Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taichi.St
    05. Srpanj 2017. 12:21

Pokusala sam se nadopisat na spisak,al mi kaze da je komentar predugacak 😢

Taichi.St
    05. Srpanj 2017. 12:22

summerchild

Taichi.St

Bambi34

Evo nadopisala sam samu sebe ;-) nego ne znam jesam li Vam javila da su mi stigla Bebetto Murano kolica s malivragci.si Sve ok, stiglo u roku, uredno zapakirano, kolica su lagana za slozit vidit cemo kad se budu koristila kakva su u praksi :-)

Ja sam isto uzela bebetto,ali holand..samo ih nisam cekala nego par dana u jednom ducanu u St.Pitala sam dvi mame koje sam srela u setnji kakva su i zene su malo je rec odusevljene..
    Btw sta nitko nema iz St osim mene rodit u srpnju?

Ja planiram isto sad uzeti holland, u sloveniji dobijes za cijenu hollanda murano, ali se ceka.

Ja sam svoja platila u St 4400 kn,holand 3 u 1..dobila ih u roku od par dana..jedino sta nije u kompletu je suncobran

• prvidalmatinac
    05. Srpanj 2017. 12:22

Taichi.St

Pokusala sam se nadopisat na spisak,al mi kaze da je komentar predugacak 😢

Odvoji pola i upisi se tam gdje si najblize datumu

Taichi.St
    05. Srpanj 2017. 12:28

TERMINI

:

Eloa 5.7.2017. 

OhSoBoho 5.7.2017. 

NevaNevičica 6.7.2017 

blu5 (36) 8.7.2017. 

maruska 8.7.2017. 

PETROVA
    donna83 8.7.2017. 

PETROVA
    Elen 8.7.2017. 

Babuska03 9.7.2017. 

PETROVA
    Lilith Mordant 09.07.2017.

KBC RIJEKA
    AnnaFit157 10.7.2017. 

tmr28 12.7.2017. 

SV.DUH
    mrva2017 14.7.2017. 

PETROVA
    Faustina 18.7.2017. 
    Martinaa94 21.7.2017. 

MERKUR
    MalaRuzica 22.7.2017. 

Pinkica93 26.7.2017. VINOGRADSKA
    Taichi.St 26.07.2017  SPLIT
    Maslacak31 27.7.2017. 

KARLOVAC
    LilithMordant
    05. Srpanj 2017. 12:28

prvidalmatinac

Lilith Mordant -Ma reci im da si zabrinuta il tako nesto izvali.ne kosta ih nista da sekund upale ultrazvuk da provjere pupcanu,vodu il srce. Uglavnom kolko sam shvatila oke je sve dok je voda mlijecna, onda prelazi pred porod u bistru a zelena je ak se malac naguta mekonija i odrazava stres i tada oni potenciraju porod.ak grijesim nek me neko ispravi.a sta se tice tih kretnji i pokretanja trudnoce meni su to postale nebuloze od savjeta.mislim da beba izlazi kad se njome hoce a ne kad mi hocemo-znas kak mi je moj stari objasnio posto on ima inkubator s pilicima-kaze : on probije opnu i ja mu pokusavam pomoc da izade i onda ga slucajno zagrebem il mu otrgnem dlacicu, znaci bolje ga pustit samog ak vec moze. Eto usporedio me s pilicima i kokoskom

E tako cu i napravit pa cemo vidjet :) thx 🌺
    Ah pa dobro je tata to usporedio hehehe slazem se s njim :) a mislim da ti je smeckasti iscjedak normalan u visokoj trudnoci narocito nakon pregleda jos ako je netko malo grublji narocito onda... Ja znam da je moja sister i krvarila nakon pregleda nekog mesara na sv.duhu 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• prvidalmatinac
    05. Srpanj 2017. 12:35

