Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    09. Srpanj 2017. 16:18

donna83

Mrva, kako iscjedak? Jel se smirilo ili zoveš Petrovu?

Sad u 2 sata mala tockica samo... pratim pa ako se pojaca zovem... rekla mi frendica da je njoj tak 2 tj prije poroda stalno curkalo... 
    Ako se i smiri znam da ce sigurno u utorak nakon pregleda opet krenut... vec me strah... reci cu mu da me ne dira... 

• blu5
    09. Srpanj 2017. 16:55

Ja sam isto pod klimom, vani je strava!Jutros se kupala, a sad cu se bacit na ciscenje kuce obzirom da sam se odmorila.Meni je mala danas nesto mirnija, i evo dok sad ovo pisem, baca se ka luda😂

Sundi
    09. Srpanj 2017. 20:18

Hej curke jel bio ko kod Hermana na pregledu u Petrovoj? Jel ok lik?

• prvidalmatinac
    09. Srpanj 2017. 20:27

Mene ostavili, ctg zabiljezil zrudove al i dalje sam samo prst. Ostavili su me da me prate. Jedna se tako derala za vrijeme mog ctga, da sam dobila trudove kolko sam se zgrcila od muke.sad sam u sobi s cimericom , lipo imamo klimu.

MalaRuzica
    09. Srpanj 2017. 20:53

prvidalmatinac

Mene ostavili, ctg zabiljezil zrudove al i dalje sam samo prst. Ostavili su me da me prate. Jedna se tako derala za vrijeme mog ctga, da sam dobila trudove kolko sam se zgrcila od muke.sad sam u sobi s cimericom , lipo imamo klimu.

Bar ti nece biti vruce 😂, a i bolje da si pod nadzorom, sretno.

LilithMordant
    09. Srpanj 2017. 22:28

prvidalmatinac

Eto imas klimu a i mozda se napokon nesto pokrene :)

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• prvidalmatinac
    09. Srpanj 2017. 22:36

LilithMordant

prvidalmatinac

Eto imas klimu a i mozda se napokon nesto pokrene :)

Ev uveli mi spazmex pa cu na setanje.vodenjak napet.ctg biljezi t al su bez bolova

Pinkica93
    09. Srpanj 2017. 23:02

prvidalmatinac

Blago tebi s klimom. Kod mene se sve kupamo u znoju. Polako postaje sve teze i teze utonuti u san pored ovakve vrucine. I jos kad te sve zivo boli pa niti mozes posteno sjedit ni lezat ni hodat, a bome ni stajat, dodje ti da poludis!!!

Maja 3
    09. Srpanj 2017. 23:07

Prvidalmatinac,sretno! Nadam se da ces uskoro ljubit svoju strucu!

LilithMordant
    09. Srpanj 2017. 23:18

Prvidalmatinac eeeee spasmex je majka ja ga inace pijem kad imam menstruaciju u kombinaciji sa knavonom i to me jedino spasava :) uh sretno i neka sve prode sto brze i da vidis svoje zlato ;) dobro je da su bez bolova za sad :)

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.