Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jambica
    17. Studeni 2015. 09:50

Peppe, pitaj doktora za trčanje, ali meni je moja rekla da, ako je sve ok, da nema razloga da se ne nastavi sa aktivnostima, vjerojatno ćeš ti I sama od sebe malo smanjiti tempo I izbjegavati sporoive gdje je mogućnost od ozljede veća. Ja sam prekinula sve zbog hematoma, ali ako sve bude ok, jedva čekam da se počnem nečime baviti, ne osjećam se dobro ovako...

Danas sam saznala da je poslodavac dužan trudnicama osigurati jedan dan u mjesecu slobodno za preglede, jeste li to koristile? Ja danas podigla uputnice za ono prvo vađenje krvi I urina, plus petrova za određivanje krvne grupe. Je li netko bio nedavno? Kakva je procedura?

Da pokucam u drvo, nikakvih mučnina nemam!

Uživajte, cure!

Sanjarka88
    17. Studeni 2015. 09:54

Jambica ja su uvijek naručim na preglede popodne, tako da nemam potrebe za tim slobodnim danom.
    Ja nisam u zg, al ako je procedura svugdje ista, dođeš u bolnicu, ubaciš uputnicu u kutijicu i čekaš da te prozovu, izvade ti dvije epruvetice krvi i nalaz za dva dana, tako je u st

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    17. Studeni 2015. 10:06

Na ovoj stranici sam pronašla jedan post sa popisom klubova:

https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/poklon-paketi-za-trudnice-155/p99

Mažem se sa ovim gelom, ne znam kakav je jer sam tek počela, ali iskustva drugih mama su super. Košta negdje oko 150kn i veliko je pakiranje. Gel je boje kao onaj s kojim vas mažu na UZV.

Vidim na DM stranici da daju baš poklone za trudnice, pa onda za bebu, i imaju dosta popusta za kremice i koješta za strije...
    http://www.lierac.com/int/index.php/body/needs/prevent-correct-stretch-marks/phytolastil-gel.html

Sanjarka88
    17. Studeni 2015. 10:06

Dunya da da pojela i ja nešto konkretno napokon, mislim da mi je dijete skakalo od sreće hehhehe

Cice evo baš pipam i ništa ne bole, iako me zna tu i tamo zabolucnit, al ništa zamjetno, onako čisto reda radi.
    Da i ja mislim da me trbuh uopće ne boli jer je maternica ipak prilagodljivija. No sudeći po cimericama iz rodilišta prvi put kojima je to bio drugi porod, puno više će me bolit vraćanje maternice na mjesto

Ja se sve mislim da ja nemam energije zbog ne hranjenja. Ipak nisam jela ništa hranjivo, izgubila 4kg, mislim nije da sam imala neke zalihe od prije, tako da mislim da je mene to srušilo najviše. Nekako se baš nadam da će sve skupa uskoro doć na svoje i da ću imat volje i energije, za to sve što si nabrojala.
    Sutra mi je pregled u 17.40h, neće me mm moć vozit jer izgleda da sutra ide na Korčulu radit,  tako da idem sama, a s obzirom da moram pokupit curku s gimnastike tek u 19.45h, ne isplati mi se vraćat iz grada kući, pa se nadam da će me energija poslužit i da napravim đir po cc1, pogledat malo te trudničke kozmetike, jaknu, čizme... pogledat malo baby stvari i tako

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.