Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla1212
    03. Srpanj 2017. 14:36

Hvala, taman sam profulala Hermana, a htjela kod njega jer je njegov stari moj ginic. Kakav je ovaj Starcevic?

LittleG
    03. Srpanj 2017. 14:37

summerchild

LittleG

Sundi

Haha to bi bilo fora sve tri 7.7.17. Makar mora neko i 17.7.17. zgrabit.

Evo ja bih se mogla prijaviti za 27.7.17. Hoće još netko samnom? OhSoBoHo sretno…..

Svidja mi se datum, iako i jedna od best frendica mi je tad rodjena :) ja si nekak mislim da bi mogla tak nekak tak da eto mozemo tad ;)

Ok...onda smo i to riješile. Ja danas bila u TA. Izgubila cijelo prijepodne. Radili samo ctg. Kontrola za 7 dana. Tada će i uzv i bris na streptokok. Gužva me ubila. Tajice stisnule kao steznik. To sam skuzila tek kada sam ih kod kuće skinula. Sve me boli. Čak i ona dva mjesta gdje stave one elektrode od ctg. Grozno mi je. Kao da me netko ubio.

mrva2017
    03. Srpanj 2017. 14:43

donna83

Mrva, ja sam danas sto na sat! Od jutra čistim, spremam, kuhinja, balkon, podovi, ko pomahnitala. Inače me tako ulovi uvijek dan prije menge 😁
    I da, danas sam već triput bila na wcu. Al sad se vise ne uzbuđujem jer sam tako i neki dan, pa ništa.

Meni se nista ne da vec 2 tjedna... inace nisam tip koji moze puno lezat a evo danas se jos nisam ni obukla... 
    Daj da se vidimo u petak u TA pa onda rodi... 

• Babuska03
    03. Srpanj 2017. 14:44

OhSo, sretnooo!!! I ja pikiram 7. 7, a termin mi je 9.7. Za dva sata idem na pregled, baš me zanima kakva je situacija. Držite fige! 

malelu
    03. Srpanj 2017. 14:48

Starčević je meni bio odličan... Nakon kontroliranja kod Zlopaše, njemu sam došla u smjenu (bila nedjelja) za porod... Bio je stvarno genijalan!!!

malelu
    03. Srpanj 2017. 14:55

LittleG

Sundi

Evo ja bih se mogla prijaviti za 27.7.17. Hoće još netko samnom? OhSoBoHo sretno…..

Evo, i ja bi mogla 27.7. (termin 25.7., a i prvu majušnu sam kao prenijela)... A datum je ful simpa...

donna83
    03. Srpanj 2017. 15:22

mrva2017

donna83

Mrva, ja sam danas sto na sat! Od jutra čistim, spremam, kuhinja, balkon, podovi, ko pomahnitala. Inače me tako ulovi uvijek dan prije menge 😁
    I da, danas sam već triput bila na wcu. Al sad se vise ne uzbuđujem jer sam tako i neki dan, pa ništa.

Meni se nista ne da vec 2 tjedna… inace nisam tip koji moze puno lezat a evo danas se jos nisam ni obukla…
    Daj da se vidimo u petak u TA pa onda rodi…

Ma pit ćemo mi kavu još u petak 😉
    Kako da dođemo do onog rasporeda doktora u rađaoni za srpanj, hm?

LittleG
    03. Srpanj 2017. 15:23

malelu

LittleG

Sundi

Evo, i ja bi mogla 27.7. (termin 25.7., a i prvu majušnu sam kao prenijela)… A datum je ful simpa…

Evo pišemo 3 bebe za 27.7.17. 

malelu
    03. Srpanj 2017. 15:32

donna83

mrva2017

donna83

Meni se nista ne da vec 2 tjedna… inace nisam tip koji moze puno lezat a evo danas se jos nisam ni obukla…
    Daj da se vidimo u petak u TA pa onda rodi…

Ma pit ćemo mi kavu još u petak 😉
    Kako da dođemo do onog rasporeda doktora u rađaoni za srpanj, hm?

Sutra idem na uzv, znam gdje inače stoji raspored pa ću probati doći do njega, postavim sliku ako ga uspijem naći...

Lalla1212
    03. Srpanj 2017. 15:36

LittleG

malelu

LittleG

Sundi

Evo, i ja bi mogla 27.7. (termin 25.7., a i prvu majušnu sam kao prenijela)… A datum je ful simpa…

Evo pišemo 3 bebe za 27.7.17.

Mozes pisat 4 jer nama je termin 27.07 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI