Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LilithMordant
    06. Srpanj 2017. 19:56

Ajme je nas datum na koji bi sve sadasnje terminuse voljele rodit ehhehe 😂😂 Uh mislim dq ja necu imati srece :) Mozda koja od vas uspije :)

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• AnnaFit157
    06. Srpanj 2017. 20:00

Curke samo da vas pozdravim i poželim srećicu svima koje su pikirale 7.7. :) Mi smo još u komadu, termin je 15.7 i tek sutra nam je (jel, 7 dana prije) prvi pregled u TA na sv Duhu. Bit ću tamo već u zoru iako sam kakti naručena u 9. Neka 'svetodušna' iskustva ako netko ima? Osjećam se superiška osim kaj se malecki fuuul spustio pa me štrecne svako malo nisoko (moram stat i primit se za nešto) i to traje tipa sekundu dvije. Imam osjećaj nakon sjedenja i kad moram prohodat da imam medicinku među nogama,uz povremeno skamenjivanje trbuha kaj se opusti nakon kratko vremena (vjerojatno samo BH kontr.)  i kao da mi netko rukom trga zdjelicu. NADAM se da je to neki znak ....jedna cura je ostala (sory nisam zapamtila ime) ostala na pregledu jer je bila otvorena i onda rodila i iskreno joj zavidim (i čestitam) :D 

E da postala sam 'bahata'. Da mi je netko rekao u npr siječnju da ću tak kolutat očima na svaki dodatni dan trudnoće rekla bi da je lud i da ću uživati u tom kraju ali ne...ipak sam ispala živčenjak na kraju :D Ugrizla bi muža koliko sam nervozna od iščekivanja!

Pusa svima!

• AnnaFit157
    06. Srpanj 2017. 20:02

mrva2017

donna83

Mrva kako si? Vidimo se sutra u TA? Ponesi nešto za pojest ako beba spava, zbog ctga…
    Cure terminuše, sutra nam je ciljani 7.7.2017., ajmoooo! 😄

Mislila sam ponijet kekse i sok. Jel to ok? Koliko dugo traje taj ctg?
    Ja cu oko 8 doci pa se vidimo.
    Pritisak mi je dolje. Vidjet cemo sta ce sutra rec.

Mrva2017 pa mi smo terminuše :D Sretno!

donna83
    06. Srpanj 2017. 20:08

mrva2017

donna83

Mrva kako si? Vidimo se sutra u TA? Ponesi nešto za pojest ako beba spava, zbog ctga…

Ma ok je, da. Ja sam prošli tjedan pojela krafnu s čokoladom oko pol 9 i cijelo jutro je beba skakala po trbuhu...
    Na ctg me nisu ni uzeli dok se nije pojavila dokt. A to je bilo negdje oko pol 10. Vaganje i tlak obave odmah i onda čekaš...

mrva2017
    06. Srpanj 2017. 20:44

AnnaFit157

mrva2017

donna83

Mrva2017 pa mi smo terminuše :D Sretno!

I tebi... vidjet cemo koja ce prva...  

NevaNevičica
    06. Srpanj 2017. 20:46

MalaRuzica

Ne sjecam se da sam procitala da si prije pisala da si rodila, pa jel si rodila prije termina ili je ovaj u tablici krivkojoj si bolnici rodila i kako je proslo.Oprosti ako si vec pisala i cestitam, kako se zove beba 😀

Pisala sam, puno je toga lako nešto promakne, termin je dobar . Rodila sam u Sisku, 36+1 hitan carski zbog visokog tlaka, preeklampsija. Bila sam u bolnici od 1.6., tlak je stalno ludovao nikako ga nisu mogli spustiti u normalu. Na dan D navečer otišao je preko 200 u jednom trenutku i to je bilo to. Doma smo išle nakon 2 tjedna, prvo je moj tlak bio problem jer se unormalio tek nakon 4,5 dana. Beba je Neva, rođena sa 2250g, ali je u bolnici pala na težini ispod 2200g pa smo drugi tjedan ganjali težinu za izlazak. Sa njenom težinom se još uvijek borimo, jako je uspavana i ne da se sama ne budi kad je gladna, nego ju niti ne mogu probuditi za jelo tako da sporo napreduje.

Pinkica93
    06. Srpanj 2017. 21:57

NevaNevičica

MalaRuzica

Ne sjecam se da sam procitala da si prije pisala da si rodila, pa jel si rodila prije termina ili je ovaj u tablici krivkojoj si bolnici rodila i kako je proslo.Oprosti ako si vec pisala i cestitam, kako se zove beba 😀

Pisala sam, puno je toga lako nešto promakne, termin je dobar . Rodila sam u Sisku, 36+1 hitan carski zbog visokog tlaka, preeklampsija. Bila sam u bolnici od 1.6., tlak je stalno ludovao nikako ga nisu mogli spustiti u normalu. Na dan D navečer otišao je preko 200 u jednom trenutku i to je bilo to. Doma smo išle nakon 2 tjedna, prvo je moj tlak bio problem jer se unormalio tek nakon 4,5 dana. Beba je Neva, rođena sa 2250g, ali je u bolnici pala na težini ispod 2200g pa smo drugi tjedan ganjali težinu za izlazak. Sa njenom težinom se još uvijek borimo, jako je uspavana i ne da se sama ne budi kad je gladna, nego ju niti ne mogu probuditi za jelo tako da sporo napreduje.

Mene isto ocekuje manja beba pa da te pitam nesto. Meni je sa 36+3 procjenita na 2090g pa me zanima sta bih mogla ocekivati po njezinu rodjenju iz prve ruke.

• Mojabebica
    06. Srpanj 2017. 22:28

AnnaFit157

Curke samo da vas pozdravim i poželim srećicu svima koje su pikirale 7.7. :) Mi smo još u komadu, termin je 15.7 i tek sutra nam je (jel, 7 dana prije) prvi pregled u TA na sv Duhu. Bit ću tamo već u zoru iako sam kakti naručena u 9. Neka 'svetodušna' iskustva ako netko ima? Osjećam se superiška osim kaj se malecki fuuul spustio pa me štrecne svako malo nisoko (moram stat i primit se za nešto) i to traje tipa sekundu dvije. Imam osjećaj nakon sjedenja i kad moram prohodat da imam medicinku među nogama,uz povremeno skamenjivanje trbuha kaj se opusti nakon kratko vremena (vjerojatno samo BH kontr.) i kao da mi netko rukom trga zdjelicu. NADAM se da je to neki znak ….jedna cura je ostala (sory nisam zapamtila ime) ostala na pregledu jer je bila otvorena i onda rodila i iskreno joj zavidim (i čestitam) :D

E da postala sam 'bahata'. Da mi je netko rekao u npr siječnju da ću tak kolutat očima na svaki dodatni dan trudnoće rekla bi da je lud i da ću uživati u tom kraju ali ne…ipak sam ispala živčenjak na kraju :D Ugrizla bi muža koliko sam nervozna od iščekivanja!

Pusa svima!

Pozz Ana, daj mi pliz reci kako to ide s naručivanjem u TA na sv. Duhu. Rekao mi je moj dr. da se tamo javim za 3 tj., a ja nemam jer nikad nisam bila tamo😕

Bebusko@2017
    06. Srpanj 2017. 22:31

Bebuško Luka dosao na svijet 05.07. 😍 Mama dobro.Ljudi iz rodilista Split hvala 😊

Pinkica93
    06. Srpanj 2017. 22:41

Bebusko@2017

Bebuško Luka dosao na svijet 05.07. 😍 Mama dobro.Ljudi iz rodilista Split hvala 😊

Iskrene cestitke! Malenom Luki velika dobrodoslica na ovaj svijet. Uzivajte sad i mazite se. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.