Blu,mozda jos danas krenes natrag
A mozda, ko zna😊Svida mi se sutrasnji datum,volim neparne brojeve😊
Blu,mozda jos danas krenes natrag
A mozda, ko zna😊Svida mi se sutrasnji datum,volim neparne brojeve😊
Nama je sutra godisnjica braka... mozda me ostave kad dodem na pregled...
Ajme, Donna, još malo pa će ti bebica bit u rukama! Sretno!
Ja danas imam pregled; 40+1 sam... I baš me nešto zanima, ako koja od vas može pomoći. Naime, prije dva tjedna sam bila otvorena 1 cm i ako danas budem otvorena više (npr 4 cm), šta onda rade? Jel zadržavaju tek kad se očitaju trudovi ili?
Više sam i ja luda od iščekivanja, imam osjećaj da je zapelo, da neću nikad. :D
Drzi se Donna, bit ce ti to super! Zvuci kao moj scenarij jedino kaj ja uopce nisam.imala trudove :)
I malac ekspresno, sam krenuo van. Ps iako te sad neboli ako ti daju drip uzmi epi. Drip brzo krene djelovati I trudovi su fakat jedan za drugim tak da epi ipak malo olaksa ;)
Ajme, Donna, još malo pa će ti bebica bit u rukama! Sretno!
Ja danas imam pregled; 40+1 sam… I baš me nešto zanima, ako koja od vas može pomoći. Naime, prije dva tjedna sam bila otvorena 1 cm i ako danas budem otvorena više (npr 4 cm), šta onda rade? Jel zadržavaju tek kad se očitaju trudovi ili?
Više sam i ja luda od iščekivanja, imam osjećaj da je zapelo, da neću nikad. :D
Babuska, ako si toliko otvorena zadrzat ce te imala ti trudove ili ne. Dobijes klizmu, drip I trudovi pocnu ubrzo.
Pa znaš šta…ful je tiho i čini se da nema nikoga i onda samo odjednom čujem bebicu. I tak već 4-5 puta. Dakle ima žena u boxevima, al moguće da su sve nadrogirane jer se nijedna ne dere 😂
Ode kod me ne deru bez ustezanja, stenju i deru na najjace
Evo mi dosle tek sad s pregleda, bila je uzasna guzva cak se dvoje ljudi i srusilo... Ctg odlican, bebica bila jako aktivna pa je ctg svake min ostajao bez signala 😂 na pregledu otvorena 1.5 cm i plodna voda bistra, bebina glavica na ultrazvuku jako nismo jedva jon je uspjela uzeti mjere, kaze da se fino pripremila vec i da je sve savrseno i da samo cekamo trudove :)
Ako se nista ne pokrene opet u srijedu pregled... Donna jos malo i bit ces s bebicom :) Ja se eto nadam dobrom otvaranju i izdrzivim trudovima jer bi rado u vodi rodila :) pa cemo vidjet kako ce bit kad sve krene
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Opaaaaa krenila je akcija i to opako! Super! Cure javljajte sta se desava ako i kako mozete.
Ja sam jucer u dva navrata bila na pregled u rodiliste..imali smo mm i ja prometnu,bome sam se posteno pripala.Uzas!
Samo curama iz St da kazem da su u oba navrata i dr i sestre bili predivni..samo ih pohvalit mogu.
Sortiraj odgovore
Najstariji