OhSoB sretno draga moja terminuso!Super si se otvorila bez bolova!Beba ti je manja, al to je sve u redu.Lakse ce ti je biti rodit,nadam se bez savova.Ja bila na pregledu, moja vec sad ima preko 4 kg, a jos 5 dana do termina!Prema nalazu, dr mi kaze da nece ona jos😨Ko ce je rodit majko mila moja!
cestitamcurama Na bebicama I brz oporavak vam zelim, ohsoboho sretno.
evo I ja ciljam Na datum 17.07 😄 mozda se nekoj i posreci 😃
Kad je tebi termin?
23.07 Ali moguc je carski Kako mi je gin reka Jer mi se posteljica nije podigla, u cetvrtak je kontrola pa cemo vidit ima li pomaka
U koju ces bolnicu ici? Nema te u tablici pa moram sve pitat.. he he
ja san iz Splita tako da u St rodiliste 😁
Ja sam isto St
Haha to bi bilo fora sve tri 7.7.17. Makar mora neko i 17.7.17. zgrabit.
Evo ja bih se mogla prijaviti za 27.7.17. Hoće još netko samnom? OhSoBoHo sretno…..
Svidja mi se datum, iako i jedna od best frendica mi je tad rodjena :) ja si nekak mislim da bi mogla tak nekak tak da eto mozemo tad ;)
Haha to bi bilo fora sve tri 7.7.17. Makar mora neko i 17.7.17. zgrabit.
Evo ja bih se mogla prijaviti za 27.7.17. Hoće još netko samnom? OhSoBoHo sretno…..
Hahaha! Meni tad termin!
A ipak se nadam da ce mali pozurit van..17.07 mi se vise svidja..a i drugo dijete je,pa se nadam da ce prije.
Nakon koliko dana se to ide doma nakon carskog?
Jel tebi bolje, mozes do wc-a i tak neke stvari?
Ej draga 4 dan se ide doma ako je uredan tvoj nalaz krvi i ak beba nema zuticu. Ja sam u srijedu rodila i ned isla doma. Dan kad je carski je nulti dan.
Ja ti sve mogu. 6 dan se vade kopce.
Dignu te oni iz kreveta i od tad se i kupas i ides na wc cim kateter izvuku.
Ja ne radim nista po doma osim brinem o bebi. Sve mi muz radi.
Gdje mogu naci popis doktora koji kad radi u TA Petrova? Narucena 11.07 to je Utorak, pa me zanima koji doktor tad radi?
Mrva, ja sam danas sto na sat! Od jutra čistim, spremam, kuhinja, balkon, podovi, ko pomahnitala. Inače me tako ulovi uvijek dan prije menge 😁
I da, danas sam već triput bila na wcu. Al sad se vise ne uzbuđujem jer sam tako i neki dan, pa ništa.
Hvala, taman sam profulala Hermana, a htjela kod njega jer je njegov stari moj ginic. Kakav je ovaj Starcevic?
Sortiraj odgovore
Najstariji