Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Studeni 2015. 11:43

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/ultrazvuk-sa-16-tjedana-beba-stuca-u-maternici-3623

slatkooooooooo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ivf_mommy
    16. Studeni 2015. 12:07

Evo i mene 
    Dobro sam, krvarenje je odmah stalo, dok smo došli do doktora uložak je bio čist.. Znači samo je pljusnilo i gotovo..  Kasnije je bio smeđi trag kad sam se brisala.. 
    Ja se nadam da se moja beba izborila, jer ne znam kako ću se ponovno upustiti u ivf avanturu..
    Meni mučnine nisu više toliko jake, već nekoliko dana nisam povracala, Al osjećaj mučnine je stalno tu.. Samo ne toliko intenzivan.. 
    Ja inače pazim na prehranu, a sad kako sam trudna imam stolicu dva puta dnevno i to mi je super 
    I jedva čekam da mi se počne vidjeti trbuh!  
    Kako vi provodite dane dok ste na mirovanju? Ja sam već lagano luda.. Ne radim od transfera..  skoro mjesec dana već..

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Sanjarka88
    16. Studeni 2015. 12:22

Ivf super da nema više krvarenja, jesi dobila duphastone?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    16. Studeni 2015. 20:04

Jooj blago vama koje ste već u 12 tjednu! Meni se to čini miljama daleko, brojim dan po dan i veselim se sto smo ga izgurali! 
    Kada su vama počele mučnine?

Nessah
    16. Studeni 2015. 21:47

Cao curke! Samo da vas pozdravim!  
    Ja sam na dane. Imam losih dana i imam dobrih dana. Jucer mi je bio bas los los dan. Prvi put povracanje. Bljak! Dana sam dobra. Cak uspjela otic na predavanje. Inace sam odgodila prosli tjedan 2 ispita jer sam bila ono bas kriticna i nisam mogla izac iz kuce. Jedva cekam da me prodje ovo sve! 
    Jutros sam izvadila 4 epruvete krvi za 100 nekih testova koje mi je ginić dao. Ocekujem rezultat za 10-ak dana. Meni je ginić rekao da na dane kad ne uspijem nista jest da OBAVEZNO dodjem taj dan u rodiliste na infuziju jer nije dobro da tijelo pati i dehidrira. Zasad se trudim jest na silu samo da ne idem na infuziju! 
    Kako se vi osjecate?! 
    Neka od vas je pitala za suhomesnate proizvode. Naravno da ih nesmijemo jesti. Ni u ludilu zbog te bakterije listerije koja moze nastetiti plodu. Takodjer meki sirevi i pastete. Pazite jako na to! 
    Ja osjecam isto neku lopticu no stomak mi bude velik dok se najedem, ujutro je flat flat. Sad pokusavam sto vise iznositi traperice koje uskoro necu moc navuc vise… 😔🙈
    Imate li nekih novih tegoba??
    Puse od vase Nessah! 💋💋💋❤️

Bruna257
    17. Studeni 2015. 08:27

Pozdrav trudnice :)
    Najprije da vas pitam kad su vam pocele mucnine i kako se nosite s njima? Mene naime najvise muce ujutro kad se probudim pa sve dok nesto ne pojedem...a ne mogu odmah jest jer najprije lijekove za stitnu moram popit... I navecer ako pojedem nesto poslije 6 sati... Mucnina i zgaravica....
    Jel jos imate problema sa bolovima u trbuhu? I bolnim cicama? Mene sve zeza,al sve za nasu mrvicu...:)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.