Prvidalmatinac eeeee spasmex je majka ja ga inace pijem kad imam menstruaciju u kombinaciji sa knavonom i to me jedino spasava :) uh sretno i neka sve prode sto brze i da vidis svoje zlato ;) dobro je da su bez bolova za sad :)
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Hvala cure puno.ev bila na trecem ctgu.kazu da se t pojacavaju al ja to bas i ne osjetim. I da , u sobi sam s cimerkom i imamo tu klimu i toliko je ugodno da ju uopce ne palimo.kako nas dolazu vidit samo vele kako im je vruce u nasoj sobi.a sobe ispod imaju i tv . I fakat je cijeli odjel pod klimom. Wc se sljasti. Nema ni kap kamenca. Sestre mlade i ljubazne , a doktori su isto na raspolaganju stalno. Ja sam prezadovoljna . Samo nek krene vise kak spada :)

sretno prvidalmatinac
neka prodje sve sto prije i bezbolnije Ja navratila da vidim jeli nam stigao koji bebac :D

Nema nam prvidalmatinac...Meni jutros pregled..ispala mi je sluz jutros ali bez zilica, krvi, samo cista gusta masa sluzi zuckaste boje

Prvidalmatinac nadam se da si u akciji :) samo neka sve prode ekspresno :) Blue5 sluzni cep? :) Ja isto imam pregled sad ujutro u 10h i nadam se da cemo i mi uskoro na put poroda...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Hej curke jel bio ko kod Hermana na pregledu u Petrovoj? Jel ok lik?
Ja sam sutra narucena kod njega, ali s obzirom na stanje u TA pitanje je dal ce me on primit ili cu cekat drugog doktora. Kaos je tamo. Inace, on nam je bio na tecaju jedan dan i ovak ko osoba je super.

Hej curke jel bio ko kod Hermana na pregledu u Petrovoj? Jel ok lik?
Ja sam sutra narucena kod njega, ali s obzirom na stanje u TA pitanje je dal ce me on primit ili cu cekat drugog doktora. Kaos je tamo. Inace, on nam je bio na tecaju jedan dan i ovak ko osoba je super.
Oo super thnx :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji