Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    13. Studeni 2015. 11:39

Dunyasha, večernje mučnine kažu da je dečko :) ..
    oko mene su u zadnje vrijeme sve curice, baš me zanima kako će naša mala skupina proći ...

Nije čudno da te sad privlači hrana koju inače ne jedeš.. ja sam pobornik zdrave hrane, a sinoć sam vrhunski smazala pizzu .. da mi je to netko rekao prije 3 mjeseca, rekla bih mu da nije normalan..
    A to što te boljelo, možda nešto nije bilo ok sa jelom? ne vjerujem da bi te baš od chillija tako mučilo.. osim ako nije bilo vulkanski hot :)

Sanjarka88
    13. Studeni 2015. 12:09

Uh Dunya zvuči gadno, ne ponovilo se! Ja vam svejedno zavidim što idete na večere, jedete pizze i tako to

Peppe imam hematom, bar tako kaže gin., privatnik se ne slaže no eto, ajmo reć da mi je to službena dijahnoza
    nadam se da će ti želučane tegobe proći čim prije

MalaKoza znači i kod tebe krenulo veselje, eh drži se, što da ti kažem, proć će to nama trebamo biti strpljive.

Ina javi se, kako si?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    13. Studeni 2015. 13:02

ja bih tak voljela da se mi jednog dana sve nađemo na okupu, prokomentiramo porode, i smijemo se ovim danima bljuvanja, loših mirisa, prišteva, svrabova i slično :)

Sanjarka88
    13. Studeni 2015. 13:48

Ja se bojim roominga

Joj da ja računam to riješit već u 5mj prije nego pošteno zagrije ps. kako oblačit novorođenče ljeti? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.