Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    12. Studeni 2015. 09:01

Administratori, slucajno sam prijavila post od Tynchy!!
    Tipkam na mobitelu pa s prstom krivu opciju stisnem. Umjesto citirajte ja stisnem prijavi administratoru..
    Moje isprike!!

Sanjarka88
    12. Studeni 2015. 09:08

Dunyasha

Administratori, slucajno sam prijavila post od Tynchy!!
    Tipkam na mobitelu pa s prstom krivu opciju stisnem. Umjesto citirajte ja stisnem prijavi administratoru..
    Moje isprike!!

Ty da zašto bi išla na harmony? ne vidim smisao ako ovi osnovni nalazi budu ok al dobro ako netko želi biti siguran što ne

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Studeni 2015. 09:18

Dunya evo taman malog pogledala po netu, piše svugdje 11-14tjedna pa prepostavljam da i mene to čeka za tjedan dana

Dunyasha
    12. Studeni 2015. 09:24

Sanjarka88

Dunya evo taman malog pogledala po netu, piše svugdje 11-14tjedna pa prepostavljam da i mene to čeka za tjedan dana

Od 11? Onda te ceka! Bit ce to okej. 

Tynchy
    12. Studeni 2015. 09:25

Sanjarka88

da, ali da li je obavezno?

i da li se plaćaju pretrage iz krvi (mislim da se zovu kombinirani probir), ja sam našla samo cijene od 700-900kn cca...

ja sad ne znam da li da idem to kod privatnika raditi, ili me moj socijalni može poslati džabe na to? Čitala sam da se šalje na indikaciju, tipa ako je žena starija rodilja..

Sanjarka88
    12. Studeni 2015. 09:38

Čitah da je nuhalni obvezan u svim zemljama europske unije, e sad.....

ovo za probir neznam stvarno, al 900kn?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI