Cure moje mi smo na cca 10 min razmaka. Jos smo doma. Istusirala se, oprala kosu, najela i sad jos malo izdrzavamo... Probat cu cekati do cca 5min pa onda krecemo. Prvi trud je bio u 20h makar me cijelo popodne grci. Budemo vidjeli koliko ce trajati. Nadam se epiduralnoj jer liiijepo boli.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Me+mybaby, drz se!Ja ne mogu zaspat ali bas nikako.Mene isto zadnjih dana fino steze, ali to je cista priprema.Kod tebe je krenilo, jos malo i eto bebice.Drzim fige da prode sta brze i s epiduralnom!
Puno hvala na odgovoru za trudničku!!! A tebi sretno i da prođe brzo i što bezbolnije... Jel ti puknuo vodenjak? Ne želim stvarati paniku, al mislim da bi se trebala požuriti u rađaonu ako želiš dobiti epiduralnu, mislim da se daje ako si 4-5 prstiju otvorena (treba uzeti u obzir i vrijeme pripreme, dostupnost anesteziologa...)... Sretnoooo i javi kako je prošlo!!!
Cure moje mi smo na cca 10 min razmaka. Jos smo doma. Istusirala se, oprala kosu, najela i sad jos malo izdrzavamo… Probat cu cekati do cca 5min pa onda krecemo. Prvi trud je bio u 20h makar me cijelo popodne grci. Budemo vidjeli koliko ce trajati. Nadam se epiduralnoj jer liiijepo boli.
Sretnooooo!!!!!Divim se zenama koje trebaju rodit pa idu i kosu oprat i jest i otusirati se....Ja to nisam mogla!Jedva da sam i vode pila!😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ako citas,odi u bolnicu,da stignes epiduralnu dobit!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Puno hvala na odgovoru za trudničku!!! A tebi sretno i da prođe brzo i što bezbolnije… Jel ti puknuo vodenjak? Ne želim stvarati paniku, al mislim da bi se trebala požuriti u rađaonu ako želiš dobiti epiduralnu, mislim da se daje ako si 4-5 prstiju otvorena (treba uzeti u obzir i vrijeme pripreme, dostupnost anesteziologa…)… Sretnoooo i javi kako je prošlo!!!
Do nekih 7 cm se moze dobiti!Tako mi je bar receno!Drzim joj fige!Dosad se i namucila pa nek ju bar dobije da odahne!Trudovi izmuce,sta je je!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Probudila sam se u pola 3 i nikako zaspat... sve si mislim dal ima novosti pa sam morala doc vidjet... sretno!!!!
Cure moje mi smo na cca 10 min razmaka. Jos smo doma. Istusirala se, oprala kosu, najela i sad jos malo izdrzavamo… Probat cu cekati do cca 5min pa onda krecemo. Prvi trud je bio u 20h makar me cijelo popodne grci. Budemo vidjeli koliko ce trajati. Nadam se epiduralnoj jer liiijepo boli.
Nadam se da si rodila
Sortiraj odgovore
Najstariji