Hvala cure puno.ev bila na trecem ctgu.kazu da se t pojacavaju al ja to bas i ne osjetim. I da , u sobi sam s cimerkom i imamo tu klimu i toliko je ugodno da ju uopce ne palimo.kako nas dolazu vidit samo vele kako im je vruce u nasoj sobi.a sobe ispod imaju i tv . I fakat je cijeli odjel pod klimom. Wc se sljasti. Nema ni kap kamenca. Sestre mlade i ljubazne , a doktori su isto na raspolaganju stalno. Ja sam prezadovoljna . Samo nek krene vise kak spada :)
sretno prvidalmatinac
neka prodje sve sto prije i bezbolnije Ja navratila da vidim jeli nam stigao koji bebac :D
Nema nam prvidalmatinac...Meni jutros pregled..ispala mi je sluz jutros ali bez zilica, krvi, samo cista gusta masa sluzi zuckaste boje
Prvidalmatinac nadam se da si u akciji :) samo neka sve prode ekspresno :) Blue5 sluzni cep? :) Ja isto imam pregled sad ujutro u 10h i nadam se da cemo i mi uskoro na put poroda...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Hej curke jel bio ko kod Hermana na pregledu u Petrovoj? Jel ok lik?
Ja sam sutra narucena kod njega, ali s obzirom na stanje u TA pitanje je dal ce me on primit ili cu cekat drugog doktora. Kaos je tamo. Inace, on nam je bio na tecaju jedan dan i ovak ko osoba je super.
Hej curke jel bio ko kod Hermana na pregledu u Petrovoj? Jel ok lik?
Ja sam sutra narucena kod njega, ali s obzirom na stanje u TA pitanje je dal ce me on primit ili cu cekat drugog doktora. Kaos je tamo. Inace, on nam je bio na tecaju jedan dan i ovak ko osoba je super.
Oo super thnx :)
Jutro! Koji dan...evo nema zraka od jutra! Ko ce to prezivjet uopce. Neznan da sam sve skupa sat vremena spavala od te vrucine!
Prvidalmatinac,nadam se da je vec sve gotovo,a Blu,da je kod tebe pocelo!
Sortiraj odgovore
Najstariji