Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taichi.St
    10. Srpanj 2017. 14:46

Opaaaaa krenila je akcija i to opako! Super! Cure javljajte sta se desava ako i kako mozete.
    Ja sam jucer u dva navrata bila na pregled u rodiliste..imali smo mm i ja prometnu,bome sam se posteno pripala.Uzas!
    Samo curama iz St da kazem da su u oba navrata i dr i sestre bili predivni..samo ih pohvalit mogu.

• blu5
    10. Srpanj 2017. 14:56

Ajme Taichi, sva srica nije se nista opasno dogodilo😨

manuela
    10. Srpanj 2017. 15:03

Taichi.St

Opaaaaa krenila je akcija i to opako! Super! Cure javljajte sta se desava ako i kako mozete.
    Ja sam jucer u dva navrata bila na pregled u rodiliste..imali smo mm i ja prometnu,bome sam se posteno pripala.Uzas!
    Samo curama iz St da kazem da su u oba navrata i dr i sestre bili predivni..samo ih pohvalit mogu.

srica da nije nista ozbiljno, a sta se tice dr I sestara lipo je to cut, super 😊

10. Srpanj 2017. 15:04

Ajme...bitno da nije ništa bilo!

Ja ne znam kako vi druge al evo  meni su i gaće mokre koliko je vruće 

manuela
    10. Srpanj 2017. 15:16

ValentinaA

Ajme…bitno da nije ništa bilo!

Ja ne znam kako vi druge al evo meni su i gaće mokre koliko je vruće

tako bude I meni pa se uvik mislin Jel curi plodna voda Ili san se samo uznojila kA prasica 😄

LilithMordant
    10. Srpanj 2017. 15:23

Taichi sva sreca u nesreci da je sve dobro proslo!!
    Ajme da mislim da sve imamo mokre gace i mislimo da nam curi plodna voda hahaah 😂😂 ja imam osjecaj da se topim ogavno jeeeeeeeeee

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

10. Srpanj 2017. 15:24

Hahahahhaha 🤣
    Jel i ti??.jos razmišljam ocu to napisat il ne...xD
    Tako i ja onda stavim nešto na gace da vidim jel stvarno nešto curi hahahah

10. Srpanj 2017. 15:25

Ja cekam ventilator xD 
    Sad će moj pas parkirati dupe odma pred ventilator neću ja ni doc na red hahah

• blu5
    10. Srpanj 2017. 15:27

Meni klima upaljena i super mi je😊Od cetvrtka je navodno zahladenje?

10. Srpanj 2017. 15:28

Valjda...ja se nadam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI