Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    12. Studeni 2015. 10:10

Ty drzim fige da nadjes stan. 😊
    Sto se tice nuhalnog ja ga nisam radila. Moj ginekolog (koji je na popisu i zasluzuje biti tamo )
    mi je napravio mjerenja i bio je zadovoljan. Rekao je da ako zelim ici na nuhalni da idem. Ja sam mu vjerovala na rijec i nisam isla dalje mjeriti.
    Kad smo kod doktora, i njihovih mjerenja, evo jedan primjer. Sogorica mi je nedavno rodila. U T su joj radili sva mjerenja, bilo sve u redu. Zeni u 35tj trudnoce rekli da sumnjaju na down jer je glava bebe veca od tijela. Ona samo sto zivcani slom nije dobila. Ja nazovem tog svog ginekologa i on mi objasni da je to apsolutno nemoguce. Zena na kraju rodila zivo i zdravo dijete.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    12. Studeni 2015. 10:13

Ajme koliko nas čeka još stresiranja i brige

Ina kad si na pregledu?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ina90
    12. Studeni 2015. 10:35

Cure evo ja došla s pregleda i na ovom ultrazvuku postoji zadebljanje i povećani nuhalni nabor vadila sam krv za kombinirani probir nalazi su u pon.pa iza toga aminociteza ako odem na nju...jer ti je moja beba i ja vjerujem i molim dragog Boga da bude sve u redu a ako i nebude to je moje dijete koje ja obožavam i zaslužuje zivot

Sanjarka88
    12. Studeni 2015. 11:25

Ina svaka čast na hrabrosti Molim Boga da nalazi probira budu dobri!

ivf_mommy
    12. Studeni 2015. 11:31

Drage moje,  i ja bila jutros na ultrazvuku. Vidjela sam gestacijsku i žumancanu vrećicu i malo srce kako titra.. Još se ne može čuti, Al meni najbitnije da je tu.  
    Ina90 sretno ti i držim fige da bude sve oke,  i da bebica bude zdrava i živa.

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Sanjarka88
    12. Studeni 2015. 11:44

ivf super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.