U Ri navodno ne treba niš,dobro tko normalno rada trebaju mu one neke stvari al za carski niš...znaci budem kofer š tobom kao i kad sam ovo išla...
I samo muž donese za izlazak one stvari kad dođe po mene i bok :-D
Hah ajd sad mi generalno napisite sta sve treba za splitsko rodiliste😆😥
Koliko ja znam trebaju ti rucnici,grudnjak za dojenje,gacice,ulosci VIR,pribor za osobnu higijenu,boca vode i neki keksi ili cokoladica..i wc papir,to su mi svi rekli...i to ti je za prvu ruku sve.Ostalo sta ti bude trebalo donit ce ti tvoji u vrime posjeta.Koliko znam pelena,robice i svega ostalog za bebe imaju.
Hah ajd sad mi generalno napisite sta sve treba za splitsko rodiliste😆😥
Koliko ja znam trebaju ti rucnici,grudnjak za dojenje,gacice,ulosci VIR,pribor za osobnu higijenu,boca vode i neki keksi ili cokoladica..i wc papir,to su mi svi rekli…i to ti je za prvu ruku sve.Ostalo sta ti bude trebalo donit ce ti tvoji u vrime posjeta.Koliko znam pelena,robice i svega ostalog za bebe imaju.
Tako sam i ja cula, rodica mi je rodila prije mjesec dana i to mi je rekla...samo jos rucnik i pidjamu za odjel kaze da je bolje da imam...
Prvidalmatinac, apsolutno se slazem! Ja cu isto spremit najosnovnije stvari, pa nije ratno stanje da mi muz ne bi mogao donjet ako zatreba
Rozaa ne znam sto da mislim iskreno.. Ja necu pit magnezij jer mi nije kriticno, a bolje da svatko pita svog ginekologa valjda
U Ri navodno ne treba niš,dobro tko normalno rada trebaju mu one neke stvari al za carski niš…znaci budem kofer š tobom kao i kad sam ovo išla…
Da slazem se za Rijeku iako sam cula od cura koje su nedavno rodile tu kod nas da isto cesto nema wc papira recimo... Al ajde ja sam spremila sta su rekli na tecaju pa ko ga šiša vidjet cemo :)
Prvidalmatinac slazem se sa svime sta si navela ali nazalost ovo je ipak rvacka i uvijek ce biti tako nazalost, nema nama pomoci... Kad sam vidim koliko sam novaca potrosila na tu torbu za rodiliste jer recimo od svega sta sam stavila unutra sam morala kupiti i dve spavacice sa gumbima jer ja recimo ne posjedujem doma niti jednu spavacicu jer mrzim u tome spavati jer mi se do vrata digne... Ma uzas...
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
U Ri navodno ne treba niš,dobro tko normalno rada trebaju mu one neke stvari al za carski niš…znaci budem kofer š tobom kao i kad sam ovo išla…
Da slazem se za Rijeku iako sam cula od cura koje su nedavno rodile tu kod nas da isto cesto nema wc papira recimo… Al ajde ja sam spremila sta su rekli na tecaju pa ko ga šiša vidjet cemo :)
Prvidalmatinac slazem se sa svime sta si navela ali nazalost ovo je ipak rvacka i uvijek ce biti tako nazalost, nema nama pomoci… Kad sam vidim koliko sam novaca potrosila na tu torbu za rodiliste jer recimo od svega sta sam stavila unutra sam morala kupiti i dve spavacice sa gumbima jer ja recimo ne posjedujem doma niti jednu spavacicu jer mrzim u tome spavati jer mi se do vrata digne… Ma uzas…
ista stvar sa spavacicama, dvi spavacice 300kn, Sa gumbima Naravno
Prvidalmatinac, apsolutno se slazem! Ja cu isto spremit najosnovnije stvari, pa nije ratno stanje da mi muz ne bi mogao donjet ako zatreba
Rozaa ne znam sto da mislim iskreno.. Ja necu pit magnezij jer mi nije kriticno, a bolje da svatko pita svog ginekologa valjda
Meni je na zadnja dva nalaza napisao magnezij...i da,slazem se...najbolje da svatko pita svog dr.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Da slazem se za Rijeku iako sam cula od cura koje su nedavno rodile tu kod nas da isto cesto nema wc papira recimo… Al ajde ja sam spremila sta su rekli na tecaju pa ko ga šiša vidjet cemo :)
Prvidalmatinac slazem se sa svime sta si navela ali nazalost ovo je ipak rvacka i uvijek ce biti tako nazalost, nema nama pomoci… Kad sam vidim koliko sam novaca potrosila na tu torbu za rodiliste jer recimo od svega sta sam stavila unutra sam morala kupiti i dve spavacice sa gumbima jer ja recimo ne posjedujem doma niti jednu spavacicu jer mrzim u tome spavati jer mi se do vrata digne… Ma uzas…
ista stvar sa spavacicama, dvi spavacice 300kn, Sa gumbima Naravno
Pa bas tako a znam sigurno da ih poslije necu koristiti jer mogu ciculjke izbaciti i iz majica na bretele i slicnih... Bezveze umjesto da tamo dobijemo te njihove spavacice i cao. Ja znam samo da su nam za Rijeku rekli ako dodemo recimo tokom dana a rodimo navecer poslije 21h da nam onda muz ne moze donjeti torbu za sobu do jutra pa kao da onda ponesemo u torbi za rodiliste spavacicu jednu, jednokratke gace i uloske, tako da kako god da okrenes hebiga ali ne mozes znati kad ces roditi tako da eto i ta torba za rodiliste ima trazeno pa sta bude i kad bude.... Ono, imam osjecaj kao da idem negdje na deset dana haha pa teglim torbe
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Pa nama su rekli da muz moze uvjek donjeti, dode do vrata i preda sestri ... Ja sam za porod stavilq a prve japanke, rucnik,gumice,labelo posto svi tupe po njemu , gacice i ulozak, energetsku plocicu i vodu.. U veliku torbu jos dva rucnika, osnove higijene , vlazni toaletni papir,staviti cu i normalni, maramice za dezifenkciju, jos koju energetsku plocicu ,granceraeale kekse i uzela si proteinsko coko mljeko, gumice, jednokratne gacice,uloskejos jedne japanke, blaznice i kremu za bradavice, dvije spavacice plus jedna je jos u torbici za porod tako nam rekli da uzmemo , oboje japanke su mi u vrecici koja ce sluziti za prljavu odjecu ..
E da mislim da je dobro staviti rukavice za bebaca citam da ih se dosta izgrebe.. Joj ako dodu te vrucine poroditi cu se od muke :( ... Sutra idem kid dva ginekologa bas me zanima kako ce proci
Sortiraj odgovore
Najstariji