Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    28. Lipanj 2017. 05:45

Jutro curke! Evo ja se konacno uspijela malo odmorit. Odspavala od 2 do 5!
    3 sata u komadu! 

OhSoBoho
    28. Lipanj 2017. 06:22

Jutro cure ;)
    Maslacak, I ja sam konacno odspavala malo, bilo je I vrijeme! Sve u stanu sam nocas ostavila otvoreno pa se osjetilo da ima zraka. Mislim da mi se muz smrznuo. Sirocek jos spava, pokrio se prek glave I sav stiso, mozda je njemu I prevec zraka bilo 

OhSoBoho
    28. Lipanj 2017. 06:22

Donna, ima kakvih pomaka kod tebe? Drzim fige 

donna83
    28. Lipanj 2017. 06:45

Wow, kakva super noć, nisam se nijednom digla na wc i nisam se preznojila! Zrak je stigaoooo!! 😁😁
    Dakle, nema pomaka zasad, sve se smirilo. Danas čak namjeravam i nekud prošetati pa ćemo vidjet kako će biti

• prvidalmatinac
    28. Lipanj 2017. 07:13

Da sam znala da ste budne , pisala bi jos u 5 otkad sam budna.pa sta je ovo? Cijeli bioritam izokrenut. Krecem za TA i ovaj put nosim torbu :D 

• summerchild
    28. Lipanj 2017. 07:15

Kakva je situacija s narucivanjem u TA na Sv. Duh? Da li se moze trazit odredjeni doktor? Prije par mjeseci sam lezala gore na viskorizicnim i trazila bi da me stave u ambulantu kod dr koji me otpustio. Jel to rade ili jednostavno slucajnim odabirom te stavljaju kod doktora?

OhSoBoho
    28. Lipanj 2017. 07:59

prvidalmatinac

Da sam znala da ste budne , pisala bi jos u 5 otkad sam budna.pa sta je ovo? Cijeli bioritam izokrenut. Krecem za TA i ovaj put nosim torbu :D

Hahaha, mislim da natipkas sto u pola noci nasao bi se netko da ti odgovori 
    Sretno ti danas I javi kako je proslo ;)

• blu5
    28. Lipanj 2017. 08:32

A joj, ja nisam do 3 mogla zaspat..a i posli toga sam sd budila..Da vas pitam, sta vam je s probavom?Ja sam bas imala problema do pred mjesec dana a sad super!Idem nekoliko puta dnevno😊

Sundi
    28. Lipanj 2017. 08:40

blu5

A joj, ja nisam do 3 mogla zaspat..a i posli toga sam sd budila..Da vas pitam, sta vam je s probavom?Ja sam bas imala problema do pred mjesec dana a sad super!Idem nekoliko puta dnevno😊

Da i ja sam imala zatvor a sad trcim na wc.. :)

• prvidalmatinac
    28. Lipanj 2017. 08:43

OhSoBoho

prvidalmatinac

Hahaha, mislim da natipkas sto u pola noci nasao bi se netko da ti odgovori
    Sretno ti danas I javi kako je proslo ;)

Ev tlak i vagali me. U Ta je opet katastrofa(merkur).previse muzeva i nekih bezobraznih zenskica koje nisu t. Ja sam spika digla jednog muza, nije se bunio. Klima pici i ugodno je. Javim ostatak . :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.