Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    05. Srpanj 2017. 17:48

Mojabebica

Ja sam ispala iz tablice 😔, 19.08, sv.Duh, dečko. Cure jeste vi dobile trudničke pjege/fleke? Meni su naj izraženije ispod nosa, izgledam ko neki brkati stric Pero😂😂

I ja imam hiperpigmentacije, zadnjih par godina imam s njima bitku, a sad je to izrazenije zbog trudnoce i izbile su mi cak i po trbuhu. Meni su po nosu i oko ociju najizrazenije. Svaki dan stavljam kremu sa zastitnim faktorom. Ne znam na kaj bi licila da ne stavljam.

• gala_28
    05. Srpanj 2017. 17:53

Cure, u Lidlu na uglu Slavonske avenije i Heizelove ima super čarapica za bebače, a za vas koje nosite curke ostalo je još dosta ženskih bodića ;) za dečke se još može iskopati tu i tamo koji. 

• summerchild
    05. Srpanj 2017. 17:54

Taichi.St

Btw Summerchild u koje rodiliste ti to ides kad sve za bebaca moras nosit?Po mom prijasnjem iskustvu donji dio pidzame i nije bas praktican,spavacice su najbolje rijesenje..a za carape i ogrtac ne znam oce ti trebat..mozda je neko mjerodavniji od mene jer u St rodilistu je ko u sauni tako da nema straha od zime..ne znam kako ide s klimatizacijom liti u drugim hrv.rodilistima.

Sv duh, a kao pelena im zna falit i preporuke su da se ponesu pelene i vlazne maramice, a kremu za guzu ak hocemo, pa sam mislila nek se nadje. Znaci da odustanem od donjeg dijela pidjame, budem onda nabavila jos koju spavacicu. Mislila sam zbog svog komoditeta. Stopalice sam uzela cisto zbog presetavanja po sobi, imaju klime u skoro svim sobama ali ne znam koliko su jake. Ogrtac sam cisto zbog tusiranja uzela - tanki je i 3/4 rukava.

• summerchild
    05. Srpanj 2017. 17:55

manuela

ja Neznan Jesan li sve spremila u torbu, valjda Jesan, Ali sve mi je u jednoj torbi, sta bi tribala odvojit? Sta se smije ponit u radjaonu? Da li je to svugdi isto Ilisvaka bolnica ima svoja pravila?

Nama na sv. Duhu su rekli sto trebamo imat u vrecici za radjaonu i da to odvojimo. Torbe ostaju u autu do selidbe u sobu.

• summerchild
    05. Srpanj 2017. 17:57

gala_28

Cure, u Lidlu na uglu Slavonske avenije i Heizelove ima super čarapica za bebače, a za vas koje nosite curke ostalo je još dosta ženskih bodića ;) za dečke se još može iskopati tu i tamo koji.

To je najbolji Lidl ;) imali su te carapice do nedavno i u dubravi i uzela sam 3 pakiranja (2 najmanje velicine i 1 vece)

• gala_28
    05. Srpanj 2017. 17:58

summerchild

Mojabebica

Ja sam ispala iz tablice 😔, 19.08, sv.Duh, dečko. Cure jeste vi dobile trudničke pjege/fleke? Meni su naj izraženije ispod nosa, izgledam ko neki brkati stric Pero😂😂

I ja imam hiperpigmentacije, zadnjih par godina imam s njima bitku, a sad je to izrazenije zbog trudnoce i izbile su mi cak i po trbuhu. Meni su po nosu i oko ociju najizrazenije. Svaki dan stavljam kremu sa zastitnim faktorom. Ne znam na kaj bi licila da ne stavljam.

I ja sam dobila po trbuhu i grudima. I po čelu, skoro pa uz kosu, i na nosu. Inače dobijem pjegice ljeti ali ljepše :D pa se povuku kad zahladi. Ovo je nešto čudno. Doduše nisam se baš mazala, moram priznati. Ali nosim šešire baš često pa ne znam kako. 

• gala_28
    05. Srpanj 2017. 18:01

Baš tako sam i ja uzela čarapice. :)
    I dva pakovanja bodića po dva. Kad je uopće bila ta akcija? Frendica me vodila zbog američkog sladoleda :), kad eto lijepog iznenađenja. Na kraju je rovala sa mnom i ona koja nije trudna je popizdila kako je sve za cure i kakva je to diskriminacija. Objasnila sam joj da sudeći po klokanici, ovo ljeto prednjače ipak momci u postotku pa se razgrabilo. :D

• blu5
    05. Srpanj 2017. 18:02

Ja ne odvajam stvari za radaonu i za sobu.Meni je muz cini mi se donio bordu kad je usa u box i onda je putovala sa mnom do sobe. Meni nisu dali da pijem dok je porod trajao, o hrani da i ne govorim jer uvijek postoji mogucnost carskog reza pa predostroznosti radi.Ja cu samo ponit termalnu vodu, a ionako se na odjelu oblaci u gacice i stavlja ulozak.U St je kad aam ja bila bilo tako.

Rozaa
    05. Srpanj 2017. 18:05

Matie89

Taichi.St

Curke kako stojite s apetitom?Meni se ne jede bas nista zadnjih par dana,prislim se pojest,pa mi onda u zelucu kuha.

Ja samo jedem salate i voce. Sto se tice prehrane sad sam sigurna da je puno bolje ne biti trudna ljeti- ne jede mi se, ne kuha mi se… Od zdravog hranjenja nista kad su visoke temperature :S

Jeeeeij...nisam jedina😂svaki dan si mislim kak ne jedem kvalitetno jer mi se po ovim vrucinama ne jede bas,a o kuhanju da ne pricam😱.Jucer sam se prisilila speci incune i srdele...al sam rekla muzu da ne ocekuje prilog😝,a bome nemam ni ideja kaj bi.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

mrva2017
    05. Srpanj 2017. 18:11

summerchild

gala_28

To je najbolji Lidl ;) imali su te carapice do nedavno i u dubravi i uzela sam 3 pakiranja (2 najmanje velicine i 1 vece)

Mislite na Lidl na Donjim Sveticama? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.