Ako se konzumira raw food hrana,pozeljno je da je iz organskog uzgoja.Inace poznajem trudnice koje su 100% na sirovoj prehrani, i sa trudnocom je sve u redu.Inace hrana se termicki obradjuje.Koristi se dehidrator.Vecina sirovojedaca su vegani.Ne koriste mlijecne proizvode,tako ni meso i ribu.Znaci nema opasnosti nikakve.Mene je pocela zanimat prelaskom na bezglutensku hranu.Al mi treba jaaaako dobar blender, za pocetak.A iskreno, nemam mista za dehidrator, jer imam mali stancic, a on uzima mista ko mikrovalna.
Di ste trudnice, nedilja pa odmarate?
Ja se duze nisam javljala jer sam imala goste ali san vas citala. Ugl ja sam sada 8+1, na prvom pregledu 6+3 nije bilo srca na sljedecem 7+5 je.
Jel se kojoj poceo vidit/rast trbuh???
Ej di ste trudnice? Kakav je zastoj?
lucy koji termin ti pokazuje?tu smo ja i ti u dan dva...
Dakle, ja jutros jedva navukla hlače, friško oprane pa uske, jedva ušla u njih I naravno da su mi pukle čim sam sjela!
Možda sam se samo uprasila u trbuhu, ne znam, rekla bih da je još rano za trudnički..uglavnom, grozno…
Jutro trudnice, kako ste danas? Ja muku mučim s mučninom.....
Crnokosa vidim imala si lošeg iskustva sa zdr. djelatnicima, a to ti je tako u svakoj branši, uvijek se nađu dobri i loši, što ćemo..... valja istrpit, bar sam ja takva , na jedno uđe na drugo izađe
Ivf kako si?
Lucy što se trbuha tiče pa ima nešto, nije baš ravan, a s obzirom na veliki gubitak kg nije se ni slijepio sa leđima, tako da raste to lagano raste, al da bi prošao za trudnički nebi
Ty gdje si??? Dužna si nam izvještaj s pregleda
Ja sam u srijedu na pregledu, ima li još tko ovaj tjedan?
Ina rezultati su danas? Javi se, mislim na tebe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok svima... evo i nas u zadnjem kritičnom tjednu ... Ajme, beba dobije i kosu i nokte i može plakati u ovom tjednu.. fantastično!
Bila sam na pregledu, maknuli mi status prijeteći pobačaj.. imamo skoro 5mm, ruke, noge i glavu..
slijedeći tjedan idemo na probir...
Crnokosa, šta si to i gdje ružno doživjela? i ja sam, u Petrovoj, shvatila sam da je istina sve što se priča i piše..
5cm misliš? i tvoja beba je velika, mislim da je i moja tu negdje, prije 2tjedna je bila 3.8cm. Koliko si ti trudna po uzv?
Super, baš mi je drago, sad sigurno lakše dišeš jel se hematom skroz povukao?
Gdje ideš na probir, koji novci? a nuhalni?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bon jour ladies!
Kako ste?
Vidim da ste dns aktivnije nego cijeli vikend
Ivf, kakva je situacija s tobom? Je li to krvarenje stalo?
Tynchy, ja dns isto usla u taj 12. tjedan i toliko sam sretna i pozitivna sto sam tu di jesam sa dobrom trudnocom, bas, bas..
Sto se tice prijeteceg, nadam se da ce i meni to maknuti na iducem pregledu, koji je tek za 2 tjedna... Svisnut cu do tada, tko ce docekat taj uzv... Ufff..
Sto se tice trbuha, ja sam pocela ujutro osjecati malu lopticu izmedu kukova, ali je li to bas trbuh, ne znam. Kad stojim osjeca se buhtlica tamo gdje inace osjecam mjehur kad je pun. Valjda je to polako to..
Inace, sve mi je tijesno, tako da Jambica, ja te razumijem. Suknja koja mi je do prije 2 mj bila pomalo velika sad me stisce... Nista nemam na obuci, a jos mi se cini rano za trudnicke hlace.. Sad sam jos po doma u tajicama, a kako me ne pusta na posao, ne trebam kupovati za sada trudnicku robu. Iako zaoravo, jedva cekam.
Pusa svima cure!
Sortiraj odgovore
Najstariji