Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Studeni 2015. 13:49

a mi s balkona gledamo u more, tako da će moj bebolinac od početka biti morski čovjek

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    13. Studeni 2015. 14:41

Ja planiram sa bebom putovati avionom već sa mjesec dana... ako sve bude ok naravno. Tata ne živi u HR pa moramo k njemu...
    A na more planiram već u 8.mj.
    Kako mi se termin poroda stalno pomiče,  ja očekujem kraj 5.mjeseca...

Sanjarka88
    13. Studeni 2015. 14:49

Ty hoće ti bit netko u blizini kad rodiš?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    13. Studeni 2015. 15:17

ej drage moje...dobro nam dosle nove cure...drago mi je sto ce bit toliko bebica 😊 evo mi ova dva dana u maslinama laganini...Ina mislim na tebe ❤ drz se...

Crnokosa
    13. Studeni 2015. 21:19

Prvo da poželim dobrodošlicu novim curama,vidim da ih opet ima....urednu i školsku trudnoću vam želim,dočekali što prije malene zavežljajčiće!
    Drage moje,moram vam se požaliti! Danas sam imala prvo iskustvo sa zdravstvenim djelatnicima kao trudnica i mogu vam reći da sam jaaaako razočarana! Pogotovo kako se ponašaju prema trudnicama,kao da im idemo na živce i da smo smetnja! Pa helou ako ti se ne radi,nemoj...ima puno onih koji bi htjeli biti na njihovom mjestu u državnoj firmi i sa redovnom plaćom! Ako će ovako biti svih 9 mj.ja ću se gadno s njima svađati!

ivf_mommy
    14. Studeni 2015. 09:43

Dobro jutro drage trudnice. 
    Ja opet sinoć prokrvarila.  Samo je pljusnila krv iz mene, sa ugrušcima..  Mislila sam da je sve gotovo..  Išla sam odmah na ultrazvuk.  Gestacijska vrećica je i dalje tu. Nije radio moj dr, nego me primila dr Aracic, kaže da ne zna zašto se to dogodilo..  Krv je odmah stala.. Znači samo je pljusnila i stala.. Ni sama ne znam kako sam došla do Splita..  Sreća pa mi je muž bio kući.
    Kako ste vi, ima li mučnina?

..da nema nade, srce bi prepuklo..

PeppePula
    14. Studeni 2015. 16:54

Ivf_mommy super da je sve u redu...

bettyboop mene isto zanima raw food, ali sam mislila da je mozda rizicno u trudnoci zbog bakterija iz sirovog... sta su rekli u vezi trudnoce i raw food? jel ima nesto sto se treba paziti/izbjegavati?

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.