a mi s balkona gledamo u more, tako da će moj bebolinac od početka biti morski čovjek
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja planiram sa bebom putovati avionom već sa mjesec dana... ako sve bude ok naravno. Tata ne živi u HR pa moramo k njemu...
A na more planiram već u 8.mj.
Kako mi se termin poroda stalno pomiče, ja očekujem kraj 5.mjeseca...
Ty hoće ti bit netko u blizini kad rodiš?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ej drage moje...dobro nam dosle nove cure...drago mi je sto ce bit toliko bebica 😊 evo mi ova dva dana u maslinama laganini...Ina mislim na tebe ❤ drz se...
Prvo da poželim dobrodošlicu novim curama,vidim da ih opet ima....urednu i školsku trudnoću vam želim,dočekali što prije malene zavežljajčiće!
Drage moje,moram vam se požaliti! Danas sam imala prvo iskustvo sa zdravstvenim djelatnicima kao trudnica i mogu vam reći da sam jaaaako razočarana! Pogotovo kako se ponašaju prema trudnicama,kao da im idemo na živce i da smo smetnja! Pa helou ako ti se ne radi,nemoj...ima puno onih koji bi htjeli biti na njihovom mjestu u državnoj firmi i sa redovnom plaćom! Ako će ovako biti svih 9 mj.ja ću se gadno s njima svađati!
Dobro jutro drage trudnice.
Ja opet sinoć prokrvarila. Samo je pljusnila krv iz mene, sa ugrušcima.. Mislila sam da je sve gotovo.. Išla sam odmah na ultrazvuk. Gestacijska vrećica je i dalje tu. Nije radio moj dr, nego me primila dr Aracic, kaže da ne zna zašto se to dogodilo.. Krv je odmah stala.. Znači samo je pljusnila i stala.. Ni sama ne znam kako sam došla do Splita.. Sreća pa mi je muž bio kući.
Kako ste vi, ima li mučnina?
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Ivf_mommy super da je sve u redu...
bettyboop mene isto zanima raw food, ali sam mislila da je mozda rizicno u trudnoci zbog bakterija iz sirovog... sta su rekli u vezi trudnoce i raw food? jel ima nesto sto se treba paziti/izbjegavati?
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji