Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    17. Studeni 2015. 09:10

Jutro trudnjace!!
    Vidim, zapoceo dan pricom o hrani. To volimo!!  
    Ty, dobar ti tek, drago mi je da jedes!! Ja sam mislila jutros zobene, ali sad si mi otvorila apetit... Moram vidjeti sta imam u frizideru. 
    Jucer mi se jelo sir i vrhnje i ode muz u ducan, kupi sve ostalo i vrati se bez sira. Bas me oprala ona trudnicka ljutnja, da sta cu ja sada jesti kad on nije kupio sir!!  Al onda sam se skulirala i pojela tvrdog sira i kiselih krastavaca. 
    Inace primijecujem da opet ranije zaspim.. Imala sam medavno fazu kad bih do ponoci izdrzala, ali bome jcr kljoknula prije 9...
    Nessah, ja jedem suhomesnate proizvode. Kulen, prsut i sl.. Jedem iz provjerljivih izvora i nema problema. Meni je isto dr rekla da mogu jesti sve ako je iz provjerenog izvora. Da izbjegavam jedino sladolede i kolace po sumnjivim slasticarnicama. Inace, listeriju mozes dobiti i preko zelene salate, tako da nju treba obavezno dobro prati.
    Uclanila sam se jcr u fb grupu moderne platnene pelene i sad si mislim kako ce mi ekipa na fb skuziti da sam trudna, kad vide da sam se u tu grupu uclanila.
    Inace, nocas sam imala grozan san... Da sam na uzvu za nuhalni i da mi je on preko 6 mm... Inace nisam sanjala do sad nista stresno, ali vidim da me ovo mori... Treba docekati taj uzv 2.12.... 
    Idem doruckovati, pusa cure!

PeppePula
    17. Studeni 2015. 09:23

Dobro jutro trudnice

Bruna i ja sam u 5. tjednu, tj. sutra ulazim u 6....:) takodjer kao i tebe, ujutro me zna bas probuditi kao neka zgaravica i bol u zelucu, a isto tako navecer ako kasno jedem.... cike me bole stalno, ali na dodir...kaze mi jedna frendica da ona uopce nije imala mucnine u trudnoci, dok ih je druga imala cjelo prvo i zadnje tromjesecje...mislim da ja necu biti te srece da me zaobidju, ali za sada je jos ok...

Da li se koja od vas bavi sportom? Mislim na neku umjerenu rekreaciju, ja sam navikla lagano joggirati barem 2-3 x tjedno a sada me strah...

Peppe

Tynchy
    17. Studeni 2015. 09:37

Bruna, ja sam godinama na Letroxu,  na 75mcg (do 100mcg) , kako kada, tako da znam o kojih pola sata pričaš :) .. doktorirala sam na dovođenju štitnjače u red.. da nisam bila takva, vjerovatno bi puno teže ostala trudna, ako bi uopće...

Dunyasha, baš si me nasmijala sa ovim kiselim krastavcima.. iako ne znam šta je to tak s tim krastavcima, neki dan hodam gradom i nekome je iz sendviča ispao komad kiselog krastavca.. to je meni bio tako intenzivan miris, osjetila sam ga ko da sam ga direktno pod nos stavila..

Ja sam sama, pa nemam koga slati u dućan, ali zato si naručim dostavu kad mi se nešto baš onako jako jede :) ..

Upravo sam se krenula učlanjivati u razne baby klubove po internetu, pa ćemo vidjeti kakve kupone i popustiće dobijemo... :)

Sanjarka88
    17. Studeni 2015. 09:44

Jutro trudnice, vidim aktivne ste od jutra, to mi se sviđa

Jučer sam pronašla uzv sličicu iz prve trudnoće sa 22tjedna,  vidila da mi piše termin 13.11, po zadnjoj m mi je bio tada 2.11, a ja rodila 31.10, nadajmo se i ovi put da će to prije. Moja curka je bila mrvičak od 2800g, taman

Inače ja jučer ručala juhuhuhu, juhe i malo pire krumpira, pa napokon

Aurelija proletit će to Mučnine meni krenule već s 5tj povraćanje nešto kasnije, sad sam u 12tj i još nemaju milosti.
    Bruna a kako se nosim s njima, jako teško, inače stvarno ako sam šta mrzila u životu i bojala se to su bile crijevne viroze, taj jedan dva dana koliko bi mi trajale mislila sam da umirem, i onda me ovo snađe. Isrcpljujuće je stvarno, a meni još dodatno, šta mi se sva hrana gadi i šta ne mogu ništa jest ni kuhat ma ništa....
    Cicke me više ne bole, trbuh me isto ne boli, i nije skoro ništa dok me u prvoj trudnoći ubijao od boli.
    uglavnom nije lako sve skupa, al sve za naše male bebolince

Dunya to je samo loš san, ne se brinit i mene je strah toga, pogotovo ako mi sutra bude radio, pokušavam ne razmišljat o tome

Peppe ja i sport nula bodova

Pere li koga jak umor? Ja još uvijek veći dio dana van posla kunjam, spavam, ležim,..... itko?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Studeni 2015. 09:47

Da ty sheraj s nama te informacije, doduše i ja sam neki dan slala neke mailove za poklončiće

Sanjarka88
    17. Studeni 2015. 09:49

Cure hoćemo nabacit neku listu nas ljetnica s terminima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.