Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babuska03
    01. Srpanj 2017. 10:03

Jao, sretno Me+mybaby!!!

Donna, pitala si me kad idem u TA... Zapravo, ja ti još nisam bila u bolnici na pregledu (osim kad sam vadila šećer) nego idem privatno. Radila sam do prošlog ponedjeljka, pa mi se bilo lakše naručivati privatno nego u ambulantu. Opet imam pregled u ponedjeljak, pa će mi prof. Đelmiš (on mi vodi trudnoću privatno) reći kakav nam je dalje plan. Pretpostavljam da će mi gledat plodnu vodu i koliko sam otvorena.

• Babuska03
    01. Srpanj 2017. 10:08

I da, Donna, i meni je isto ko i tebi. Nevjerojatne razlike su mi od dana do dana; nekidan mi se nije dalo pomaknut iz kreveta, bila sam živčana i iscrpljena. Jučer sam pak presađivala cvijeće, čistila, mela, bila aktivnija više nego prije trudnoće. Sve mi se čini da je pravilo da nema pravila :D

LittleG
    01. Srpanj 2017. 10:08

Puno sreće Me+mybaby....čekamo lijepe vijesti 

• gala_28
    01. Srpanj 2017. 11:00

Me+mybaby, tek sad stigoh pročitati novosti! Nadam se da ste već udvoje, odmorni i siti :) javi se kad uspiješ

Ofnica
    01. Srpanj 2017. 14:42

Me+mybaby nadam se da si vec gotova s porodom, javi se i dođi nam u grupu mame i bebe. 

mamika3
    01. Srpanj 2017. 16:30

Me+my baby  Nadam se da je dosad sve gotovo!I da je sve bilo ok!Pretpostavljam da uzivas uz svoju bebu i da odmarate zajedno!Tako sam i ja!Samo lezala pored nje i uzivala sto je sve gotovo!Saljemo puse!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    01. Srpanj 2017. 17:13

Ja pokusava shvatiti kako ugurati 2 paleta chicco ulozaka u torbu za rodiliste... Mislim da bude jedan dosta plus 3 paketa vir. Pa kad bu trebalo nosit ce muz u pola noci :/

OhSoBoho
    01. Srpanj 2017. 17:38

Sundi

Ja pokusava shvatiti kako ugurati 2 paleta chicco ulozaka u torbu za rodiliste… Mislim da bude jedan dosta plus 3 paketa vir. Pa kad bu trebalo nosit ce muz u pola noci :/

Ja sam spakirala jedan.paket za pocetak. Muz ce donjeti ostale kad ce trebati. Bilo mi bzvz toliko toga natrpati u torbu pa sam zapravo spakirala sve sto mi treba za jedan dan. Tipa, imam veliki I.mali rucnik, jednu spavacicu, paket vir 80 I par obicnih velikih libresse ulozaka, higijenske potrepstine, japanke, paket od 5kom jednokratnih gacica, nepropusnu podlogu za prematanje, par pelena...sve ostalo sto.potrosim/zaprljam drugi dan ce mi muz donjeti...
    Ne znam kak.je vama danas, ali meni bas neki pretezak dan...samo bi spavala, sve me boli, posebno dolje...

Me+mybaby
    01. Srpanj 2017. 17:42

Cure moje napatila sam se ko Isus. Na kraju sad zavrsila na carskom. Javim se s deyaljjma lad dodem sebi. Mali Borna ima 4000gr i 50cm

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Carmen012
    01. Srpanj 2017. 17:49

Sundi

Ja pokusava shvatiti kako ugurati 2 paleta chicco ulozaka u torbu za rodiliste… Mislim da bude jedan dosta plus 3 paketa vir. Pa kad bu trebalo nosit ce muz u pola noci :/

Ajme dobra si :P a ja stavila samo 10 kom chicco i jedan paket vira i to mi jedva stalo. Pripremiti cu mužiću pa neka mi nosi i tako će dolaziti svaki dan. Možda na kraju uguram još koji u torbu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.