Ja sam danas konacno slozila do kraja torbu za rodiliste, trebat cu dodat jos koju majicu, ali za prvu imam sve.
Svaka sugestija je dobrodosla.
Za radjaonu sam spremila u vrecicu: rucnik, spavacicu, 3 chicco uloska, 3 mrezastih gaca, labelo, vodu, 2 cornya, dezinfekcijske maramice za wc skoljku, slape, stopalice, termalnu vodu, maramice.
U torbu sam stavila: chicco uloske, nocne uloske obicne, 10 mrezastih gaca, 3 pamucnih gaca, 2 stopalica, pamucni tanki ogrtac, spavacicu, donji dio pidzame, majicu, rucnik, mini sampon, mini gel za tusiranje, maramice, britvicu, mini pasta za zube, cetkica za zube, dezinfekcijske maramice, mini sampon za suho pranje kose (ak mi se nece dati prati kosu), mali paket pelena (30 kom), vlazne maramice za bebe, pavloviceva mast, 3 jednokratna podloga za prematanje.
Cure,jel imate vi problema sa "bjezanjem" mokrace?Ja kad se zakasljem ili kihnem, protocim!Bas mi trebaju ulosci doslovno!
Blu,i meni tako,to su valjda cari svake sljedece trudnoce..
Eeeeee super moje splićanke da ste tu..Blu5 ti si onda prva na redu za St rodiliste..osim ako manuela ili ja ne pozurimo 😉 Kad prode porod obavezno javi kako je bilo u tom famoznom novom rodilist..bas me zanima.
Maslacak mogla si do mene svratit kad te vec uvatila volja za kucanskim poslovima..mene bome nikako da to scepa
Drage volje,da si blize! Al vjerojatno bi me fjaka uhvatila cim bi more ugledala!
Jooj Blu s kihanjem i kasljanjem je mislim svima tako..al ja imam trik..prvo stisnem noge,pa kihnem 😂.
Summerchild ponesi si čašu,fen,wc papir obicni i vlazni,melem ili balzam za bradavice,grudnjak za dojenje,podloske/blaznice za dojenje..ako mi jos nesto padne na pamet napisem ti..
Cure,jel imate vi problema sa "bjezanjem" mokrace?Ja kad se zakasljem ili kihnem, protocim!Bas mi trebaju ulosci doslovno!
Meni upravo malo pobjeglo jer nisam odmah krenula na wc.. zadnjih dana kad osjetim da moram piskit odmah moram odletit jer mi inace krene...
Ja sam ispala iz tablice 😔, 19.08, sv.Duh, dečko. Cure jeste vi dobile trudničke pjege/fleke? Meni su naj izraženije ispod nosa, izgledam ko neki brkati stric Pero😂😂
Btw Summerchild u koje rodiliste ti to ides kad sve za bebaca moras nosit?Po mom prijasnjem iskustvu donji dio pidzame i nije bas praktican,spavacice su najbolje rijesenje..a za carape i ogrtac ne znam oce ti trebat..mozda je neko mjerodavniji od mene jer u St rodilistu je ko u sauni tako da nema straha od zime..ne znam kako ide s klimatizacijom liti u drugim hrv.rodilistima.
Hahahaha..o daaaaa..imam te fleke vec par miseci..na sredini cela,iznad obrva..i najgore moguce nad gornjom usnom,ko da sam se zamrljala cokoladom.Hormoni draga moja,kazu da ce nestat kad rodis..a i sunce im pogoduje.
Ja sam ispala iz tablice 😔, 19.08, sv.Duh, dečko. Cure jeste vi dobile trudničke pjege/fleke? Meni su naj izraženije ispod nosa, izgledam ko neki brkati stric Pero😂😂
ja Neznan Jesan li sve spremila u torbu, valjda Jesan, Ali sve mi je u jednoj torbi, sta bi tribala odvojit? Sta se smije ponit u radjaonu? Da li je to svugdi isto Ili svaka bolnica ima svoja pravila?
Jooj Blu s kihanjem i kasljanjem je mislim svima tako..al ja imam trik..prvo stisnem noge,pa kihnem 😂.
Summerchild ponesi si čašu,fen,wc papir obicni i vlazni,melem ili balzam za bradavice,grudnjak za dojenje,podloske/blaznice za dojenje..ako mi jos nesto padne na pamet napisem ti..
Zaboravila sam napisat vlazni wc papir sam stavila i balzam i blazinice za bradavice. Obican wc papir ne treba na sv duhu, bar tako kazu i dok sam lezala gore ga je bilo. Mozda ipak stavim rolu za svaki slucaj. Vidis za fen nisam razmisljala, ali to bi mi decko mogao dofurat ak odlucim prati kosu.
Dobar ti je trik za kihanje, budem isprobala. Ja nemam s tim uvijek problem, samo valjda dane kad mi pritisce mjehur.
Sortiraj odgovore
Najstariji