi je da ce tako i bit i da ce ic ekspresno.Pregled za dva dana ako ne rodim,al svakako dosta me umirio😊Sta se tridova tice reka mi je da nikako ne cekam da budu svako 5 min, vec da idem kad dodu na 10 min.
Sretno Dona :-*
Joj cure,evo muž danas ide kupit ventilator jer je ovo luda kuća!
Mene stalno probava muči,ujutro trckalica a poslije jedva… ne znam šta više da pojedem??
Katastrofa….
Mi jucer uzeli,i znas sta..dobro je kad stokis ispred njega...a nemozes takocijeli dan..ugl..jos sutra vrucine..onda se smiruje do ponedjeljka..pa opet ispocetka. Uzas!!!
Ma ja ću ga dovuc ispred kreveta i nek vrti...jer je ovo luda kuća...barem će malo rashladit!
Evo pas ima mali bazen na terasi i normalno neće u njega jer je voda vrela....katastrofa
Evo ja jos cekam red za pregled... Ctg dobar, malena toliko aktivna da je svake minute ctg ostajao bez signala koliko je divljala. Vidim ja cure da se sve nesto pokrece sad cemo vidjeti i stanje kod mene uskoro :)
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Ja obavila klistir, sad čekam. Trudovi onak 😏
U Petrovoj ima wc papira, sve je ovdje dosta uredno, i svi su zasad ljubazni.
Ja obavila klistir, sad čekam. Trudovi onak 😏
U Petrovoj ima wc papira, sve je ovdje dosta uredno, i svi su zasad ljubazni.
Jel guzva? Samo pisi informacije kako stignes..dobro je sve za znati...
Pa znaš šta...ful je tiho i čini se da nema nikoga i onda samo odjednom čujem bebicu. I tak već 4-5 puta. Dakle ima žena u boxevima, al moguće da su sve nadrogirane jer se nijedna ne dere 😂
Pa znaš šta…ful je tiho i čini se da nema nikoga i onda samo odjednom čujem bebicu. I tak već 4-5 puta. Dakle ima žena u boxevima, al moguće da su sve nadrogirane jer se nijedna ne dere 😂
Daj mi jos samo reci u koliko si bila danas narucena u TA. Da se ne deru sutra na mene kaj bum dosla odmah ujutro rano...
Sortiraj odgovore
Najstariji