Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    01. Srpanj 2017. 01:57

Cure moje mi smo na cca 10 min razmaka. Jos smo doma. Istusirala se, oprala kosu, najela i sad jos malo izdrzavamo... Probat cu cekati do cca 5min pa onda krecemo. Prvi trud je bio u 20h makar me cijelo popodne grci. Budemo vidjeli koliko ce trajati. Nadam se epiduralnoj jer liiijepo boli.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• blu5
    01. Srpanj 2017. 02:14

Me+mybaby, drz se!Ja ne mogu zaspat ali bas nikako.Mene isto zadnjih dana fino steze, ali to je cista priprema.Kod tebe je krenilo, jos malo i eto bebice.Drzim fige da prode sta brze i s epiduralnom!

malelu
    01. Srpanj 2017. 02:39

Puno hvala na odgovoru za trudničku!!! A tebi sretno i da prođe brzo i što bezbolnije... Jel ti puknuo vodenjak? Ne želim stvarati paniku, al mislim da bi se trebala požuriti u rađaonu ako želiš dobiti epiduralnu, mislim da se daje ako si 4-5 prstiju otvorena (treba uzeti u obzir i vrijeme pripreme, dostupnost anesteziologa...)... Sretnoooo i javi kako je prošlo!!!

mamika3
    01. Srpanj 2017. 03:05

Me+mybaby

Cure moje mi smo na cca 10 min razmaka. Jos smo doma. Istusirala se, oprala kosu, najela i sad jos malo izdrzavamo… Probat cu cekati do cca 5min pa onda krecemo. Prvi trud je bio u 20h makar me cijelo popodne grci. Budemo vidjeli koliko ce trajati. Nadam se epiduralnoj jer liiijepo boli.

Sretnooooo!!!!!Divim se zenama koje trebaju rodit pa idu i kosu oprat i jest i otusirati se....Ja to nisam mogla!Jedva da sam i vode pila!😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    01. Srpanj 2017. 03:07

Ako citas,odi u bolnicu,da stignes epiduralnu dobit!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    01. Srpanj 2017. 03:09

malelu

Puno hvala na odgovoru za trudničku!!! A tebi sretno i da prođe brzo i što bezbolnije… Jel ti puknuo vodenjak? Ne želim stvarati paniku, al mislim da bi se trebala požuriti u rađaonu ako želiš dobiti epiduralnu, mislim da se daje ako si 4-5 prstiju otvorena (treba uzeti u obzir i vrijeme pripreme, dostupnost anesteziologa…)… Sretnoooo i javi kako je prošlo!!!

Do nekih 7 cm se moze dobiti!Tako mi je bar receno!Drzim joj fige!Dosad se i namucila pa nek ju bar dobije da odahne!Trudovi izmuce,sta je je!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mrva2017
    01. Srpanj 2017. 04:23

Probudila sam se u pola 3 i nikako zaspat... sve si mislim dal ima novosti pa sam morala doc vidjet... sretno!!!!  

Sundi
    01. Srpanj 2017. 06:06

Hehe tak i ja spavam pa virnem. Nadam se da i ona i beba vec pajke ...

Maja 3
    01. Srpanj 2017. 06:48

Me+mybaby

Cure moje mi smo na cca 10 min razmaka. Jos smo doma. Istusirala se, oprala kosu, najela i sad jos malo izdrzavamo… Probat cu cekati do cca 5min pa onda krecemo. Prvi trud je bio u 20h makar me cijelo popodne grci. Budemo vidjeli koliko ce trajati. Nadam se epiduralnoj jer liiijepo boli.

Nadam se da si rodila

OhSoBoho
    01. Srpanj 2017. 07:13

Me+mybaby, sreeeetnooo! Nadam se da si na vrijeme skoknula po epi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.