Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozaa
    05. Srpanj 2017. 18:18

Anjaaa

Matie, di si nabavila ME covere, jesi uzela nove ili? Ja stalno skicam na fb grupi ali ili odmah planu ili stavd nenormalnu cijenu..
    Ja sam valjda jedina koja nije spavala nocas haha, blago meni.
    Pitala sam sestru u ginekoloskoj danas za magnezij (jer sam zaboravila pitat doktoricu) i kaze da se ne preporuca a imam jos dobrih 7 tj do poroda

Meni je dr.u petak na pregledu rekao da pijem magnezij300... a termin mi je za 7tjedana

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Taichi.St
    05. Srpanj 2017. 18:20

manuela

ja Neznan Jesan li sve spremila u torbu, valjda Jesan, Ali sve mi je u jednoj torbi, sta bi tribala odvojit? Sta se smije ponit u radjaonu? Da li je to svugdi isto Ilisvaka bolnica ima svoja pravila?

Nama je babica rekla da nosimo torbu sa svim sta ce nam tribat u rodilistu i eventualno torbicu koju inace nosis kad ides u grad na kavu i u njoj trudnicku,zdravstvenu i tako to.Ma ne triba valjda odvajat u zasebnu malu borsu stvari za radaonu,a druge u vecu borsu??!!

mamika3
    05. Srpanj 2017. 18:25

Kad dodjete na Sv Duh i pozvonite za radjaonu torba je sa vama!Primit ce vas ,reci da ostajete i poslat muza da vas prijavi!Torba ide s vama unutra na ctg i pregled!Presvuci cete se u spavacicu koju stavite na vrh svega!Ponesite vrecicu za vasu odjecu i jos jednu za zaprljane rucnike i spavacice,eventualno carape!Dok vi obavljate pregled muz dolazi s vasom prijavom i uzima vase stvari koje ste imale na sebi!Nakon klistira idrte u predradjaonu i torbu prenesu do vaseg kreveta!Kad idete u boks torbu sestre ostave ispred radjaone,vi uzmete samo vodu!Nece vam biti ni do jela ni do labella,osim ako imate vezu pa cete dobit epiduralnu!Nakon poroda vam dodaju mobitel!Beba je s vama sat vremena!aKad vas izvezu iz boksa torba je ispod kreveta,a vi u hodniku lezite cca dva sata!Kada dodjete u sobu  sestre ce vam pomoci !Na vrh torbe stabite mrezaste gacice i uloske!I to je to!Nema potrebe za dvije torbe ni da vam muzevi trce do auta!A klopa i labello ce dobro doci u sobi!😁

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Taichi.St
    05. Srpanj 2017. 18:32

Ocito svako rodiliste ima svoja pravila,a unutar rodilista svaka smjena opet nesto svoje.Babica koja nas je vodila po splitskom rodilistu jer rekla da torba putuje s nama,spavacicu dobijemo od njih,vodu i kekse/cokoladu da bi bilo dobro imat u torbi i da ce nam oni ili pratnja to dat ako nam treba,nakon poroda mama,beba i pratnja dva sata stoje skupa u radaonici ili di vec ima mista.E sad..je li sve bas tako i u praksi vidit cu za tri tjedna.

• Kiara19
    05. Srpanj 2017. 19:05

Ja trebam savjet :) citam da  zadnjih tjedana trudnoce odlazite dosta cesto na preglede, cak i svaka 2 dana. E sada meni je moja gin rekla da me tek od 38 tj salje u TA jedino sto ja planiram roditi u Zg do kojeg imam sat i pol (kad nije guzva). Mene sad muci da nebi ja svaka 2 dana morala u zg na pregled!? Zanima me je li to stvarno praksa da se tako cesto ide na pregled ili? Ako je morat cu roditi u bolnici u svom gradu a to stvarno ne bih htjela.

• blu5
    05. Srpanj 2017. 19:05

Prema mom iskustcu ne stoji ni pratnja ni beba dva sata, samo mama.Mog su muza vrlo brzo nakon poroda poslali ca, jer onda ide sivanje, a ne znam di bi beba trebala stat dok je sivanje.Doduse,moje sivanje je oba pimuta dugo trajalo pa mozda zato.Al definitivno nema potrebe za dvi borse

Taichi.St
    05. Srpanj 2017. 19:56

blu5

Prema mom iskustcu ne stoji ni pratnja ni beba dva sata, samo mama.Mog su muza vrlo brzo nakon poroda poslali ca, jer onda ide sivanje, a ne znam di bi beba trebala stat dok je sivanje.Doduse,moje sivanje je oba pimuta dugo trajalo pa mozda zato.Al definitivno nema potrebe za dvi borse

Prvo dvoje sam rodila u starom rodilistu,ovo cu u novom i pojma nemam sta i kako ide jer svaka prijateljica koju sam pitala ima svoju pricu..a ovo sta sam ranije napisala rekla nam je babica na Danima otvorenih vrata St rodilista.Aliiiii tebi je Blu termin ovih dana,pa ces nam javit najfriskije vijesti 😀

Taichi.St
    05. Srpanj 2017. 19:58

Btw babica je rekla da bebac stoji u onom kreveticu,a i kad smo bili u rodilistu taman su jednu rodilju vodili u sobu..ona u kolicima s kuferom na kolinima,a beba u kreveticu kraj nje..svako gura po jedna sestra.

05. Srpanj 2017. 20:04

Cureeeee 
    Stižu gadne vrućine !!!!!!!

manuela
    05. Srpanj 2017. 20:04

ajme pa vi imate iskustva vec bar sa porodom, meni je ovo prva beba I strah me svega, Neznan cak Ni Ocu li prirodno rodit Jer mi se posteljica nije podigla, bar ne do prijasnjeg pregleda, sutra iden Na pregled pa cemo vidit ima li pomaka pa da znan Na sta se pripremit 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.