Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • prvidalmatinac
    09. Srpanj 2017. 23:54

Hvala cure puno.ev bila na trecem ctgu.kazu da se t pojacavaju al ja to bas i ne osjetim. I da , u sobi sam s cimerkom i imamo tu klimu i toliko je ugodno da ju uopce ne palimo.kako nas dolazu vidit samo vele kako im je vruce u nasoj sobi.a sobe ispod imaju i tv . I fakat je cijeli odjel pod klimom. Wc se sljasti. Nema ni kap kamenca. Sestre mlade i ljubazne , a doktori su isto na raspolaganju stalno. Ja sam prezadovoljna . Samo nek krene vise kak spada :)

• blu5
    10. Srpanj 2017. 00:30

Prvidalmatinac sretno ti!!!!!Javi!

Tamara..
    10. Srpanj 2017. 02:19

sretno prvidalmatinac
    neka prodje sve sto prije i bezbolnije Ja navratila da vidim jeli nam stigao koji bebac :D

• blu5
    10. Srpanj 2017. 07:19

Nema nam prvidalmatinac...Meni jutros pregled..ispala mi je sluz jutros ali bez zilica, krvi, samo cista gusta masa sluzi zuckaste boje

LilithMordant
    10. Srpanj 2017. 07:37

Prvidalmatinac nadam se da si u akciji :) samo neka sve prode ekspresno :) Blue5 sluzni cep? :) Ja isto imam pregled sad ujutro u 10h i nadam se da cemo i mi uskoro na put poroda...

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

mrva2017
    10. Srpanj 2017. 08:05

Sundi

Hej curke jel bio ko kod Hermana na pregledu u Petrovoj? Jel ok lik?

Ja sam sutra narucena kod njega, ali s obzirom na stanje u TA pitanje je dal ce me on primit ili cu cekat drugog doktora. Kaos je tamo. Inace, on nam je bio na tecaju jedan dan i ovak ko osoba je super.

mrva2017
    10. Srpanj 2017. 08:09

Curke svima sretno i javljajte situaciju!
    Donna javi i stanje u TA.

Sundi
    10. Srpanj 2017. 08:17

mrva2017

Sundi

Hej curke jel bio ko kod Hermana na pregledu u Petrovoj? Jel ok lik?

Ja sam sutra narucena kod njega, ali s obzirom na stanje u TA pitanje je dal ce me on primit ili cu cekat drugog doktora. Kaos je tamo. Inace, on nam je bio na tecaju jedan dan i ovak ko osoba je super.

Oo super thnx :)

Sundi
    10. Srpanj 2017. 08:20

Prvidalmatinac sretno i nadam se da si vec gotova :)

Maja 3
    10. Srpanj 2017. 08:21

Jutro! Koji dan...evo nema zraka od jutra! Ko ce to prezivjet uopce. Neznan da sam sve skupa sat vremena spavala od te vrucine! 
    Prvidalmatinac,nadam se da je vec sve gotovo,a Blu,da je kod tebe pocelo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.