Ty drzim fige da nadjes stan. 😊
Sto se tice nuhalnog ja ga nisam radila. Moj ginekolog (koji je na popisu i zasluzuje biti tamo )
mi je napravio mjerenja i bio je zadovoljan. Rekao je da ako zelim ici na nuhalni da idem. Ja sam mu vjerovala na rijec i nisam isla dalje mjeriti.
Kad smo kod doktora, i njihovih mjerenja, evo jedan primjer. Sogorica mi je nedavno rodila. U T su joj radili sva mjerenja, bilo sve u redu. Zeni u 35tj trudnoce rekli da sumnjaju na down jer je glava bebe veca od tijela. Ona samo sto zivcani slom nije dobila. Ja nazovem tog svog ginekologa i on mi objasni da je to apsolutno nemoguce. Zena na kraju rodila zivo i zdravo dijete.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ajme koliko nas čeka još stresiranja i brige
Ina kad si na pregledu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure evo ja došla s pregleda i na ovom ultrazvuku postoji zadebljanje i povećani nuhalni nabor vadila sam krv za kombinirani probir nalazi su u pon.pa iza toga aminociteza ako odem na nju...jer ti je moja beba i ja vjerujem i molim dragog Boga da bude sve u redu a ako i nebude to je moje dijete koje ja obožavam i zaslužuje zivot
Ina svaka čast na hrabrosti Molim Boga da nalazi probira budu dobri!
Drage moje, i ja bila jutros na ultrazvuku. Vidjela sam gestacijsku i žumancanu vrećicu i malo srce kako titra.. Još se ne može čuti, Al meni najbitnije da je tu.
Ina90 sretno ti i držim fige da bude sve oke, i da bebica bude zdrava i živa.
..da nema nade, srce bi prepuklo..
ivf super
Sortiraj odgovore
Najstariji