Meni je muz bio pored mene a beba na meni dok su me sivali...bili smo vise od sat vremena svi troje zajedno nakon cega su odnjeli malu na odjel da ju pregledavaju a mene u cekaonu da se druzim sa svojima...do jela ce vam po mom iskustvu bit hihihi meni su u predradjaoni dali i dorucak i rucak koji je bio nakon klistira...tak da fakat je drukcije od bolnice do bolnice a mozda cak i od smjene do smjene (ja bila na sv duhu)
Cureeeee
Stižu gadne vrućine !!!!!!!
Ovo dosad valjda nije bilo dovoljno gadno!A nista sidit cemo sve u kadi i cekat termin..😰
Manuela ne brini se unaprid..bit ce sve ok..uostalom bilo ti prvo,drugo,trece ili peto svaki je porod drugaciji..samo slusaj babice i doktore i ne panicari.
Ja trebam savjet :) citam da zadnjih tjedana trudnoce odlazite dosta cesto na preglede, cak i svaka 2 dana. E sada meni je moja gin rekla da me tek od 38 tj salje u TA jedino sto ja planiram roditi u Zg do kojeg imam sat i pol (kad nije guzva). Mene sad muci da nebi ja svaka 2 dana morala u zg na pregled!? Zanima me je li to stvarno praksa da se tako cesto ide na pregled ili? Ako je morat cu roditi u bolnici u svom gradu a to stvarno ne bih htjela.
Ja sam dns 40+1 .tek te od 40og tjedna stavljaju svaka 2 dana . Ukoliko im budes ,,kriticna,,budu te ostavili u bolnici. Inace je praksa svaka 2 dana .imas fore jos do 40og ;)
Ja sam si spremila najosnovnije u torbu.i mislim da je cura koja je nabrojala hrpetinu stvari to sve bespotrebno natrpala.ionako kazu da pola toga nit ne otvore. A uostalom cemu vuci toliko stvari kad ce muz dolazit svaki dan u posjetu pa mu lako reci sta ti fali.ovo je samo nagadanje i bespotrebno gomilanje stvari koje vam mozda oce , a mozda ni nece trebat.
Ja trebam savjet :) citam da zadnjih tjedana trudnoce odlazite dosta cesto na preglede, cak i svaka 2 dana. E sada meni je moja gin rekla da me tek od 38 tj salje u TA jedino sto ja planiram roditi u Zg do kojeg imam sat i pol (kad nije guzva). Mene sad muci da nebi ja svaka 2 dana morala u zg na pregled!? Zanima me je li to stvarno praksa da se tako cesto ide na pregled ili? Ako je morat cu roditi u bolnici u svom gradu a to stvarno ne bih htjela.
Ja sam dns 40+1 .tek te od 40og tjedna stavljaju svaka 2 dana . Ukoliko im budes ,,kriticna,,budu te ostavili u bolnici. Inace je praksa svaka 2 dana .imas fore jos do 40og ;)
Uf sad mi je lakse :) a nadam se da necu proci 40 ;)
Joj odmah mi muka cim vidim kolike ce temperature biti. Ovih sad zadnjih nekoliko dana je bila divota i krasota. Ocito slijedi nastavak kupanja u vlastitom znoju. Najgore od svega mi je bilo kad se lijepo istusiram, obrisem i obucem i mogu opet ic pod tus koliko je vruce i koliko se sva usaftam u tih nekoliko minuta.
Meni je muz bio pored mene a beba na meni dok su me sivali…bili smo vise od sat vremena svi troje zajedno nakon cega su odnjeli malu na odjel da ju pregledavaju a mene u cekaonu da se druzim sa svojima…do jela ce vam po mom iskustvu bit hihihi meni su u predradjaoni dali i dorucak i rucak koji je bio nakon klistira…tak da fakat je drukcije od bolnice do bolnice a mozda cak i od smjene do smjene (ja bila na sv duhu)
Dok sam lezala tamo u hodniku bilo je vrijeme rucka!I kad sam dosla u sobu pitale su me sestre dal mi je tko dao rucak!Rekoh-ne,nisam ni znala da ga mogu trazit!Pogledale su se samo,nisu nista rekle pa sam to shvatila kao da sam ga trebala dobiti!Ali da,svaka bolnica ima svoja pravila!Do mene je rodila zena,bio joj je i suprug!Bili su svi zajedno,nisu ga tjerali van!Ali i ako trebaju sivat pa mogu stavit plahtu preko nogu!Nece muzevi bas blejiti-sumjam da ih zanima
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni se iskreno gadi strasno sto moramo ista nositi u bolnice .bas je sramotno i nije mi jasno kako si jedna bolnica moze dopustiti da navodno oskudjeva sa pelenama, epiduralnim il wc jebenim papirim???pa di to ima? To je isto koda udes u pekaru i da ti kruh onako iz ruke u ruku,bez vrecice ili škartoca .sta da ja npr nemam tih 300kn koje mi trebaju da napunim tu torbu za rodiliste???sta bi mi dali djete popisano i pokakano? Pustili me da krvarim po sobi ako nemam ulozaka za sebe?ili pak da posrana hodam nakon nuzde?? Ma jad i bijeda . Osvrnit cu se na mirogojsko gore , tam gdje se vade sanitarne i ostale stvari ak znate. -iz prve ruke znam da tamo cistacice kradu wc papire ,sanitarije , vrece za smece i ostale te potrepstine za rad. I ne opskrbljuju samo sebe vec i familije familija .ipak nitko ih ne kontrolira jer su -cistacice. Et moj mali osvrt i prijezir prema nasem zdravstvu
Hah ajd sad mi generalno napisite sta sve treba za splitsko rodiliste😆😥
Sortiraj odgovore
Najstariji