Jao, sretno Me+mybaby!!!
Donna, pitala si me kad idem u TA... Zapravo, ja ti još nisam bila u bolnici na pregledu (osim kad sam vadila šećer) nego idem privatno. Radila sam do prošlog ponedjeljka, pa mi se bilo lakše naručivati privatno nego u ambulantu. Opet imam pregled u ponedjeljak, pa će mi prof. Đelmiš (on mi vodi trudnoću privatno) reći kakav nam je dalje plan. Pretpostavljam da će mi gledat plodnu vodu i koliko sam otvorena.
I da, Donna, i meni je isto ko i tebi. Nevjerojatne razlike su mi od dana do dana; nekidan mi se nije dalo pomaknut iz kreveta, bila sam živčana i iscrpljena. Jučer sam pak presađivala cvijeće, čistila, mela, bila aktivnija više nego prije trudnoće. Sve mi se čini da je pravilo da nema pravila :D
Me+mybaby, tek sad stigoh pročitati novosti! Nadam se da ste već udvoje, odmorni i siti :) javi se kad uspiješ
Me+mybaby nadam se da si vec gotova s porodom, javi se i dođi nam u grupu mame i bebe.
Me+my baby Nadam se da je dosad sve gotovo!I da je sve bilo ok!Pretpostavljam da uzivas uz svoju bebu i da odmarate zajedno!Tako sam i ja!Samo lezala pored nje i uzivala sto je sve gotovo!Saljemo puse!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja pokusava shvatiti kako ugurati 2 paleta chicco ulozaka u torbu za rodiliste... Mislim da bude jedan dosta plus 3 paketa vir. Pa kad bu trebalo nosit ce muz u pola noci :/
Ja pokusava shvatiti kako ugurati 2 paleta chicco ulozaka u torbu za rodiliste… Mislim da bude jedan dosta plus 3 paketa vir. Pa kad bu trebalo nosit ce muz u pola noci :/
Ja sam spakirala jedan.paket za pocetak. Muz ce donjeti ostale kad ce trebati. Bilo mi bzvz toliko toga natrpati u torbu pa sam zapravo spakirala sve sto mi treba za jedan dan. Tipa, imam veliki I.mali rucnik, jednu spavacicu, paket vir 80 I par obicnih velikih libresse ulozaka, higijenske potrepstine, japanke, paket od 5kom jednokratnih gacica, nepropusnu podlogu za prematanje, par pelena...sve ostalo sto.potrosim/zaprljam drugi dan ce mi muz donjeti...
Ne znam kak.je vama danas, ali meni bas neki pretezak dan...samo bi spavala, sve me boli, posebno dolje...
Cure moje napatila sam se ko Isus. Na kraju sad zavrsila na carskom. Javim se s deyaljjma lad dodem sebi. Mali Borna ima 4000gr i 50cm
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ja pokusava shvatiti kako ugurati 2 paleta chicco ulozaka u torbu za rodiliste… Mislim da bude jedan dosta plus 3 paketa vir. Pa kad bu trebalo nosit ce muz u pola noci :/
Ajme dobra si :P a ja stavila samo 10 kom chicco i jedan paket vira i to mi jedva stalo. Pripremiti cu mužiću pa neka mi nosi i tako će dolaziti svaki dan. Možda na kraju uguram još koji u torbu
Sortiraj odgovore
Najstariji