Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    donna83
    06. Srpanj 2017. 03:14

Evo curke da vam se javim..budna sam već nekih sat vremena i imam kontrakcije ali sam totalno zbunjena jer se pojavljuju relativno pravilno a nisu bolne. Samo mi se, ko i dosad, stegne trbuh na 30 sec, svakih 5-6-7 min. Ne mogu zaspati od njih, ali nije to ONA bol da moram u bolnicu... probat ću zaspati, ali kaos u glavi mi ne da. Sad već razmišljam jesam li sve spakirala, kako ću Morat sina budit, koji veš još nisam ispeglala... 😏😄
    Uglavnom, javim se ako krene nešto jače 

• blu5
    06. Srpanj 2017. 03:27

Donnaaaa!Terminuso!Ode mi jos jedna rodit, kad cu ja majko mila moja???Super da te ne boli, miruj dok ne vidis da je stvarno za poc u bolnicu.Drz se i javi obavezno!

Maja 3
    06. Srpanj 2017. 03:46

Donna,super! Javi nam se! 

Rozaa
    06. Srpanj 2017. 04:22

Donna...javljaj kaj se dogada😉😊.

Evo ja se probudila u 1😝,procitala ljetne bebe-mame do 50str.,pa malo gledam tv...a sad sam odlucila ici skuhat mahune za sutra jer mislim da bum ko zombi...al sve je to priprema za ono kaj me-nas ceka s nasim bebicama...neprospavane noci

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

mrva2017
    06. Srpanj 2017. 06:38

Donna, kakva je situacija?

donna83
    06. Srpanj 2017. 06:38

Ništa još...sve se smirilo oko pol 5 pa sam zaspala. Sad sam bas strgana... a vidim da i vi bauljate noću, fakat smo lude 😫

LilithMordant
    06. Srpanj 2017. 07:07

Donna83 vec smo se ponadale hehe :) meni je trbuh tako tvrd od ko zna kojeg tjedna, 20 i nekog vec i kroz cijelu trudnocu sam najvise s njim muku mucila tako da sam na to oguglala ja se jedino mjerim po laznjacima koji znaju bome dobrano boliti. Neku vecer su krenula jedno tri za redom, ja sretna mozda se sta pokrenula kad ono sipak... 

Mi smo u 08:50h naruceni na CTG i nadam se neki pregled pa cemo vidjet dal se vracamo doma ili nekim čudom kažu:"pa gospodo vi ste 5 cm otvoreni!" hihihi :) 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

donna83
    06. Srpanj 2017. 07:29

Lilith...imam ih i ja, ali nisam znala da mogu biti ovako pravilne kao noćas, bas sam se ponadala... držim ti fige da si otvorena, a ni ne znaš, jer tome se i ja nadam na sutrašnjem pregledu 😂 
    Javi

LilithMordant
    06. Srpanj 2017. 07:36

Donna83 naravno da javim :) Eo mi pijemo kavu a malena mirna za neko cudo, sinoc je imala pravi tulum u trbuha kao nikada do sad, to jos nisam dozivjela a ni osjetila bas neko divljanje skoro dobrih sat vremena, nema mjesta gdje je nisam osjetila kako se mice, frendica kaze da je njen malo tako nednu vecer podivljao kao nikad i probusio vodenjak i da je otisla rodit... Moja se nakon tog smirila (smirila unaci nastavila se kretat uobicajeno haha)... 

Javim naravno kako je proslo ☺

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

mrva2017
    06. Srpanj 2017. 08:10

Kaze Vakula do utorka ekstremno vruce...   

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.