Mrva, kako iscjedak? Jel se smirilo ili zoveš Petrovu?
Sad u 2 sata mala tockica samo... pratim pa ako se pojaca zovem... rekla mi frendica da je njoj tak 2 tj prije poroda stalno curkalo...
Ako se i smiri znam da ce sigurno u utorak nakon pregleda opet krenut... vec me strah... reci cu mu da me ne dira...
Ja sam isto pod klimom, vani je strava!Jutros se kupala, a sad cu se bacit na ciscenje kuce obzirom da sam se odmorila.Meni je mala danas nesto mirnija, i evo dok sad ovo pisem, baca se ka luda😂
Mene ostavili, ctg zabiljezil zrudove al i dalje sam samo prst. Ostavili su me da me prate. Jedna se tako derala za vrijeme mog ctga, da sam dobila trudove kolko sam se zgrcila od muke.sad sam u sobi s cimericom , lipo imamo klimu.
Mene ostavili, ctg zabiljezil zrudove al i dalje sam samo prst. Ostavili su me da me prate. Jedna se tako derala za vrijeme mog ctga, da sam dobila trudove kolko sam se zgrcila od muke.sad sam u sobi s cimericom , lipo imamo klimu.
Bar ti nece biti vruce 😂, a i bolje da si pod nadzorom, sretno.
Eto imas klimu a i mozda se napokon nesto pokrene :)
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Eto imas klimu a i mozda se napokon nesto pokrene :)
Ev uveli mi spazmex pa cu na setanje.vodenjak napet.ctg biljezi t al su bez bolova
Blago tebi s klimom. Kod mene se sve kupamo u znoju. Polako postaje sve teze i teze utonuti u san pored ovakve vrucine. I jos kad te sve zivo boli pa niti mozes posteno sjedit ni lezat ni hodat, a bome ni stajat, dodje ti da poludis!!!
Prvidalmatinac eeeee spasmex je majka ja ga inace pijem kad imam menstruaciju u kombinaciji sa knavonom i to me jedino spasava :) uh sretno i neka sve prode sto brze i da vidis svoje zlato ;) dobro je da su bez bolova za sad :)
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji