Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manuela
    05. Srpanj 2017. 14:49

Taichi.St

manuela

Taichi.St

Bambi34

Evo nadopisala sam samu sebe ;-) nego ne znam jesam li Vam javila da su mi stigla Bebetto Murano kolica s malivragci.si Sve Ili ok, stiglo u roku, uredno zapakirano, kolica su lagana za slozit vidit cemo kad se budu koristila kakva su u praksi :-)

Ja sam isto uzela bebetto,ali holand..samo ih nisam cekala nego par dana u jednom ducanu u St.Pitala sam dvi mame koje sam srela u setnji kakva su i zene su malo je rec odusevljene..
    Btw sta nitko nema iz St osim mene rodit u srpnju?

iman ja, 23.07 termin ☺

Jesi u St Manuela?

da, da u splitu 🙂

• gala_28
    05. Srpanj 2017. 15:07

OhSoBoho

Bok curke, samo kratko se javljam da vidim kaj ima ;)
    Sve vi koje cete radjati u petrovoj, osoblje je divno, radjaone I sobe odlicne. Nemojte nosit previse stvari u bolnicu, za bebu vam nis ne treba. Oni ih kupaju, premataju, ne trebate pelene, kreme za guzu ni sl…
    Iskreno, jedino kaj mi je fakat trebalo je spavacica, rucnik mali I veliki, gace (meni I obicne ok, jedne sam.mrezaste potrosila) I vir ulosci. Ponesite si I svoj wc papir.
    U radjaoni mi nis nije trebalo osim vode, ali ja sam.kratko tam bila pa to odlucite sami. Dok ste tamo smijete pojesti tipa kockicu cokolade I malo pijuckati vode, nis drugo ne smijete.
    Ak imate kakvih pitanja pisite mi slobodno u inbox ;)
    Puse svima od mene I Jana

Hvala ti na ohrabrujućem komentaru :) Uživajte sa malim Janom :)

Maja 3
    05. Srpanj 2017. 15:34

Taichi.St

Uh..kuhanje..postalo mi je mrska disciplina zadnje dane..ko i svi kucanski poslovi..kod mene nema onog gnjezdenja..ili je jos rano?!
    A spiza mi je sva ista,tlaka mi je jest..e sad je li zbog vrucine ili zbog 37 tjedna ko bi ga zna!Narucit cu kod MM lubenicu 😉

Mene danas uhvatilo..oprala sve prozore,pa izribala kupaonu,dotad sam rucak skuhala,pa sam se prebacila kubinju cistit..vrhunac je bio pranje kimbe za malog
    Evo sad sam legla,idem malo odmorit..i vec vrtim po glavi sto cu sljedece radit. Budala...umjesto da sam digla sve 4 u zrak dok male nema doma!

• Anjaaa
    05. Srpanj 2017. 16:11

Matie, di si nabavila ME covere, jesi uzela nove ili? Ja stalno skicam na fb grupi ali ili odmah planu ili stavd nenormalnu cijenu..
    Ja sam valjda jedina koja nije spavala nocas haha, blago meni.
    Pitala sam sestru u ginekoloskoj danas za magnezij (jer sam zaboravila pitat doktoricu) i kaze da se ne preporuca a imam jos dobrih 7 tj do poroda

Taichi.St
    05. Srpanj 2017. 16:14

Eeeeee super moje splićanke da ste tu..Blu5 ti si onda prva na redu za St rodiliste..osim ako manuela ili ja ne pozurimo 😉 Kad prode porod obavezno javi kako je bilo u tom famoznom novom rodilist..bas me zanima.
    Maslacak mogla si do mene svratit kad te vec uvatila volja za kucanskim poslovima..mene bome nikako da to scepa 

05. Srpanj 2017. 16:19

Ja ne mogu napravit popis ponovno jer sam preko mobitela...pa ako je netko slučajno na kompi nek ko pira  onaj moj i nadopise druge...ak iste smislili imena stavite i to

Naše je Nora :-)

Usput stigli nalazi od šećera,dakle hba1c tj tromjesečni je 6.6 tako da su bezveze srali  a oni su me mogli ubit a tim inekcijama jer su mogle potpuno usporit tj da ne djeluje inzulin (a ja gusterace koja ga proizvodi kao da i nemam jer ne radi haha) tak da sam dobro i prosla

Budale...bitno da je to prošlo i da sam doma i da sam ja bila u pravu haha  :-D nekad treba bit bezobrazan i borit se!! :-)

Iduća bitka će bit im objasnit da moram ić na carski jer se ne smijem toliko mučiti i bit pod stresom jer će šećer bit do neba...no dobro imam još vremena odmorit do tad živce hahah

Usput kad smo kod spavanja mene ke sve počelo bolit leđa noge sve kako god se namjestim ne valja,netko je pitao za apetit i to isto baš i nisam gladna po sparevini ovoj..samo nešto brljam :-)

Matie89
    05. Srpanj 2017. 16:25

Anjaaa

Matie, di si nabavila ME covere, jesi uzela nove ili? Ja stalno skicam na fb grupi ali ili odmah planu ili stavd nenormalnu cijenu..
    Ja sam valjda jedina koja nije spavala nocas haha, blago meni.
    Pitala sam sestru u ginekoloskoj danas za magnezij (jer sam zaboravila pitat doktoricu) i kaze da se ne preporuca a imam jos dobrih 7 tj do poroda

Eko-butik, oko 104kn komad. Gledala sam I ja grupu na fejsu, Ali je bas tako kako si I rekla. 

Valentina samo se sada opusti, kasnije kreni u rat za carski :D

• blu5
    05. Srpanj 2017. 16:25

Taichi.St

Eeeeee super moje splićanke da ste tu..Blu5 ti si onda prva na redu za St rodiliste..osim ako manuela ili ja ne pozurimo 😉 Kad prode porod obavezno javi kako je bilo u tom famoznom novom rodilist..bas me zanima.
    Maslacak mogla si do mene svratit kad te vec uvatila volja za kucanskim poslovima..mene bome nikako da to scepa

Meni ti je ovo trece, tako da imam vec isksutvo sa malom iz rodilista.Rodiliste je odlicno, meni su svi bili stvarno ok, a sad cemo vidit kako ce bit ovaj put.Bit o ti ih je slusat i radit sta ti kazu i to je to.Nisam imala neg iskustvo sa sestrama ni nakon poroda dakle na odjelu.

• blu5
    05. Srpanj 2017. 16:35

Cure,jel imate vi problema sa "bjezanjem" mokrace?Ja kad se zakasljem ili kihnem, protocim!Bas mi trebaju ulosci doslovno!

LilithMordant
    05. Srpanj 2017. 16:38

ValentinaA dobro je proslo sve na kraju i eto bila si u pravu :) Sad lijepo živčeke na štrik i zen :) Ja se evo nekako isto danas pokrenula pa obrisala prašinu, staklovinje po stanu, opeglala zadnju robicu i to je to. Trebala bi si i kosu oprat još i moram mužjaku pripremit svoju robu za izlazak iz rodilišta da ne bi morala u spavačici doma :) 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.