Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaRuzica
    10. Srpanj 2017. 08:31

Maslacak31

Jutro! Koji dan…evo nema zraka od jutra! Ko ce to prezivjet uopce. Neznan da sam sve skupa sat vremena spavala od te vrucine!
    Prvidalmatinac,nadam se da je vec sve gotovo,a Blu,da je kod tebe pocelo!

Bas tako cijelu noc je bilo nepodnosljivo, u kuci mi tem. nije pala ispod 25 a sve je otvoreno cijelu noc.I ja sam lose spavala.Sada se idem spremiti i u petrovu na pregled.Narucena sam u pola 1 nadam se da necu cekati cijeli dan.
    Prvidalmatinac cekamo da se javis s lijepim vijestima, sretno 😊

donna83
    10. Srpanj 2017. 08:38

Prvidalmatinac, sretno! Vjerojatno si već i gotova :)
    Ja sam došla danas u TA u 7,20, odmah su mi mjerili tlak i napravili ctg jer doslovno nije bilo nikoga. Ali mi beba spavala pa ne znam hoće li ga ponoviti. Nisam stigla ništa ni pojesti jer su me odmah primili! Danas je dokt Goluza, ne znam kakav je on, al još ga čekamo, TA se polako puni. Mene frče cijelo jutro, pitam sestru jel se vidi šta na ctgu, kaže ona da, ali maaaalo... 😩
    Blu, nadam se da si se pokrenula! 

mrva2017
    10. Srpanj 2017. 08:46

donna83

Ja sam došla danas u TA u 7,20, odmah su mi mjerili tlak i napravili ctg jer doslovno nije bilo nikoga. Ali mi beba spavala pa ne znam hoće li ga ponoviti. Nisam stigla ništa ni pojesti jer su me odmah primili! Danas je dokt Goluza, ne znam kakav je on, al još ga čekamo, TA se polako puni. Mene frče cijelo jutro, pitam sestru jel se vidi šta na ctgu, kaže ona da, ali maaaalo… 😩

Donna,u koliko si kao narucena? Ja sam u 11:20 sutra. Uopce ne znam dal da idem oko 10 ili da dodem ko ti danas pa mozda obavim sve tako rano. Jer kao sto smo vidjele nitko valjda ne gleda vrijeme kad si narucen. 

• prvidalmatinac
    10. Srpanj 2017. 08:48

Nisam ni zapocelaznaci cilu noc super trudovi , svako malo ctg i nepravilni.zaspala oko 6 i sad nistaneznam bili se smijala ili plakala. Svako malo nam je u sobi netko da nas obide , bila vizita jutros i dorucak .(mislim da je najpametnije da si neke kroasane ponesete jer se od ovog necete najest). Ja mislim da nisam vako visoko t da bi me vratili doma . 

• prvidalmatinac
    10. Srpanj 2017. 08:50

donna83

Ja sam došla danas u TA u 7,20, odmah su mi mjerili tlak i napravili ctg jer doslovno nije bilo nikoga. Ali mi beba spavala pa ne znam hoće li ga ponoviti. Nisam stigla ništa ni pojesti jer su me odmah primili! Danas je dokt Goluza, ne znam kakav je on, al još ga čekamo, TA se polako puni. Mene frče cijelo jutro, pitam sestru jel se vidi šta na ctgu, kaže ona da, ali maaaalo… 😩

Meni je ctg bas divljao , od jakih do slabih , al bas nista me nije boljelo ono da je bas boljelo

• summerchild
    10. Srpanj 2017. 08:56

prvidalmatinac

Nisam ni zapocelaznaci cilu noc super trudovi , svako malo ctg i nepravilni.zaspala oko 6 i sad nistaneznam bili se smijala ili plakala. Svako malo nam je u sobi netko da nas obide , bila vizita jutros i dorucak .(mislim da je najpametnije da si neke kroasane ponesete jer se od ovog necete najest). Ja mislim da nisam vako visoko t da bi me vratili doma 

Ajoj, beba odlucila jos malo odmorit prije izlaska :)

Sundi
    10. Srpanj 2017. 09:04

prvidalmatinac

Nisam ni zapocelaznaci cilu noc super trudovi , svako malo ctg i nepravilni.zaspala oko 6 i sad nistaneznam bili se smijala ili plakala. Svako malo nam je u sobi netko da nas obide , bila vizita jutros i dorucak .(mislim da je najpametnije da si neke kroasane ponesete jer se od ovog necete najest). Ja mislim da nisam vako visoko t da bi me vratili doma .

Huh cjelu noc trudova i nis. Bome svaka cast!

Sundi
    10. Srpanj 2017. 09:09

Cure jel moze pomoc? Zna netko broj telefona za narucivanje za trudnicku almbulantu u petrovoj. I ima netko raspored doktora za 7 i 8 mjesec? Znam da je netko stavio raspored fotkan i gkedam vec 20 stranica i nikak naci. 

mrva2017
    10. Srpanj 2017. 09:11

Sundi

Cure jel moze pomoc? Zna netko broj telefona za narucivanje za trudnicku almbulantu u petrovoj. I ima netko raspored doktora za 7 i 8 mjesec? Znam da je netko stavio raspored fotkan i gkedam vec 20 stranica i nikak naci.

4604 604

mrva2017
    10. Srpanj 2017. 09:12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.