Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    01. Srpanj 2017. 17:50

Me+mybaby

Cure moje napatila sam se ko Isus. Na kraju sad zavrsila na carskom. Javim se s deyaljjma lad dodem sebi. Mali Borna ima 4000gr i 50cm

O Boze. Ajde odmori malo. Puno pusa

Sundi
    01. Srpanj 2017. 17:56

Ja sjedim za stolom u sobi sa valjda 5 torbi/vrcica i nikak se dogovrit kam sto ide...  Odlucila sam kao i vi napunit vrecicu i za dan poslije. Pa jos jednu s robom za mene jer ce mama ili muz sigurno imat neku svoju ideju u cem bi trebala ici doma i ja i beba. Pa gledam izdajlaicu i sesirice pa jel odmah ili za dan poslije. I tak cijeli dan premecem ukrug a nije da mi je cjela familija u krugu od 10 min od bolnice.. Kad se dogovrim sama sa sobom stavim popis pa ako sam nekaj zaboravila budete me nadopunile...

• blu5
    01. Srpanj 2017. 18:00

Me+mybaby, cestitam ti!Bas cijeli dan razmisljam di je vise, sta se dogada...Bas mi je zao da su te toliko izmucili!Odmori, pa kad budes mogla, javi detalje!😘

mamika3
    01. Srpanj 2017. 18:09

Me+mybaby

Cure moje napatila sam se ko Isus. Na kraju sad zavrsila na carskom. Javim se s deyaljjma lad dodem sebi. Mali Borna ima 4000gr i 50cm

Ajoj,bas mi je zao!Nadala sam se da ce ici brzo,da se ne mucis!Odmori se!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    01. Srpanj 2017. 18:11

A necu ni pricati da pojma nemam u sto ponjeti bebi za izlazak iz bolnice (11.08.) usred ljeta. To je beba da li ponjeti dugo ili kratko ili oboje. Haljinice ne dolaze u obzir? imam jedan bodi haljinicu..  Ma mislim kompliciram. To ce i onaki biti 3 minute...

donna83
    01. Srpanj 2017. 18:27

Ja imam torbu, unutra sve osnovno za 1.dan, kao i OhSoBoho. Paket Vira, paket Allways night, spavaćica, ručnika 2 i kozmetika. Uglavnom. Sve ostalo - dodatni Ulosci, spavaćice, gaće, izdajalica - u jednoj vrećici. I u drugoj vrećici moja i bebina roba za izlazak. Stavila sam i duge i kratke rukave, sto jednostavnije, nikakve haljinice. Kapicu, carapice, tetra pelene, dekicu.

mrva2017
    01. Srpanj 2017. 18:27

Me+mybaby

Bitno da je sve iza tebe. Cijeli dan gledam i cekam..vec sam se zabrinula...odmaraj sad...veliki  posao si obavila..kad ces imati snage budes nam sve napisala... saljem ti veeeeliku pusu... 

OhSoBoho
    01. Srpanj 2017. 18:31

Me+mybaby

Cestitam ti, bas si hrabrica 
    Puse tebi I bebonji, odmorite se I mazite, kad se oporavis javi detalje 

OhSoBoho
    01. Srpanj 2017. 18:35

Sundi

A necu ni pricati da pojma nemam u sto ponjeti bebi za izlazak iz bolnice (11.08.) usred ljeta. To je beba da li ponjeti dugo ili kratko ili oboje. Haljinice ne dolaze u obzir? imam jedan bodi haljinicu.. Ma mislim kompliciram. To ce i onaki biti 3 minute…

Ja sam za maloga spremila bodi dugi rukav, kombinezon bez rukava preko bodija sa stopalima (ne znam.zove li se to nekak), kapicu I tetra pelenu za pokrit ga ak zatreba. 
    Zaboravila sam reci da sam za bolnicu spremila I sesirice za dojenje, vatu za cice,  kremu za bradavice inpavlovicevu za guzu + par pelena za bebu. Izdajalicu nemam, kupit cu po potrebi.

donna83
    01. Srpanj 2017. 18:42

Da, u torbi mi je i grudnjak za dojenje, umetci za sise, krema za bradavice..sigurno ima još neka sitnica ali sam zaboravila jer mi je torba već 10 dana kod muza u autu. Da, i rukavice malene ako beba bude imala nokte pa da se ne ogrebe...to mi je škola od prvog poroda, sin mi se cijeli izgrebao po licu, a ja nisam imala te rukavice ni kod kuće! Zato sad imam 4 para :)
    Me+mybaby, nadam se da ćeš se brzo oporaviti, mogu misliti koji je to umor i koliko si se napatila... odmaraj sto vise možeš, gotovo jeeee 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.