Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Carmen012
    11. Srpanj 2017. 03:15

Čestitam Donna :) 
    Evo 3h, a ja jedem lubenicu.  Toliko sam žedna da mi voda nista ne znači.  Pokušali smo spavati bez klime i izdržali 1,5 h. Mislim da cu pasti u nesvijest kad mi stigne račun za struju. 

LittleG
    11. Srpanj 2017. 04:57

Donna83 cestitkeeee..... 

Sundi
    11. Srpanj 2017. 05:41

Hej Pinkica si jos u bolinici? Sto su ti diktori rekli?

• tmr28
    11. Srpanj 2017. 06:51

summerchild

tmr28

summerchild

Kak js na sv.duhu sa posjetama sad za vrijeme ljeta? Kad sam bila u posjeti prije 2 godine smjeli smo jedan po jedan u sobu od 4-5.

Rekli su nam da u sobu smiju po 2 odrasle osobe…ja sam izlazila na hodnik jer je i ovako u sobi bilo zagusljivo i tamo je bilo i vise od dvije osobe po rodilji i nitko nije prigovarao…bebu nosas sa sobom-nema onog pokazivanja na prozor hihihi

Znaci mogu s bebom na hodnik? Super. Kad sam bila to prije 2 godine bila je zima i vrijeme viroza i gripe pa su imali stroze uvjete, zato pitam.

Da po zimi je malo drugacije...ja sam cak i uspavljivala malu na hodniku jer je tamo fino klimatizirano jer u sobi nije bilo klime...ma cak sam isla i u drugu sobu u "posjetu"curki kaj je bila samnom u predradjaoni da joj pokazem buhtlicu...fakat si slobodan radit skoro kaj oces.. 

Sundi
    11. Srpanj 2017. 07:07

Joj zene ja vec dva sata mougam sti skuhat... em mi se bis ne jede, em mi je vruce, a nekaj moram. 

• blu5
    11. Srpanj 2017. 07:12

Jutro cure😊Mogu rec da sam se naspavala uz nekoliko dizanja na wc.Jutros primjecujem da mi se trbuh malo spustio, mogu disat polunormalno obzirom da mi je do sada u zelucu bila.Sundi, ja imam isti problem!Niti mi se sta jede niti imam ideje uopce!Samo bi jela dinju😊

• prvidalmatinac
    11. Srpanj 2017. 08:07

A moje cure koja agonija...jos nista, cak su me sad na viziti pitali ocu li doma jos ova 4 dana pa da bi inducirani ak do tad ne bu nis.tad bi bila 40+10 . Rekoh ostajem ode. Ctg biljezi poneke trudove, sad cekam pregled da vide vodu i jesam li koliko otvorena

Taichi.St
    11. Srpanj 2017. 08:13

Dobro jutro curke
    Bome ce danas bit bas fino toplo.Ma kome se uopce kuha i jede kad je ovakva vrucina?!Uh..niti znam sta bi kuvala,a jos manje sta bi jela..meni samo pase voda,lubenica i breskve..cak ni sladoled vise ne prolazi.
    Jooooj Blu tvoja beba ko i moja..spustila se,al isto voli noge vjezbat na maminom zelucu!

mrva2017
    11. Srpanj 2017. 08:15

Evo ja u TA. Obavila mjerenja i ctg, ceka se doktor. Mali na ctgu ludovao. 

Taichi.St
    11. Srpanj 2017. 08:26

mrva2017

Evo ja u TA. Obavila mjerenja i ctg, ceka se doktor. Mali na ctgu ludovao.

Ajde javljaj stanje!Nek je ludova..bolje da je tako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI