Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    16. Studeni 2015. 11:07

Sto se tice mucnina, ne love me svaki dan, ali kad me ulove, ulove me navecer i bude dosta gadno. Ne povracam ali tjera me na povracanje pa cubim nad skoljkom i pljuckam. 
    Sto se tice probave, svaki dan sam na wcu, izrazito se bojim hemeroida, a pijem i donat mg jer je magnezij opcenito dobar za maternicu.
    Od duphastona me crijeva znaju poprilicno zezati, pa sam doma sve samo ne zenstvena.. 

Tynchy
    16. Studeni 2015. 11:10

Dunyasha

Sto se tice mucnina, ne love me svaki dan, ali kad me ulove, ulove me navecer i bude dosta gadno. Ne povracam ali tjera me na povracanje pa cubim nad skoljkom i pljuckam. 
    Sto se tice probave, svaki dan sam na wcu, izrazito se bojim hemeroida, a pijem i donat mg jer je magnezij opcenito dobar za maternicu.
    Od duphastona me crijeva znaju poprilicno zezati, pa sam doma sve samo ne zenstvena.. 

Čitala sam to sa hemoroidima... zašto se to dobije u trudnoći i kako se može izbjeći?

Btw.. ja sam počela mazati trbuh protiv strija :) svečano objavljujem!

Sanjarka88
    16. Studeni 2015. 11:08

Ja isto nebi doma dobro prošla mislim, znam po vikendima, samo ležim, spavam, povraćam to je jedino što radim
    Ja sam baš umorna od mučnina i povraćanja, neznam kako ti Ty. Imam osjećaj da sam si  uništila želudac skroz

Tynchy
    16. Studeni 2015. 11:11

Sanjarka88

Ja isto nebi doma dobro prošla mislim, znam po vikendima, samo ležim, spavam, povraćam to je jedino što radim
    Ja sam baš umorna od mučnina i povraćanja, neznam kako ti Ty. Imam osjećaj da sam si  uništila želudac skroz

ista stvar.... jedem neki fini wok u subotu i znam da se neće dugo zadržati.. :(

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Studeni 2015. 11:09

Probava? 2 puta tjedno i tada sam sretna žena

Lucy88
    16. Studeni 2015. 11:13

Ja sam vrlo brzo nakon sta san saznala da san trudna prestala nosit te hlace koje me stiscu, a bilo ih je i pribacila se na tajice i tunike, veste i onih par gaca sta me ne stiscu.
    Koliko pazite sta jedete, jedete li suhomesnate proizvode?

Sanjarka88
    16. Studeni 2015. 11:16

Lucy88

Ja sam vrlo brzo nakon sta san saznala da san trudna prestala nosit te hlace koje me stiscu, a bilo ih je i pribacila se na tajice i tunike, veste i onih par gaca sta me ne stiscu.
    Koliko pazite sta jedete, jedete li suhomesnate proizvode?

Ja za sada nemam tih problema da pazim,  ja ne jedem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI