Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Carmen012
    01. Srpanj 2017. 19:02

Me+mybaby čestitam, brz oporavak želim.
    Ja za bebu nisam još ništa spremila, a trebala bi polako. Meni je termin 8.8, a bolnica udaljena 45 km od kuće, tako da cu pripremiti nešto što tanje.
    Za sebe nosim samo jednu torbu, kozmetika mi je sva mala ( testeri), dvije spavaćice, 2 ručnika, ulošci, vatice za grudi, vlažni i obični wc papir, maramice, komprese za grudi, grudnjak,gaćice čarape, papuče i ogrtač(njega mozda izbacim).  Izdajalice imaju u bolnici, tako da to ne nosim (a nisam ni kupila)
    Na policu cu posložiti još ručnika, uložaka i sl, pa da mi muž može donijeti sto mi zatreba.

LittleG
    01. Srpanj 2017. 19:52

Me+mybaby čestitam ti, svaka čast na snazi i hrabrosti. Pusa Borni...dobro nam došao.  Moj Borna tek treba doći...za koji tjedan. 

• Sanja...
    01. Srpanj 2017. 20:08

Me + mybaby prvo cestitam ti na borni. Zao mi je sto si se mucila prije carskog. Bilo bi bolje da su te odmah odveli.
    Mi sutra idemo doma ako bude sve u redu a za sada je. 😀😀
    Vec mi je dosta bolnice i jedva cekam sutra. 

mamika3
    01. Srpanj 2017. 20:10

Kad smo mi izlazili bilo je ful vruce!I kad ju je sestra oblacila obukla joj je samo odjelce dugih rukava,sa stopalicama!Ispod samo pelena,bez kapice!Ionako je bila u autu vecinu vremena!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• summerchild
    01. Srpanj 2017. 22:05

Koliko spavacica vi nosite? Jel nosite i neku drugu odjecu za bolnicu? Imam dvije spavacice za rodilje i sad ne znam kaj bi jos trebala uzet. 

Carmen012
    01. Srpanj 2017. 22:19

Ja nosim dvije jer mi za porod ne treba, u tom rodilištu se rađa u njihovoj. Pripremiti cu još jednu kod kuće, ili tajice i potkošulju za svaki slučaj( pa muž može ponijeti). Imam samo dvije sa gubicima za dojenje pa se stvarno nadam da će mi one biti dovoljne. Imam i tanki ogrtač kojeg sam mislila nositi ali možda od njega odustanem. Kupila sam si neke japanke za tuš po 10 kn, a za ovako cu ponijeti papuče .

Me+mybaby
    01. Srpanj 2017. 22:22

Evo me cure. Prvi trudovi krenuli sinoc oko 20h. Ustabili se oko 22h. I sve bolnije i bolnije i u 4h razmak 6min i krenula u bolnicu. Tamo obavila sve po p.s. klizma i ostalo i u 6h sam usla u box. Otvorena 2 prsta. Bolovi su krenuli uzasno jaki. Svi se cude velika beba. Ja 168cm, ali kao probat cemo. U 13h mislim napokon 4-5 prstiju i epiduralna. Ali prije toga jos malo dripa, prokidanje vodenjakani stavljenje sonde bebi na glavicu za mjerenje otkucaja. Epi je trajala mooozda sat vremena, ali ne skroz. Osjetila sam ali je bilo izdrzivo. Epiduralna prestaje djelovati ja otvoren 5-6 prstiju i umirem jer su trudovi bez pauze. Znaci pol sata 45 min konstantnih trudova. I tu sam vec pocela vikati gdje su. Muz splasen. I odjednom oko mene 10 ljudi i hitno na carski. Sad sam u intenzivnoj. Opet pocinje boljeti. Vidjela sam malog na par min. Donijeli su mi ga. A sutra cu valjda na odjel pa ce biti samnom. Mislim da bi cikio danas vec, ali nisam ga imala snage pomaknuti. Uglavnom mneznam dal sam napisala 4000gr i 50 cm.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• summerchild
    01. Srpanj 2017. 22:35

Carmen012

Ja nosim dvije jer mi za porod ne treba, u tom rodilištu se rađa u njihovoj. Pripremiti cu još jednu kod kuće, ili tajice i potkošulju za svaki slučaj( pa muž može ponijeti). Imam samo dvije sa gubicima za dojenje pa se stvarno nadam da će mi one biti dovoljne. Imam i tanki ogrtač kojeg sam mislila nositi ali možda od njega odustanem. Kupila sam si neke japanke za tuš po 10 kn, a za ovako cu ponijeti papuče .

Ja isto imam neke jeftine japanke za pod tus, ogrtac tanki nosim jer mi se kad sam lezala u bolnici pokazalo kao vrlo korisno nakon tusiranja. I ja imam samo dvije za dojenje, a u jednoj cu morat rodit jer mi cu se skuhat u njihovim flanelastim pa me zato zanima. Ja sam mislila isto uzet neki donji dio trenirke (trudnicki) i neke majice na bretele. 

• summerchild
    01. Srpanj 2017. 22:38

Me+mybaby

Evo me cure. Prvi trudovi krenuli sinoc oko 20h. Ustabili se oko 22h. I sve bolnije i bolnije i u 4h razmak 6min i krenula u bolnicu. Tamo obavila sve po p.s. klizma i ostalo i u 6h sam usla u box. Otvorena 2 prsta. Bolovi su krenuli uzasno jaki. Svi se cude velika beba. Ja 168cm, ali kao probat cemo. U 13h mislim napokon 4-5 prstiju i epiduralna. Ali prije toga jos malo dripa, prokidanje vodenjakani stavljenje sonde bebi na glavicu za mjerenje otkucaja. Epi je trajala mooozda sat vremena, ali ne skroz. Osjetila sam ali je bilo izdrzivo. Epiduralna prestaje djelovati ja otvoren 5-6 prstiju i umirem jer su trudovi bez pauze. Znaci pol sata 45 min konstantnih trudova. I tu sam vec pocela vikati gdje su. Muz splasen. I odjednom oko mene 10 ljudi i hitno na carski. Sad sam u intenzivnoj. Opet pocinje boljeti. Vidjela sam malog na par min. Donijeli su mi ga. A sutra cu valjda na odjel pa ce biti samnom. Mislim da bi cikio danas vec, ali nisam ga imala snage pomaknuti. Uglavnom mneznam dal sam napisala 4000gr i 50 cm.

Ajoj, bas tezak porod. A na koliko su ti procjenili bebu prije? Meni je najveca nocna mora da cu se tak mucit i da ce me na kraju sporodit carski, a tri bliske frendice su mi tak rodile. U kojoj si ti bolnici? Petrova? Tesko mi vas je pratit sve koja je gdje. 

Nadam se da ces se sutra bolje osjecati i da ce malac na ciku :)

• blu5
    01. Srpanj 2017. 22:41

Kako mi je strasno sta zene tako izmuce do neizbjeznog carskog!Bas strasno!Sad ce te dva dana malo vise bolit al posli toga je sve lakse!Iza tebe je sta je najbitnije!Drz se i cuvaj svoga Bornu😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.