Cure moje napatila sam se ko Isus. Na kraju sad zavrsila na carskom. Javim se s deyaljjma lad dodem sebi. Mali Borna ima 4000gr i 50cm
O Boze. Ajde odmori malo. Puno pusa
Ja sjedim za stolom u sobi sa valjda 5 torbi/vrcica i nikak se dogovrit kam sto ide... Odlucila sam kao i vi napunit vrecicu i za dan poslije. Pa jos jednu s robom za mene jer ce mama ili muz sigurno imat neku svoju ideju u cem bi trebala ici doma i ja i beba. Pa gledam izdajlaicu i sesirice pa jel odmah ili za dan poslije. I tak cijeli dan premecem ukrug a nije da mi je cjela familija u krugu od 10 min od bolnice.. Kad se dogovrim sama sa sobom stavim popis pa ako sam nekaj zaboravila budete me nadopunile...
Me+mybaby, cestitam ti!Bas cijeli dan razmisljam di je vise, sta se dogada...Bas mi je zao da su te toliko izmucili!Odmori, pa kad budes mogla, javi detalje!😘
Cure moje napatila sam se ko Isus. Na kraju sad zavrsila na carskom. Javim se s deyaljjma lad dodem sebi. Mali Borna ima 4000gr i 50cm
Ajoj,bas mi je zao!Nadala sam se da ce ici brzo,da se ne mucis!Odmori se!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A necu ni pricati da pojma nemam u sto ponjeti bebi za izlazak iz bolnice (11.08.) usred ljeta. To je beba da li ponjeti dugo ili kratko ili oboje. Haljinice ne dolaze u obzir? imam jedan bodi haljinicu.. Ma mislim kompliciram. To ce i onaki biti 3 minute...
Ja imam torbu, unutra sve osnovno za 1.dan, kao i OhSoBoho. Paket Vira, paket Allways night, spavaćica, ručnika 2 i kozmetika. Uglavnom. Sve ostalo - dodatni Ulosci, spavaćice, gaće, izdajalica - u jednoj vrećici. I u drugoj vrećici moja i bebina roba za izlazak. Stavila sam i duge i kratke rukave, sto jednostavnije, nikakve haljinice. Kapicu, carapice, tetra pelene, dekicu.
Bitno da je sve iza tebe. Cijeli dan gledam i cekam..vec sam se zabrinula...odmaraj sad...veliki posao si obavila..kad ces imati snage budes nam sve napisala... saljem ti veeeeliku pusu...
Cestitam ti, bas si hrabrica
Puse tebi I bebonji, odmorite se I mazite, kad se oporavis javi detalje
A necu ni pricati da pojma nemam u sto ponjeti bebi za izlazak iz bolnice (11.08.) usred ljeta. To je beba da li ponjeti dugo ili kratko ili oboje. Haljinice ne dolaze u obzir? imam jedan bodi haljinicu.. Ma mislim kompliciram. To ce i onaki biti 3 minute…
Ja sam za maloga spremila bodi dugi rukav, kombinezon bez rukava preko bodija sa stopalima (ne znam.zove li se to nekak), kapicu I tetra pelenu za pokrit ga ak zatreba.
Zaboravila sam reci da sam za bolnicu spremila I sesirice za dojenje, vatu za cice, kremu za bradavice inpavlovicevu za guzu + par pelena za bebu. Izdajalicu nemam, kupit cu po potrebi.
Da, u torbi mi je i grudnjak za dojenje, umetci za sise, krema za bradavice..sigurno ima još neka sitnica ali sam zaboravila jer mi je torba već 10 dana kod muza u autu. Da, i rukavice malene ako beba bude imala nokte pa da se ne ogrebe...to mi je škola od prvog poroda, sin mi se cijeli izgrebao po licu, a ja nisam imala te rukavice ni kod kuće! Zato sad imam 4 para :)
Me+mybaby, nadam se da ćeš se brzo oporaviti, mogu misliti koji je to umor i koliko si se napatila... odmaraj sto vise možeš, gotovo jeeee 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji