Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LilithMordant
    05. Srpanj 2017. 11:39

prvidalmatinac

LilithMordant

prvidalmatinac

I jos mi sestra tamo kaze da probam sa sexom, ispustila sam tad neartikulirani zvuk ahahhah, ma mozeee ak me ne zamrzi muz do veceras kake sam volje

Ahm predivno bas… Moram pitat ali to si u bolnici gdje ces rodit bila na pregledu ili kod ginica? Kako ti vide tu vodu? Pitam jer ja sam 39+3 pa mi to nije nitko gledao. Zadnji put sam bila kod dr prosli ponedjeljak na pregledu i isto bila prst otvorena, a u prosli utorak sam prvi put bila na ctg-u i isto tako samo jedna kontrakcija izmjerena i nitko me nigdje nije narucio uopce na nikakav pregled dok nisam jucer prekjucer otisla u bolnicu narucit se na ctg koji je sutra…

Mislim da vez obzira na tvoje raspolozenje muz ce rado uskociti hehe 💪👊😂☺

Na merkuru.dns sam tamo bila najtrudnija. Obavili su mi u šusu i tlak i vaganje i ctg i pregled. To za vodu sam procitala na nalazu.ovaj put dok mi je gledala kolko sam otvorena mi je poslije toga neki stapic uvalila , valjda je to to .meni se od pocetka vodi trudnoca sa plus minusom od 2 tjedna posto nisam vodila bas racuna o tome. Inace prosli put kad sam bila 39 je rekla da tek od 40og tjedna to gledaju ako je uredno sve bilo do tad. Sad je pregled svaka 2 dana, ja sam se zalila kako cu doc posto muz radi, rekle su da je nebitno -ujutro il popodne , samo da se pojavim. Jer navodno ako me ostave moraju imat i razlog , onda ovi gore poticu inducirani a to je kao stres za mamu i bebu bla bla …tako su mi objasnile. A bila zena unutra dok sam ctg radila. Znaci OSMO dijete, kaze najlakse 4200 , a najteze 5500

Aha tako znaci, hvala na infosu :) onda cu vidjet sutra kad idem na ctg mozda mi i pregled naprave pa cu bit pametnija ;) ajme osmo dijete i jos sva djeca tolika ajme meni ufffff sama pomisao me prestravi ahhaah. Ma da inducirani je sok i stres pa je najbolje prirodno ali samo ako bebice odluce izac na vrijeme a ne se prenjet a ova moja naslucuje da joj se bas i ne da van. Vec sam sve probala pa nista... Kaze mi muz da nek probat lec i ne radit nista pa mozda se onda pokrene hahah kad vec nece ovako :)

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

Carmen012
    05. Srpanj 2017. 11:40

Evo i mene sa pregleda. Ovo moje čudo u 3 tjedna dobila skoro 1 kg, sad je 2860g.  Imam još jedan pregled god ginekologa i ctg, a nakon toga krećem sa pregledima u Brodu u bolnici. Stalno sam si mislila kako trebam doktora pitati za magnezij i onda zaboravim :(. Nadala sam se da ce mi reci da bi mogla barem malo ranije roditi ali izgleda ništa od toga.

• summerchild
    05. Srpanj 2017. 11:50

Bambi34

summerchild

Bambi34

Evo nadopisala sam samu sebe ;-) nego ne znam jesam li Vam javila da su mi stigla Bebetto Murano kolica s malivragci.si Sve ok, stiglo u roku, uredno zapakirano, kolica su lagana za slozit vidit cemo kad se budu koristila kakva su u praksi :-)

Ja nisam imala srece sa bamboo.si, moja nisu stigla niti budu tak skoro tj ne znaju kad bi mogla uopce stici a vrijeme odmice tako da sam uzasno ljuta na njih. Mislim da cu sad uzeti holland kod nas.

Gledala sam ih i ja i na kraju odlucila preko malivragci.si, ispali su korektni, prije krajnjeg roka su dostavili. Jesi li uplatila kolica???

Nisam sva sreca, dogovor je bio da kad stignu kod njih u slo da im uplatim i da mi onda salju. Ovi su se cinili super u komunikaciji na pocetku, ali eto sad da im ja nisam poslala mail da pitam kakva je situacija vjerojatno ne bi ni doznala da nece stici do 15.07. kada je bio krajnji rok. Narucila sam ih 15.05.!
    Kazu da imaju puno narudzbi, ali tako vjerojatno i ostali, pa nabave. 

05. Srpanj 2017. 11:51

Hahha...kopirajte moju tablicu i zaljepite dolje u komentar i onda nadopisite :-D

• prvidalmatinac
    05. Srpanj 2017. 11:53

Lilith Mordant -Ma reci im da si zabrinuta il tako nesto izvali.ne kosta ih nista da sekund upale ultrazvuk da provjere pupcanu,vodu il srce. Uglavnom kolko sam shvatila oke je sve dok je voda mlijecna, onda prelazi pred porod u bistru a zelena je ak se malac naguta mekonija i odrazava stres i tada oni potenciraju porod.ak grijesim nek me neko ispravi.a sta se tice tih kretnji i pokretanja trudnoce meni su to postale nebuloze od savjeta.mislim da beba izlazi kad se njome hoce a ne kad mi hocemo-znas kak mi je moj stari objasnio posto on ima inkubator s pilicima-kaze : on probije opnu i ja mu pokusavam pomoc da izade i onda ga slucajno zagrebem il mu otrgnem dlacicu, znaci bolje ga pustit samog ak vec moze. Eto usporedio me s pilicima i kokoskom 

Taichi.St
    05. Srpanj 2017. 11:56

Bambi34

Evo nadopisala sam samu sebe ;-) nego ne znam jesam li Vam javila da su mi stigla Bebetto Murano kolica s malivragci.si Sve ok, stiglo u roku, uredno zapakirano, kolica su lagana za slozit vidit cemo kad se budu koristila kakva su u praksi :-)

Ja sam isto uzela bebetto,ali holand..samo ih nisam cekala nego par dana u jednom ducanu u St.Pitala sam dvi mame koje sam srela u setnji kakva su i zene su malo je rec odusevljene..
    Btw sta nitko nema iz St osim mene rodit u srpnju?

• Bambi34
    05. Srpanj 2017. 12:01

summerchild

Bambi34

summerchild

Bambi34

Ja nisam imala srece sa bamboo.si, moja nisu stigla niti budu tak skoro tj ne znaju kad bi mogla uopce stici a vrijeme odmice tako da sam uzasno ljuta na njih. Mislim da cu sad uzeti holland kod nas.

Gledala sam ih i ja i na kraju odlucila preko malivragci.si, ispali su korektni, prije krajnjeg roka su dostavili. Jesi li uplatila kolica???

Nisam sva sreca, dogovor je bio da kad stignu kod njih u slo da im uplatim i da mi onda salju. Ovi su se cinili super u komunikaciji na pocetku, ali eto sad da im ja nisam poslala mail da pitam kakva je situacija vjerojatno ne bi ni doznala da nece stici do 15.07. kada je bio krajnji rok. Narucila sam ih 15.05.!
    Kazu da imaju puno narudzbi, ali tako vjerojatno i ostali, pa nabav

I mi u 5tom mj narucili...s tim da smo ih odmah morali platit...mm otisa na banku uplatit da budemo sigurni...komunikacija od njih i nije nesto bila ahahhaha kad sam pitala kad ce kolica odgovor posaljite mail sutra da vidim jel stiglo ahhahahaha meni vec kosa se nakostrijesila na glavi, uglavnom ja poslala mail oni odgovorili da je stiglo i u roku par dana kolica meni doma dosla. Velika nam je razlika u cijeni bila...slusaj na fejsu imas Pinko baby ili Pinko trgovina tako nekako oni davaju na cash 15% bebetto je kod njih najjeftiniji...provjeri..

• prvidalmatinac
    05. Srpanj 2017. 12:10

Jel koja imala smeckasti trag poslije pregleda ? Ev ja imam.citam da je to normalno u visokoj trudnoci

• summerchild
    05. Srpanj 2017. 12:19

Bambi hvala, evo vec sam im poslala poruku da provjerim kako je sa isporukom..

• summerchild
    05. Srpanj 2017. 12:20

Taichi.St

Bambi34

Ja sam isto uzela bebetto,ali holand..samo ih nisam cekala nego par dana u jednom ducanu u St.Pitala sam dvi mame koje sam srela u setnji kakva su i zene su malo je rec odusevljene..
    Btw sta nitko nema iz St osim mene rodit u srpnju?

Ja planiram isto sad uzeti holland, u sloveniji dobijes za cijenu hollanda murano, ali se ceka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.