Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Srpanj 2017. 15:36

A gdje su imenaaaa??ko još ne znate ime?

mrva2017
    10. Srpanj 2017. 15:38

Meni klima od pola 9 danas radi, lezim u gacama i potkosulji. Jedina radnja mi je otic do wc-a i kuhinje... 
    Da, rekli su da bi od cetvrtka trebalo biti lakse. Nadajmo se, ovo je prestrasno!!!
    I ja proucavam gace kad se oznojim... mislim da se nisam nikad u zivotu toliko nagledala gaca i proucavala sve ko sada... iscjedak isto gledam ko neka ludakinja.. nije nama lako... 

10. Srpanj 2017. 15:41

Hahahha tako i ja isto...izas...i onda muža stalno pilim s tim xD

Maja 3
    10. Srpanj 2017. 15:41

mrva2017

Meni klima od pola 9 danas radi, lezim u gacama i potkosulji. Jedina radnja mi je otic do wc-a i kuhinje…
    Da, rekli su da bi od cetvrtka trebalo biti lakse. Nadajmo se, ovo je prestrasno!!!
    I ja proucavam gace kad se oznojim… mislim da se nisam nikad u zivotu toliko nagledala gaca i proucavala sve ko sada… iscjedak isto gledam ko neka ludakinja.. nije nama lako…

U ponedjeljak opet novi toplinski val!

LilithMordant
    10. Srpanj 2017. 15:56

Ja se nekako nadam da cu do cetvrtka roditi 😂😂 Jao nikad u zivotu nisam bila toliko na pregledima i po bolnicama i nikad mi toliko nije nitko prčkamo južno od pupka, i isto stalno blejim i kad se obrisem na papir, dnevni ulozak, gace pa sve hahahah nikako nam nije lako :) A o znojenju bolje da ni ne govorim 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• summerchild
    10. Srpanj 2017. 15:57

I ja sam citav dan pod klimom, izasla sam jedino psa prosetat, samo sto me nije slagiralo kad sam se vratila nazad iz one vrucine u ovu hladovinu.

Hahaha i ja stalno provjeravam da nije plodna voda i uvijek me strah onak kaj ak ne skuzim da curka. Vise ne znam jel znoj, mokraca, iscjedak ili plodna voda. 

Kazu da bi u zg trebalo sutra navecer biti nevrijeme i da ce onda doci do pada temperatura. Ljeto je, draze mi je i ovako nego da kisa stalno pada i da je hladno.

• blu5
    10. Srpanj 2017. 16:02

Joj, ja bi potpisala za neko nevrime o buru i pad temperature!Stah me rodilista i temp tamo!Ovako pod klimom je super a vani nema uopce zraka!

10. Srpanj 2017. 16:42

Mene su leđa počela bolit strašno dolje iznad guzice.

Užas...vec tri tjedna ležim u krevetu samo,malo me i boli

• Anjaaa
    10. Srpanj 2017. 16:53

I ja sam pod klimom od ujutro, inace bi crkla predvecer se idem bacit s muzem i malim u more i milina
    i ja si stalno proucavam iscjedak, haha
    dolazim svako malo provjerit jel koja rodila.. Nema jos vijesti

• Anjaaa
    10. Srpanj 2017. 16:58

Bambi, svaka ti cast, al stvarno, koliko si u stanju raditi, jos po ovim vrućinama..! Ja objesim ves na strik i gotova sam.. Uzas. Rucak sve nesto nabrzaka.. Uglavnom napravim salate sa svim i svacim i jos nesto usput

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.