Haha to bi bilo fora sve tri 7.7.17. Makar mora neko i 17.7.17. zgrabit.
Evo ja bih se mogla prijaviti za 27.7.17. Hoće još netko samnom? OhSoBoHo sretno…..
Svidja mi se datum, iako i jedna od best frendica mi je tad rodjena :) ja si nekak mislim da bi mogla tak nekak tak da eto mozemo tad ;)
Ok...onda smo i to riješile. Ja danas bila u TA. Izgubila cijelo prijepodne. Radili samo ctg. Kontrola za 7 dana. Tada će i uzv i bris na streptokok. Gužva me ubila. Tajice stisnule kao steznik. To sam skuzila tek kada sam ih kod kuće skinula. Sve me boli. Čak i ona dva mjesta gdje stave one elektrode od ctg. Grozno mi je. Kao da me netko ubio.
Mrva, ja sam danas sto na sat! Od jutra čistim, spremam, kuhinja, balkon, podovi, ko pomahnitala. Inače me tako ulovi uvijek dan prije menge 😁
I da, danas sam već triput bila na wcu. Al sad se vise ne uzbuđujem jer sam tako i neki dan, pa ništa.
Meni se nista ne da vec 2 tjedna... inace nisam tip koji moze puno lezat a evo danas se jos nisam ni obukla...
Daj da se vidimo u petak u TA pa onda rodi...
OhSo, sretnooo!!! I ja pikiram 7. 7, a termin mi je 9.7. Za dva sata idem na pregled, baš me zanima kakva je situacija. Držite fige!
Starčević je meni bio odličan... Nakon kontroliranja kod Zlopaše, njemu sam došla u smjenu (bila nedjelja) za porod... Bio je stvarno genijalan!!!
Evo ja bih se mogla prijaviti za 27.7.17. Hoće još netko samnom? OhSoBoHo sretno…..
Evo, i ja bi mogla 27.7. (termin 25.7., a i prvu majušnu sam kao prenijela)... A datum je ful simpa...
Mrva, ja sam danas sto na sat! Od jutra čistim, spremam, kuhinja, balkon, podovi, ko pomahnitala. Inače me tako ulovi uvijek dan prije menge 😁
I da, danas sam već triput bila na wcu. Al sad se vise ne uzbuđujem jer sam tako i neki dan, pa ništa.
Meni se nista ne da vec 2 tjedna… inace nisam tip koji moze puno lezat a evo danas se jos nisam ni obukla…
Daj da se vidimo u petak u TA pa onda rodi…
Ma pit ćemo mi kavu još u petak 😉
Kako da dođemo do onog rasporeda doktora u rađaoni za srpanj, hm?
Evo, i ja bi mogla 27.7. (termin 25.7., a i prvu majušnu sam kao prenijela)… A datum je ful simpa…
Evo pišemo 3 bebe za 27.7.17.
Meni se nista ne da vec 2 tjedna… inace nisam tip koji moze puno lezat a evo danas se jos nisam ni obukla…
Sutra idem na uzv, znam gdje inače stoji raspored pa ću probati doći do njega, postavim sliku ako ga uspijem naći...
Evo, i ja bi mogla 27.7. (termin 25.7., a i prvu majušnu sam kao prenijela)… A datum je ful simpa…
Evo pišemo 3 bebe za 27.7.17.
Mozes pisat 4 jer nama je termin 27.07 😉
Sutra idem na uzv, znam gdje inače stoji raspored pa ću probati doći do njega, postavim sliku ako ga uspijem naći…
Raspored je tamo kak se ide u dvoranu za tecaj. Odjel babinjaca pa se prode kroz vrata na kojima pise predavaona i na ploci je, na lijevoj strani, preko puta wc-a.
Donna, odemo u petak skupa ako se vidimo... i ako do onda ne nabavimo...
Sortiraj odgovore
Najstariji