Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • prvidalmatinac
    06. Srpanj 2017. 11:51

Mene razdire dolje jos od pregleda, i smečkasti trag na wc papiiru, a sutra opet na pregledko ce to prezivit

LilithMordant
    06. Srpanj 2017. 11:56

Evo mi bile na ctg-u i sve u najboljem redu i malena aktivna, u to vrijeme na ctg-u kako kaze sestra sam imala neku mizernu kontrakciju. Nakon toga sam otisla kod doktora koji me nije pregledavao ali stari brko je bas bio neki simpa pa sko pricali i sve mi je objašnjavao od trudova, od laznjaka, i rekao kako sam sad vec u terminu da usporim i ne idem na duge setnje i da se ne kupam u kadi i u moru i da se na bilo kakav sumnjim znak javim k njima. Uglavnom u subotu idem na pregled bas u bolnicu na odjel ginekologije i porodništva jer mi je termin u nedjelju, ako ne rodim do tad onda idem opet na pregled u ponedjeljak u bolnicku polikliniku.... Eto to je to za sad pa da vidimo sta i kako dalje... 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• prvidalmatinac
    06. Srpanj 2017. 12:01

LilithMordant

Evo mi bile na ctg-u i sve u najboljem redu i malena aktivna, u to vrijeme na ctg-u kako kaze sestra sam imala neku mizernu kontrakciju. Nakon toga sam otisla kod doktora koji me nije pregledavao ali stari brko je bas bio neki simpa pa sko pricali i sve mi je objašnjavao od trudova, od laznjaka, i rekao kako sam sad vec u terminu da usporim i ne idem na duge setnje i da se ne kupam u kadi i u moru i da se na bilo kakav sumnjim znak javim k njima. Uglavnom u subotu idem na pregled bas u bolnicu na odjel ginekologije i porodništva jer mi je termin u nedjelju, ako ne rodim do tad onda idem opet na pregled u ponedjeljak u bolnicku polikliniku…. Eto to je to za sad pa da vidimo sta i kako dalje…

Eto to je ono sta sam govorila hehe, dobrodosla u klub .sad sjedi, odmaraj i nis ne pokusavaj, doce ionako samo od sebe ,a ne da se jos umaras

LilithMordant
    06. Srpanj 2017. 12:08

prvidalmatinac

LilithMordant

Evo mi bile na ctg-u i sve u najboljem redu i malena aktivna, u to vrijeme na ctg-u kako kaze sestra sam imala neku mizernu kontrakciju. Nakon toga sam otisla kod doktora koji me nije pregledavao ali stari brko je bas bio neki simpa pa sko pricali i sve mi je objašnjavao od trudova, od laznjaka, i rekao kako sam sad vec u terminu da usporim i ne idem na duge setnje i da se ne kupam u kadi i u moru i da se na bilo kakav sumnjim znak javim k njima. Uglavnom u subotu idem na pregled bas u bolnicu na odjel ginekologije i porodništva jer mi je termin u nedjelju, ako ne rodim do tad onda idem opet na pregled u ponedjeljak u bolnicku polikliniku…. Eto to je to za sad pa da vidimo sta i kako dalje…

Eto to je ono sta sam govorila hehe, dobrodosla u klub .sad sjedi, odmaraj i nis ne pokusavaj, doce ionako samo od sebe ,a ne da se jos umaras

Ae treba čuvat snagu za tiskanje hahaha 😉💪👊 Ma joj jedva cekam iskreno da rodim pa makar krepala od bolova i strgala muzu obje ruke i psovala po rađaoni ko kočijaš 😂😂 Spremila sam se na najveću bol ikad koja mi je saveznik i pomagatelj u tim teškim trenucima koji će na kraju uroditi najvećom srećicom 💜 

LilithMordant
    06. Srpanj 2017. 12:09

Jer ako je mogla Neve pa mogu i ja 😂😂😂 

• prvidalmatinac
    06. Srpanj 2017. 12:26

LilithMordant

Hahhahaha, a bas tako .ja sam samo psihicki iscrpljena.ev me kontrakcije ubijaju od jutros.imam ludacku facu ko harley quinn

LilithMordant
    06. Srpanj 2017. 13:12

prvidalmatinac

LilithMordant

Hahhahaha, a bas tako .ja sam samo psihicki iscrpljena.ev me kontrakcije ubijaju od jutros.imam ludacku facu ko harley quinn

Kameni se i steže ha?! :) mogu mislit ahhahah moja evo sad ima natjecanje iz plesa vec jedno dobrih pola sata pa samo ispuštam glasove ali sama sam doma pa me baš briga 😂

Taichi.St
    06. Srpanj 2017. 14:00

Evo i nas s pregleda i ctg-a..na ctg u 23 min se ritnilo 20 puta,kaze dr da je to neki živac od diteta.Sve ostalo super,po svim mjerama i gramaži smo tocno na 37+2,sve po propisu 😉.Samo mi je ginekoloski pregled bija uzasno neugodan i bolan,nikad tako ko danas..uzas!
    E da..rekla mi je dr da mogu pit Donat Mg do kraja,ali tablete Mg se ne smije pit zadnji misec.

• prvidalmatinac
    06. Srpanj 2017. 14:02

LilithMordant

prvidalmatinac

LilithMordant

Kameni se i steže ha?! :) mogu mislit ahhahah moja evo sad ima natjecanje iz plesa vec jedno dobrih pola sata pa samo ispuštam glasove ali sama sam doma pa me baš briga 😂

Ma uzas, koda mi neko vakumom izvaci utrobu, znaci red njegovog rastezanja (frajer se ponasa koda ima mjesta),i onda izazove kontrakciju pa ispocetka.najgore mi je kad je kontrakcija na rebrima i plucima, to ispuhivam koda radam.ja jaucem i kad mi je mm tu, nek vidi sta trpim

donna83
    06. Srpanj 2017. 15:07
    😩😩😩😩😰😰😨😨😨
    😩😩😩😩😰😰😨😨😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.