Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    03. Srpanj 2017. 11:27

Ohsoboho sretno i nadam se da ce sve biti dobro i da ces rodit bez prevelikih bolova. Ne brini oko tezine bebice, vec se puno puta dokazalo da fulaju.

Ofnica
    03. Srpanj 2017. 11:34

OhSoBoho sretno! Moj je mali rođen tak s 2870 i nije bio turbo mali. Prednost je sta me nisu rezali, izletio je kao od šale iako su me trudovi ful boljeli. Nigdje pukla, poslije nije bilo hemeroida, nista...jos sam drugi dan drugim curama u sobama dodavala bebe, bila sam odmah pokretna i u super stanju. 
    Kod manjih beba je jedino tricky da imaju manju snagu za povuc cicu, ali nije pravilo.
    I tak su slatke kao male igračke...lakse ih je nosati, jer moj mali je sad nakon mjesec dana 4300 i tak me počela bolit kičma od njega, a dok je bio mrvica nista hehe.

OhSoBoho
    03. Srpanj 2017. 11:57

Hvala vam curke na potpori. Ma ne bi brinula toliko ali ispada po uzv da je u 3 tjedna dobio samo 200g. Nadam se da ce ipak bit malo veci.
    Inace, nakon pregleda mi.pukao vodenjak, klizmu sam dobila I sad se cistim. Pojma nemam imam li trudove, osjecam slab pritisak dolje I malo me ledje bole. 
    Inace, u petrovoj su trenutno sve radjaone pune tak da se strpite bar jos danas vi.terminuse Inace bumo radjale po hodnicima 

MalaRuzica
    03. Srpanj 2017. 12:14

OhSoBoho bas lijepo da je pocelo, nadam se da ce ti nastaviti tako i da nece previse boljeti.Meni se ne citi to mala tezina ( ali ne znam ja), cim je manja beba to ju je lakse roditi, pa bi mene to smirivalo.
    Posto se sve trgate za taj 7.7. ja necu meni bilo idealno 17.7 😂
    Mi smo danas bili na pregledu sve je ok beba je procjenjena na 3250, jos 19 dana do termina.
    Za Petrovu sam se narucila 10.7., prvo me htjela staviti ovu srijedu pa se predomislila, nisam mislila da ce me tako brzo naruciti.

Sundi
    03. Srpanj 2017. 12:37

Ooo OhSoBoho svaka cast. Ma za ultrazvuk se ne brini mojoj sister su fulali za pol kile. Rekli su 3.800 a bebac je bio 4.300. Tak da ne brini svaki pit drugi doktor i drugi aparat. Samo hrabro :*

• Anjaaa
    03. Srpanj 2017. 12:55

OhSoB sretno! Sto se tezine tice, ja se ne bih brinula dok ne izađe i izvagaju ga, dobro ti cure kazu. Mene ce veca panika hvatat ako beba bude velika a ja sitna

mrva2017
    03. Srpanj 2017. 13:06

Anjaaa

OhSoB sretno! Sto se tezine tice, ja se ne bih brinula dok ne izađe i izvagaju ga, dobro ti cure kazu. Mene ce veca panika hvatat ako beba bude velika a ja sitna

Ovo se definitivno slazem s tobom.

mrva2017
    03. Srpanj 2017. 13:08

Cure, kakav je vama danas dan? Ja sam sva neka troma..relacija mi je wc krevet kuhinja... ne znam jel to do vremena ili sta... 

LittleG
    03. Srpanj 2017. 13:15

Sundi

Haha to bi bilo fora sve tri 7.7.17. Makar mora neko i 17.7.17. zgrabit.

Evo ja bih se mogla prijaviti za 27.7.17. Hoće još netko samnom? OhSoBoHo sretno..... 

• Bambi34
    03. Srpanj 2017. 13:34

mrva2017

Cure, kakav je vama danas dan? Ja sam sva neka troma..relacija mi je wc krevet kuhinja… ne znam jel to do vremena ili sta…

Lezim...za nista sam danas...bas nikakva. Natjerala se jedino usisat radi dlaka od psa i na brzaka smutila maloj nesto za rucak. Volim kad pripremim piletinu za pohanje i zamrznem ahahhahaha 
    Cestitke na bebici me+...i da ne zaboravim OhSoBoHo sretnoooooooooo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.