Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babuska03
    10. Srpanj 2017. 22:19

Donna, čestitke i od mene! :))

• Mojabebica
    10. Srpanj 2017. 22:20

MalaRuzica

Donna cestitam 😀
    Zene koje ste pred porodom jel vas netko pitao koja je partner krvna grupa, da li je to uopce bitno?

Ja i suprug smo ista krvna grupa, i rekli su da to uopće nije bitno...

malelu
    10. Srpanj 2017. 22:30

donna83

Cure, Šta da vam kažem..tipkala sam vam vidim u pol 1, a rodila svoju malu curu u 13.55 😂 Bilo je ludo kad sam dobila drip, u 13, i onda ekspresno. Bolno za popizdit, al ne smijem ništa reci… curka je 3520/50, super smo obje😘😘😘
    Javim vam se kad mogu, ovdje je kliiiimaaaa super, ali u boxu…prevruće.
    Pusa, držite se!

Bravoooo, čestitam od srca!!!

Taichi.St
    10. Srpanj 2017. 22:50

MalaRuzica

Donna cestitam 😀
    Zene koje ste pred porodom jel vas netko pitao koja je partner krvna grupa, da li je to uopce bitno?

U pravilu je bitna krvna grupa majke,ako si Rh negativna krvna grupa beba se nakon poroda testira za Rh faktor i ako je pozitivan onda dobijes "zastitnu injekciju".E sad po struci ako ti je muz pozitivnog Rh faktora,a ti negativnog onda postoji sansa da beba nasljedi taj njegov Rh faktor,pa ce ti sibnit injekciju zbog narednih trudnoca.Mene nisu nikad pitali za muzev Rh faktor iako sam Rh negativna,bebe su testirali po porodu i nijednom nisam dobila injekciju jer su nasljedile moj Rh faktor.

Taichi.St
    10. Srpanj 2017. 22:54

Taichi.St

MalaRuzica

Donna cestitam 😀

U pravilu je bitna krvna grupa majke,ako si Rh negativna krvna grupa beba se nakon poroda testira za Rh faktor i ako je pozitivan onda dobijes "zastitnu injekciju".E sad po struci ako ti je muz pozitivnog Rh faktora,a ti negativnog onda postoji sansa da beba nasljedi taj njegov Rh faktor,pa ce ti sibnit injekciju zbog narednih trudnoca.Mene nisu nikad pitali za muzev Rh faktor iako sam Rh negativna,bebe su testirali po porodu i nijednom nisam dobila injekciju jer su nasljedile moj Rh faktor.

Tipfeler..ups..dakle ako si ti Rh neg krvna grupa.,a beba Rh poz.krvna grupa (na tatu) onda dobijes zastitnu injekciju zbog narednih trudnoca.Ako beba nasljedi tvoj negativni Rh faktor onda neces dobit injekciju. Krvna grupa i Rh faktor su bitni kod Rh negativnih mama.

Rozaa
    10. Srpanj 2017. 23:03

Donna cestitaaam!!!😊

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

MalaRuzica
    10. Srpanj 2017. 23:04

Hvala vam, oboje smo A pozitivni, onda je to ok.

mamika3
    11. Srpanj 2017. 00:29

Babuska03

Ajme, Donna, još malo pa će ti bebica bit u rukama! Sretno!
    Ja danas imam pregled; 40+1 sam… I baš me nešto zanima, ako koja od vas može pomoći. Naime, prije dva tjedna sam bila otvorena 1 cm i ako danas budem otvorena više (npr 4 cm), šta onda rade? Jel zadržavaju tek kad se očitaju trudovi ili?
    Više sam i ja luda od iščekivanja, imam osjećaj da je zapelo, da neću nikad. :D

Mozes na inducirani ili cekati doma da krene samo!😊

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Maja 3
    11. Srpanj 2017. 00:52

Izgleda da je jos jedna neprospavana noc ispred nas. Evo kod nas ugodnih 24.8°C vani. Prozori sirom otvoreni..a nista se ne hladi.. to ce do 8 ujutro vec 30 bit. Uzas!

Carmen012
    11. Srpanj 2017. 03:15

Čestitam Donna :) 
    Evo 3h, a ja jedem lubenicu.  Toliko sam žedna da mi voda nista ne znači.  Pokušali smo spavati bez klime i izdržali 1,5 h. Mislim da cu pasti u nesvijest kad mi stigne račun za struju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.