Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Studeni 2015. 09:49

Koji čaj ti paše? ja sam na menti....

duphastone kad mi je baš loše preskočim, pa ne popijem uopće neke dane propisanu dozu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    13. Studeni 2015. 09:51

Drage moje, da vam se i ja pridružim! Tek sam u petom tjednu, za prvi pregleda sam naručena početkom 12 mjeseca, nisam htjela prije. Pred pola godine sam imala spontani u 6/7 tt, i jako me strah... Ne znam kako ste se vi, koje ste također imale spontani, psihički nosile sa novom trudnoćom? Stalno provjeravam da li ima krvi (za sada hvala Bogu ne), pipam grudi jer me manje bole nego pred par dana... nikako se ne mogu opustiti. Ostalo mi je progesterona od prvi puta, pa ih sada pijem na svoju ruku, 2 tablete dnevno, za svaki slučaj. Tim više mi je čudno što mi je bol u grudima popustila..
    Draga Ina, ne mogu ni zamisliti kako ti je sada, molim se za tebe da bude sve ok, i svima vama želim ugodne trudnoće i zdrave bebice 

Sanjarka88
    13. Studeni 2015. 10:12

Aurelija dobro nam došla, čestitke na trudnoći žao mi je zbog tvog prvog isksutva pokušaj se nekako opustit iako znam da je lako reći.... ja nisam imala spontani, pa sam ispočetka bila totalno u strahu, a i sad uvijek gledam u gaćice i na wc papir.
    Bit će ovaj put sve ok

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

baby♡girl
    13. Studeni 2015. 10:34

Ina  
    Ivf bravo za tebe i bebicu 😘
    Ty sretno danas na pregledu, zao mi je sto tebe i sanjarku prate mucnine, nadam se da ce vas uskoro proci.
    Sanjarka ja sam veliki ljubitelj mente, ali ne znam smije li se piti u T, uz dojenje znam da ne smije jer smanjuje laktaciju. 
    Marti i Aurelija dobrodošle. Želim vam ugodne i zdrave trudnoce 😊
    Aurelija zao mi je zbog tvog bolnog iskustva, ali svakako bi preporucila da odes ranije kod ginekologa, a sto se tice tableta, nista ne bih pila na svoju ruku. 
    Curke pozdrav svima, uzivajte u ovom suncu dok ga jos ima 😘😘😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

PeppePula
    13. Studeni 2015. 10:51

Pozdrav curke,

evo da se i ja javim...od ponedjeljka, od kada sam ugledala +, apetit mi se totalno smanjio, da bi od utorka pa evo jos traje muku mucila sa proljevom i povracanjem ( vise ovo prvo, povracala sam samo tu 1. noc) tako da neznam dali je crijevna viroza ili je to povezano sa T, jer temperaturu nemam... dakle veselo :) tako da se nisam niti javljala...

nadam se da nece stetiti plodu, pijem Elevit, cajeve i jedem koliko mogu dvopeke sa sirnim namazom, juhice, naribane jabuke itd...

Sanjarka, zasto pijes duphastone? mozda nisam nesto polovila...

Nessah, cestitke za tako mi je drago za tebe...

da li koja od vas ima kuci macku? ja imam macku koja ne izlazi van, i sada neznam dali da cekam prve krvne pretrage ili da odem na svoju ruku napraviti test na toksoplazmozu...

Ina ~~~~~~~~~ saljem ti pozitivne vibre da ce sve biti u redu....

Ty sretno :)

Peppe

MalaKoza
    13. Studeni 2015. 11:02

PeppePula, cestitam na plusicu!!!!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Dunyasha
    13. Studeni 2015. 11:29

Ej cure!
    Prvo da novim curama zazelim dobrodoslicu! 
    Aurelija, ja sam imala spontani u 1 trudnoci, a sad od kad sam saznala da sam trudna sam, zapravo, puno mirnija nego u 1t, jer sam otpocetka znala da ama bas nista ne mogu napraviti, a i imala sam osjecaj da ce sve biti odlicno. I eto, za sada i je. Tako da, samo hrabro. Ne preporucujem ti da pijes na svoju ruku progesteron. A sto se tice pipanja cica i gledanja u gacice, to valjda sve radimo. 
    Ja sam cure moje, jucer bila koma... U srijedu bila na veceri s curama i ko za vraga odlucila pojesti tjesteninu s piletinom i chilijem. Zasto taj chili, nemam pojma, uopce ne volim ljutu hranu.. Znaci jucer... Jucer sam se valjala po krevetu od bolova, nisam znala vise jesu li crijeva ili maternica, prepala se da mi se maternica grci... Znaci, uzas. A onda jos navecer mucnine.. Ja ne znam zasto se zovu jutarnje, mene nevecer love.. Stravicno napinjanje a nista ne ide van... 
    Danas sam bolje, ali zakljucak je- nikad vise chili u usta i navecer bez takve hrane! 
    Jako me pogodio ovaj los Inin nalaz.. Bas sam se silno razalostila... Nista mi nije vazno, samo da je beba zdrava...
    Tynchy, javi kako je prosao pregled, iako ja mislim da se tvoj hematim iscijedio, cim ti je normalan iscjedak. 
    Sanjarka, pitaj dr za te mucnine, dosta si kg izgubila, nije ni to bas dobro...
    Pusa svima, uzivajte!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.