Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    17. Studeni 2015. 10:19

Mene ulovi zelja za svime i onda kad krenem jest,mucnina,nije jos bilo hvala bogu povracanja,ali zeludac stoji u grlu i ni makac... Taj me osjecaj zna i ujutro probudit... Uzas... Meni kiselo pomaze najvise... I puno tekucine... A ostala hrana mi bas i neide,kolko god primamljiva i mirisna bila :D
    Vidim da spominjete i umor.... Ja nakon svakog obroka(ono malo sto pojedem) moram bar malo prilec... :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Dunyasha
    17. Studeni 2015. 10:19

Ty i Sanjarka, bas vam hvala na ovim svim informacijama! Sad cu se i ja prijaviti. 
    Pa cemo vidjeti. Pelene doduse, ne planiram koristiti, ali ove neke proizvode za bebe apsolutno da.

Tynchy
    17. Studeni 2015. 10:23

Dunyasha

Ty i Sanjarka, bas vam hvala na ovim svim informacijama! Sad cu se i ja prijaviti. 
    Pa cemo vidjeti. Pelene doduse, ne planiram koristiti, ali ove neke proizvode za bebe apsolutno da.

Doniraj meni pelene :)

Pardon, ne meni, nego bebi... :)

Mislim da sam oglupila u trudnoći :)

Sanjarka88
    17. Studeni 2015. 10:33

Ty tebi Muller odgovorio? aaaaaaaaaaaa mene ignoriraju.....
    U bebimil napisala datum poroda, i ime Luka ahahhahaha  nagovaram mm na to ime al bezuspješno za sada
    i ja mislim da je frajer, al kad me iznenadi frajerica vidit ću

Koje pelene ćeš koristit?

Bruna izgurat ćemo mi to, proć će proć će tako ja sebe tješim

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    17. Studeni 2015. 10:36

Sanjarka, predlagala si tablicu s terminima.. Buduci si ju uspjesno vodila i na pdf tko planira i radi na bebi, dobru praksu ne valja prekidati.  Dakle, prema mom zadnjem uzv termin je 6.6.2016. A tocnije cu ti znati reci nakon iduceg pregleda. 

Sanjarka88
    17. Studeni 2015. 10:40

Ljetnice 2016

Sanjarka88 04.06.2016.
    Dunyasha 06.06.2016.

Ja za sad pišem ovaj po zadnjoj m, no nadam se da će mi sutra napokon izmjerit bebu pa da dobijem neki konkretniji

Dunyasha
    17. Studeni 2015. 10:42

Sanjarka88

Ljetnice 2016

Sanjarka88 04.06.2016.
    Dunyasha 06.06.2016.

Ja za sad pišem ovaj po zadnjoj m, no nadam se da će mi sutra napokon izmjerit bebu pa da dobijem neki konkretniji

Jos ne znas kolika je bebica? Svaka cast sto si izdrzala toliko!!! Ni privatnik ti ju nije mjerio??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    17. Studeni 2015. 10:41

Dunyasha, i meni su prvo rekli 6.6., a sad je 2.6.2016.

Zašto si se odlučila za sv.Duh?

Sanjarka, što se imena tiče, ja odlučujem za curicu, a tata za dečka.. on si jako želi dečka... Ime mora biti internacionalno jer je tata stranac...
    Btw, ja mislim da nosim dečka.. ići ću sredinom 12.mjeseca na prvi 4D pa možda nešto vide..

Dunyasha
    17. Studeni 2015. 10:53

Tynchy

Dunyasha, i meni su prvo rekli 6.6., a sad je 2.6.2016.

Zašto si se odlučila za sv.Duh?

Sanjarka, što se imena tiče, ja odlučujem za curicu, a tata za dečka.. on si jako želi dečka… Ime mora biti internacionalno jer je tata stranac…
    Btw, ja mislim da nosim dečka.. ići ću sredinom 12.mjeseca na prvi 4D pa možda nešto vide..

Nekako se meni čini da bi ovo mogla biti sezona momčića.  I ja i mm mislimo da nosim sina, a i moje prijateljice isto... Sad ćemo vidjeti. Je li 14 tt rano za vidjeti spol? Ja ću biti na idućem pregledu 13+3, pa se sve nadaaaam mooožda saznati... aLi znam da su slabe te nade...

Ty, što se tiče termina, pisala sam da se zapravo ne vodim toliko za tim, jer se to mijenja kako beba raste prema uzvu.. A jednom će biti na dan u skladu s gestacijskim trajanjem trudnoće, jednom neće... Početak 6. mjeseca svakako. A sad nek piše 6.6. kad mi je to zadnje rekla... 
    Što se tiče Sv. Duha, odlučila sam se za to rodilište jer sam tamo bila na hitnoj nekoliko puta, bili su jako pažljivi, tamo su me, nažalost, i kiretirali, i baš su pazili na mene.. Uspavljuju me, a doktor me drži za ruku i tješi me i govori da će sve biti u redu... Kad sam se probudila, sestre su mi pomogle do wca i td.. Uglavnom, svi su ispali ljudi, a ne ljudožderi vegetarijanci.
    Za Merkur sam čula da se jako popravio od kad je tamo dr. Matijević, on je vrhunski stručnjak, on je i na Sv. Duhu radio. Budući sam ja, recimo, u medicinskoj branši, znam dosta o tim doktorima... Na Sv. Duhu ima jako dobrih doktora, Stanojević, Kerner (on je mene pregledao prije kiretaže- divan doktor) i sl.. Blizu mi je rodilište i sviđa mi se rooming in, pa sam se odlučila za njih. A i prijateljice su mi tamo rodile i zadovoljne su s većinom toga...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI