Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    donna83
    03. Srpanj 2017. 15:48

Može!

manuela
    03. Srpanj 2017. 16:22

blu5

manuela

mrva2017

manuela

mrva2017

manuela

cestitamcurama Na bebicama I brz oporavak vam zelim, ohsoboho sretno.
    evo I ja ciljam Na datum 17.07 😄 mozda se nekoj i posreci 😃

Kad je tebi termin?

23.07 Ali moguc je carski Kako mi je gin reka Jer mi se posteljica nije podigla, u cetvrtak je kontrola pa cemo vidit ima li pomaka

U koju ces bolnicu ici? Nema te u tablici pa moram sve pitat.. he he

ja san iz Splita tako da u St rodiliste 😁

Ja sam isto St

uh, ti Si brzo Na redu, sritno ti pa javi kakvo je stanje kod nas 😃 Nadan se da cemo uletit u dobru smjenu ☺

• Bambi34
    03. Srpanj 2017. 16:56

Dosla povirit ima li sta novoga :-) nego nisan isla puno unazad citat al jel se javljala Valentinaaa ikako???? Valentinaaa ajd javi se da znamo kako ste vas dvoje :-)

LittleG
    03. Srpanj 2017. 17:03

Lalla1212

LittleG

malelu

LittleG

Sundi

Haha to bi bilo fora sve tri 7.7.17. Makar mora neko i 17.7.17. zgrabit.

Evo ja bih se mogla prijaviti za 27.7.17. Hoće još netko samnom? OhSoBoHo sretno…..

Evo, i ja bi mogla 27.7. (termin 25.7., a i prvu majušnu sam kao prenijela)… A datum je ful simpa…

Evo pišemo 3 bebe za 27.7.17.

Mozes pisat 4 jer nama je termin 27.07 😉

Ok 4 bebe za 27.7.17.....pa baš me zanima hoće nam se i kojoj od nas ispuniti 

OhSoBoho
    03. Srpanj 2017. 18:10

Cure moje, Jan je dosao na svijet u 16.18min, ekspresno I skoro pa sam, ja sam morala stisnuti svega par puta. Ima 3350 I 51 cm. Osoblje genijalno. U 13.30 usli u radjaonu, dobila antib za strepto, drip jer sam se otvorila bez trudova, epiduralnu I to je to. Sve proslo jako brzo. Cak je vec I cicao. Javim vam se kasnije

mrva2017
    03. Srpanj 2017. 18:18

OhSoBoho

Cure moje, Jan je dosao na svijet u 16.18min, ekspresno I skoro pa sam, ja sam morala stisnuti svega par puta. Ima 3350 I 51 cm. Osoblje genijalno. U 13.30 usli u radjaonu, dobila antib za strepto, drip jer sam se otvorila bez trudova, epiduralnu I to je to. Sve proslo jako brzo. Cak je vec I cicao. Javim vam se kasnije

Svaka cast..vidis da nije mali kako su rekli... bravo bravo!! Jos jedna bebica... 

• blu5
    03. Srpanj 2017. 18:21

Predivno OhSoB!!!Cestitam ti i saljem poljubac Janu i tebi😘😘😘Bas sam sretna sta si imala lagan i brz porod😘

mici_0555
    03. Srpanj 2017. 18:21

Ohsoboho..čestiam :-) Volim čut i takve priče o lakim porodima...nek  nam svima bude tako :-)

mrva2017
    03. Srpanj 2017. 18:22

OhSoBoho

Jesu te zarezali?

OhSoBoho
    03. Srpanj 2017. 18:26

mrva2017

OhSoBoho

Jesu te zarezali?

Nisu me rezali ali sam nes minimalno pukla prema guzi. Sve u svemu, ne boli pucanje ni sivanje, vise je nelagodno. Bitno samo slusati osoblje I sve ide lagano.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.