LilithMordant

prvidalmatinac

Lilith Mordant -Ma reci im da si zabrinuta il tako nesto izvali.ne kosta ih nista da sekund upale ultrazvuk da provjere pupcanu,vodu il srce. Uglavnom kolko sam shvatila oke je sve dok je voda mlijecna, onda prelazi pred porod u bistru a zelena je ak se malac naguta mekonija i odrazava stres i tada oni potenciraju porod.ak grijesim nek me neko ispravi.a sta se tice tih kretnji i pokretanja trudnoce meni su to postale nebuloze od savjeta.mislim da beba izlazi kad se njome hoce a ne kad mi hocemo-znas kak mi je moj stari objasnio posto on ima inkubator s pilicima-kaze : on probije opnu i ja mu pokusavam pomoc da izade i onda ga slucajno zagrebem il mu otrgnem dlacicu, znaci bolje ga pustit samog ak vec moze. Eto usporedio me s pilicima i kokoskom

E tako cu i napravit pa cemo vidjet :) thx 🌺
    Ah pa dobro je tata to usporedio hehehe slazem se s njim :) a mislim da ti je smeckasti iscjedak normalan u visokoj trudnoci narocito nakon pregleda jos ako je netko malo grublji narocito onda… Ja znam da je moja sister i krvarila nakon pregleda nekog mesara na sv.duhu

Tako je. Bas sam frendicu pitala i je normalno je.njome skoro 2 dana bilo tako.pa eto info ak se potrefi i drugim curkama

OhSoBoho
    05. Srpanj 2017. 12:40

Bok curke, samo kratko se javljam da vidim kaj ima ;)
    Sve vi koje cete radjati u petrovoj, osoblje je divno, radjaone I sobe odlicne. Nemojte nosit previse stvari u bolnicu, za bebu vam nis ne treba. Oni ih kupaju, premataju, ne trebate pelene, kreme za guzu ni sl...
    Iskreno, jedino kaj mi je fakat trebalo je spavacica, rucnik mali I veliki, gace (meni I obicne ok, jedne sam.mrezaste potrosila) I vir ulosci. Ponesite si I svoj wc papir. 
    U radjaoni mi nis nije trebalo osim vode, ali ja sam.kratko tam bila pa to odlucite sami. Dok ste tamo smijete pojesti tipa kockicu cokolade I malo pijuckati vode, nis drugo ne smijete.
    Ak imate kakvih pitanja pisite mi slobodno u inbox  ;)
    Puse svima od mene I Jana 

mrva2017
    05. Srpanj 2017. 12:47

OhSoBoho

Sve vi koje cete radjati u petrovoj, osoblje je divno, radjaone I sobe odlicne. Nemojte nosit previse stvari u bolnicu, za bebu vam nis ne treba. Oni ih kupaju, premataju, ne trebate pelene, kreme za guzu ni sl…
    Iskreno, jedino kaj mi je fakat trebalo je spavacica, rucnik mali I veliki, gace (meni I obicne ok, jedne sam.mrezaste potrosila) I vir ulosci. Ponesite si I svoj wc papir.
    U radjaoni mi nis nije trebalo osim vode, ali ja sam.kratko tam bila pa to odlucite sami. Dok ste tamo smijete pojesti tipa kockicu cokolade I malo pijuckati vode, nis drugo ne smijete.
    Ak imate kakvih pitanja pisite mi slobodno u inbox ;)

Hvala sto si javila dojmove iz Petrove. 

Sundi
    05. Srpanj 2017. 12:53

OhSoBoho

Sve vi koje cete radjati u petrovoj, osoblje je divno, radjaone I sobe odlicne. Nemojte nosit previse stvari u bolnicu, za bebu vam nis ne treba. Oni ih kupaju, premataju, ne trebate pelene, kreme za guzu ni sl…
    Ak imate kakvih pitanja pisite mi slobodno u inbox ;)

Hvala puno na info. Lijepo je cuti tu i tamo dobar kokentar o petrovoj. Cuvaj te se. :)

manuela
    05. Srpanj 2017. 13:52

Taichi.St

Bambi34

Evo nadopisala sam samu sebe ;-) nego ne znam jesam li Vam javila da su mi stigla Bebetto Murano kolica s malivragci.si Sve ok, stiglo u roku, uredno zapakirano, kolica su lagana za slozit vidit cemo kad se budu koristila kakva su u praksi :-)

Ja sam isto uzela bebetto,ali holand..samo ih nisam cekala nego par dana u jednom ducanu u St.Pitala sam dvi mame koje sam srela u setnji kakva su i zene su malo je rec odusevljene..
    Btw sta nitko nema iz St osim mene rodit u srpnju?

iman ja, 23.07 termin ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.