Takvog se scenarija ja bojim....a mogla bih tako proci... ja 163 a on velika beba...
Drzi se draga!!!!!
Me + mybaby prvo cestitam ti na borni. Zao mi je sto si se mucila prije carskog. Bilo bi bolje da su te odmah odveli.
Mi sutra idemo doma ako bude sve u redu a za sada je. 😀😀
Vec mi je dosta bolnice i jedva cekam sutra.
Nakon koliko dana se to ide doma nakon carskog?
Jel tebi bolje, mozes do wc-a i tak neke stvari?
Me + mybaby. Stvarno si se namucila. Ne kuzim cemu to probat cemo. Ali ajde bitno da ste oboje dobro. Naspavaj se i uzivaj u bebici.
Donna dobro si me sjetila rukavica. Ne bih se sjetila to stavit u torbu..
Evo me cure. Prvi trudovi krenuli sinoc oko 20h. Ustabili se oko 22h. I sve bolnije i bolnije i u 4h razmak 6min i krenula u bolnicu. Tamo obavila sve po p.s. klizma i ostalo i u 6h sam usla u box. Otvorena 2 prsta. Bolovi su krenuli uzasno jaki. Svi se cude velika beba. Ja 168cm, ali kao probat cemo. U 13h mislim napokon 4-5 prstiju i epiduralna. Ali prije toga jos malo dripa, prokidanje vodenjakani stavljenje sonde bebi na glavicu za mjerenje otkucaja. Epi je trajala mooozda sat vremena, ali ne skroz. Osjetila sam ali je bilo izdrzivo. Epiduralna prestaje djelovati ja otvoren 5-6 prstiju i umirem jer su trudovi bez pauze. Znaci pol sata 45 min konstantnih trudova. I tu sam vec pocela vikati gdje su. Muz splasen. I odjednom oko mene 10 ljudi i hitno na carski. Sad sam u intenzivnoj. Opet pocinje boljeti. Vidjela sam malog na par min. Donijeli su mi ga. A sutra cu valjda na odjel pa ce biti samnom. Mislim da bi cikio danas vec, ali nisam ga imala snage pomaknuti. Uglavnom mneznam dal sam napisala 4000gr i 50 cm.
Joj,gadno!Zbilja si se namucila!Ajme,ni dijete nisi imala snage dignuti!Da li si ti doktori sta rekli?Mislim sporo otvaranje,uska zdjelica mozda....I jos ovih 45 min stalnih ,prejakih trudova....SVAKA CAST,ZENO!BUDI PONOSNA NA SEBE!Sta su te ostabili skroz samu?Jesu te obilazili posto si ih morala zvati ?Joooooj....Hvala Bogu,gotovo je!Oboje ste u redu!😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Uh skroz sam u zaostatku, ali sada nisam odustala dok nisam sve pročitala... Stigle 4 nove bebice cestitke mamicama i zelim vam brzi oporavak
Od kako je dosla kisa ja sam se preporodila... Uspjela sam prepeglati dječju robicu svu sto ju trenutno imam... Bas imam puno posla a termin prebrzo ja bi to produžila jos na jedno mj dana... Na preglede idem jednom tjedno sa tim da u cet imam kod svog ginekologa termin i za dva sta u Rijeci... Neki dan sam dva puta isla na ctg i pregled jer nije bilo pokreta, ali ja se ne sekiram jer moja beba je ljenivac... Stanje trudnoće mi pise ne specifirano.. Uzela sam neku kremu protiv komaraca sto smiju i bebe od 6kg i mogu vam reci da mi pomažu.. Inače kod mene je milijun komaraca a nisam htjela one tablete i sve ostalo zbog kemikalija sutra vam napišem kako se zove krema ako nekome zaatreba.. Inače ja probleme sa spavanjem imam samo zbog muza jer hrce ko slon i to je prestrasno, evo i sada sam pobjegla u drugu sobu.... Valentina drži se
Neznam koja su sve bila pitanja. Pa idem probati redom. Rodila sam u Petorvoj i bio je muz samnom i sva sreca. Bio mi je ogromna potpora iako je prred kraj bio sav izmucen i zbunjen. Borna nijebsamnom jer sam jos u intenzivnoj. Idem sutra na odjel pa ce onda valjda biti samnom. Ja vjerujem da bi on vec jucer cicao da sam mu uspjela dati. Dali su mi ga samp manruke malo da ga vidim. Proveli smo 5 min skupa. I ja sam 5 min plakala. Vecina boli je nestala kad sam ga vidjela.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Me+mybaby, masiraj sise dok ga nema, da se ne bi štogod upalilo dok mali ne krene na njih...sretno i bravo još jednom
Donna dobro si me sjetila rukavica. Ne bih se sjetila to stavit u torbu..
Ja se nisam to sjetila kupiti,ali imala je male stopalice pa sam joj to stavila!Posluzilo je!Nije mi jasno zakaj se toliko grebu
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji