Jutro curke! Evo ja se konacno uspijela malo odmorit. Odspavala od 2 do 5!
3 sata u komadu!
Jutro cure ;)
Maslacak, I ja sam konacno odspavala malo, bilo je I vrijeme! Sve u stanu sam nocas ostavila otvoreno pa se osjetilo da ima zraka. Mislim da mi se muz smrznuo. Sirocek jos spava, pokrio se prek glave I sav stiso, mozda je njemu I prevec zraka bilo
Wow, kakva super noć, nisam se nijednom digla na wc i nisam se preznojila! Zrak je stigaoooo!! 😁😁
Dakle, nema pomaka zasad, sve se smirilo. Danas čak namjeravam i nekud prošetati pa ćemo vidjet kako će biti
Da sam znala da ste budne , pisala bi jos u 5 otkad sam budna.pa sta je ovo? Cijeli bioritam izokrenut. Krecem za TA i ovaj put nosim torbu :D
Kakva je situacija s narucivanjem u TA na Sv. Duh? Da li se moze trazit odredjeni doktor? Prije par mjeseci sam lezala gore na viskorizicnim i trazila bi da me stave u ambulantu kod dr koji me otpustio. Jel to rade ili jednostavno slucajnim odabirom te stavljaju kod doktora?
Da sam znala da ste budne , pisala bi jos u 5 otkad sam budna.pa sta je ovo? Cijeli bioritam izokrenut. Krecem za TA i ovaj put nosim torbu :D
Hahaha, mislim da natipkas sto u pola noci nasao bi se netko da ti odgovori
Sretno ti danas I javi kako je proslo ;)
A joj, ja nisam do 3 mogla zaspat..a i posli toga sam sd budila..Da vas pitam, sta vam je s probavom?Ja sam bas imala problema do pred mjesec dana a sad super!Idem nekoliko puta dnevno😊
A joj, ja nisam do 3 mogla zaspat..a i posli toga sam sd budila..Da vas pitam, sta vam je s probavom?Ja sam bas imala problema do pred mjesec dana a sad super!Idem nekoliko puta dnevno😊
Da i ja sam imala zatvor a sad trcim na wc.. :)
Hahaha, mislim da natipkas sto u pola noci nasao bi se netko da ti odgovori
Sretno ti danas I javi kako je proslo ;)
Ev tlak i vagali me. U Ta je opet katastrofa(merkur).previse muzeva i nekih bezobraznih zenskica koje nisu t. Ja sam spika digla jednog muza, nije se bunio. Klima pici i ugodno je. Javim ostatak . :D
Sortiraj odgovore
Najstariji