Cure moje, mene ce danas porodit. Trenutno radim ctg, cervix nestao, otvorena 5 prstiju. Zabrinuo me dr da je beba malena, procjena na 2800 a pref mj dana bio 2600. Luda sam od brige I nadam se da ce svebit ok. Javim se
Jos jedna bebica.....Sretno i ne brini zbog procjene,znaju pogrijesit!I da je 2800,to nije malo!Javi se kad ces moci!Zelim ti brz porod!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moram priznati da mi je bas uzbudljivo pratiti kako koja bebica dolazi na svijet😍
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
cestitamcurama Na bebicama I brz oporavak vam zelim, ohsoboho sretno.
evo I ja ciljam Na datum 17.07 😄 mozda se nekoj i posreci 😃
Kad je tebi termin?
23.07 Ali moguc je carski Kako mi je gin reka Jer mi se posteljica nije podigla, u cetvrtak je kontrola pa cemo vidit ima li pomaka
Taman sam jutros rekla kako smo usporile s bebama..! 😄 Eto OhSoB, dokaz da je dobro sto si išla ipak danas, znaju ti doktori nekog vraga 😉 I sto su ti i cure rekle, čak da je procjena na 2800, to je sasvim dobra kilaža, nemaš razloga za brigu! Nekad su se djeca rađala svi oko 3 kg i ove od 4 su bile čudo...samo smireno, bit će sve super. Imaš li trudove uopće? 5 prstiju je super otvorenje! 😉😊
Taman sam jutros rekla kako smo usporile s bebama..! 😄 Eto OhSoB, dokaz da je dobro sto si išla ipak danas, znaju ti doktori nekog vraga 😉 I sto su ti i cure rekle, čak da je procjena na 2800, to je sasvim dobra kilaža, nemaš razloga za brigu! Nekad su se djeca rađala svi oko 3 kg i ove od 4 su bile čudo…samo smireno, bit će sve super. Imaš li trudove uopće? 5 prstiju je super otvorenje! 😉😊
Ja sam rodena s 2900. Bila bih sretna da je moj bucko takav... ali nista od toga...
Kad je tebi termin?
23.07 Ali moguc je carski Kako mi je gin reka Jer mi se posteljica nije podigla, u cetvrtak je kontrola pa cemo vidit ima li pomaka
U koju ces bolnicu ici? Nema te u tablici pa moram sve pitat.. he he
Jutro zenske
Izgleda da cemo sve odjednom, pa nek je bal
Kod mene nikakvih pomaka. Sad opet moram u petrovu, ni sama ne znam zakaj. Javim vam se. Uzivajte
Ovo sam tek sad vidjela i nasmijala se do suza!Ne da joj se ici,ne zna zakaj ide,ali zena na kraju ide rodit.....😂😂Ako je bilo 5 cm bez trudova,to je super!Tak sam se i ja otvarala.....Jos 5 i gotovo!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Haha to bi bilo fora sve tri 7.7.17. Makar mora neko i 17.7.17. zgrabit.
Samo polako,nemojte se svadjat!😂😂😂Stanite u red!Ha ha...
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kad je tebi termin?
U koju ces bolnicu ici? Nema te u tablici pa moram sve pitat.. he he
ja san iz Splita tako da u St rodiliste 😁
Jutro zenske
Izgleda da cemo sve odjednom, pa nek je bal
Kod mene nikakvih pomaka. Sad opet moram u petrovu, ni sama ne znam zakaj. Javim vam se. Uzivajte
Ovo sam tek sad vidjela i nasmijala se do suza!Ne da joj se ici,ne zna zakaj ide,ali zena na kraju ide rodit…..😂😂Ako je bilo 5 cm bez trudova,to je super!Tak sam se i ja otvarala…..Jos 5 i gotovo!
E baš to! Ali toliko puta sam se uvjerila da kad kažeš - E bas me briga, neću se vise zivcirat oko nečega - upravo tad se sve posloži i krene u smjeru u kojem želiš 😄 Sretno OhSoBoho, nadam se da ćeš nam se još javiti prije izgona, uzbudljivo je to 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji